Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

adorator po 60 tce

Polecane posty

Gość gość
A obraczke ma na palcu spojrzałaś w ogóle ??

Gość gość
akurat na spotkaniach tylko koło mnie się kręci. Co robi w pozostałe dni nie wiem i wcale bym się nie zdziwiła gdyby za innymi kobietami też chodził. Obrączki nie ma.

Gość gość
Ja buym sie nie przejeła nawet . Moze ma cos pod sufitem facet..

Gość gość
A co myślicie, gdybym po następnym spotkaniu stanęła przed budynkiem i tak stała po prostu zamiast uciekać jak zwykle? Ciekawe co zrobi? Zapewne speszy się i zwieje :) a wtedy ja za nim :D Takie odwrócenie ról :)

Gość gość
Nie wiem lepiej to całkiem ziuignorować ale zrobisz jak bedziesz chciała . Ale nie jest jakis podstawny mezczyzna tzn rozbudowany wysoki ??

Gość gość
Gorylem to o n nie jest ale chuchrem też nie. Ja nie należę do specjalnie postawnych i raczej się nie łudzę,że miałabym szansę w starciu z mężczyzną, w dodatku napalonym. Wolę dmuchać na zimne. On wygląda na samotnego kolesia, a to że jest sam, oznacza,że nie ma zbyt wielu okazji na seks.

Gość gość
Nie wiem co C***oradzicx tyle ze ja bym tego tak na powaznie nie odebrała .

Gość gość
Jeśli macie jakieś pomysły na tą sytuację, to piszcie, poczytam sobie jutro. Teraz muszę już zmykać, bo rano pobudka. Dobranoc i dzięki za wszystkie komentarze :) PS Przypuszczam,że to stary kawaler, po tym,że ciągle go widuję samego i po sposobie ubierania. Gdyby miał chociaż sporadyczne kontakty z kobietami,albo gdyby z jakąś mieszkał, to ubierał by się w bardziej pasujące do siebie rzeczy ;) Niby wszystko z osobna ok,ale razem nie specjalnie :p Żadna kobieta nie pozwoliłaby tak wyjść swojemu facetowi tak ubranym :D Dobranoc :)

Gość gość
ok, to będę dziś spała spokojnie :) kolorowych.... :)

Gość gość
Jak dla mnie to kobiety same sie o to proszą ...

Gość gość
Czytam to i czytam i oczom nie wierzę: kłócicie się, a jedna głupsza od drugiej, włącznie z Autorką tego wątku. A już nie po kolei w głowie ma ta, która napisała, i to jeszcze z wykrzyknikami, że to tylko stalker, więc Autorka nie ma co się przejmować. A jeszcze dziwniejsze, że nikt Jej nie poradził właściwie i Ona sama tego nie wie (o tej, co się cieszy, że ją sąsiad napastował i się z tego cieszy nawet nie piszę, bo ta kwalifikije się na leczenie). Autorko, to typowe zachowanie stalkera, prześladowcy, wykracza to już poza normę, skoro Cię śledzi. Niech mąż po Ciebie przychodzi na te spotkania, bo tacy ludzie są bardzo niebezpieczni. I jak majszybciej zawiadom policję, są na to przepisy w kodeksie karnym. Zbieraj wszelkie dowody, zadbaj o to, by mieć śświadków. I bądź ostrożna.

Gość gość
to ja autorka wątku - dlaczego gość z godz.06:18 mnie obraża? Zapytałam na forum co o tym myśleć, bo sama nie wiem czy powinnam to olać, czy raczej się bać. Po to jest to forum,żeby zasięgnąć opinii innych ludzi, którzy traktują to z dystansem i mogą bardziej obiektywnie ode mnie ocenić sytuację. Póki co nie uzyskałam jednoznacznej odpowiedzi, ale zobaczymy. Może ktoś jeszcze coś napisze i poradzi. Nie chcę wyjść na panikarę, ale nie chcę przegapić momentu w którym zachowanie tego typa przekroczy już niebezpieczną granicę. A może to już się stało?

Gość gość
Ja mysle ze Ci to zchlebia ....

Gość gość
Ja jakas Midd świata nie jestem żeby oddawać faceta na POolicję z takiego byle jakiego powodu....I skad wiesz ze chodzi o sasiada na pisałam ze mijam go w klstce ale ok niech Cibedzie .

Gość gość
schlebia się pisze :)

Gość gość
i musiałabym na głowę upaść,żeby się jarać jakimś starcem :D Desperatką nie jestem ani nie wykazuję zainteresowania geriatrykami ;) Ale co kto lubi :p

Gość gość
I co tam u Autorki ?