Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubiona 1989999

Nie chce na razie wyjsc za maz a narzeczony zaczyna naciskac

Polecane posty

Gość pogubiona 1989999

Znamy sie 3 lata, jestesmy ze soba 2.5 roku, teoretycznie, ale z tego jedynie łącznie 11 miesiecy bylismy fizycznie razem w jednym miescie - reszta na dystans, na innych kontynentach. Oswiadczyl mi sie w lutym 2013, potem bylo pol roku na dystans i teraz mieszkamy razem - ja u niego. Ja nie chce na razie slubu. Moim priorytetem jest ukonczenie i obrona pracy mgr, znalezienie pracy by miec tu wize (wole wlasna wize pracownicza niz jakas partnerska gdy jestem zalezna od niego,on za to placi itd). Kocham go ale uwazam, ze zbyt krotko bylimsy razem fizycznie - na dystans jest inaczej.. On chce bysmy planowali slub, mowi ze skoro kocham i chce by byl moim mezem, to czemu zwlekam?

Gość Pan Mgr inzy Gostek
jesli czujesz ,ze cos jest nie tak to pewnie tak jest. Rok razem w domu to niezwykle krotko. Moim zdaniem poczekaj, ale zrobisz jak uwazasz.

Gość pogubiona 1989999
A on nalega, planuje, chce,,, jego matka naciska ...a ja chce poczekac, czy to znaczy, ze od razu nie kocham ??ehh

Gość gość
Pogadaj może z jego ojcem może on pomoże a co na to twoi rodzice

Gość gość
widocznie masz jakies watpliwosci, nie musisz sie zgadzac na slub

Gość pogubiona 1989999
moi rodzice nic o slubie nie gadaja, moja decyzja i oni sie nie wtracaja i nie podpytuja u niego w domu matka rzadzi :O on ma 34 lata, ja 27, jego atka twierdzi,ze najwyzszy czas....