Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karet

Mikołajki dla ukochanej

Polecane posty

Gość Karet

Zakochałem sie w dziewczynie duzo mlodszej, ona we mnie raczej tez. Mieszka wioske obok, nie widujemy sie ale duzo piszemy na fb. Chce jej zrobic niespodzianke na mikolajki. Mój pomysł wysłać jej cos pocztą nawet jak sie nie podpisze mysle ze bedzie wiedziala od kogo. Jak myslicie co ja moze najbardziej ucieszyc? ma 15 lat. A moze jakis inny pomysł z ta niespodzianka?

Gość gość
na pewno jej rodzice zobaczą ten prezent od Ciebie, więc weź to pod uwagę

Gość Karet
kondonów jej nie wysle przeciesz ;) to nic takiego chciałbym zeby sie poczula milo.

Gość gość
to może coś słodkiego i jakiś ładny drobiazg, np czekoladki i np wisiorek + kartka np: Wspaniałych Mikołajek życzy Ci Karet

Gość Karet
No ona ma 15, ja 22. Myslalem o czekoladkach czy cos w tym stylu, na wisiorek trzeba by troche dac a ja skapy jestem ;) ale moze rzeczywiscie bylo by dobrze cos drozszego. No sam nie wiem. Ma zobaczyć ze mi zalezy !!!!!!

Gość Karet
No a jak by byla pelnoletnia? to jakas duza różnica co wtedy mozna by kupic. Wisiorek to i do koperty sie zmiesci, ale jak bedzie sie wstydzic w nim chodzic? albo pomylilem sie ze cos do mnie czuje? Nieraz widac ze jej zalezy ale nieraz to tak jakby pislaa sobie na jaja. Choc jak sie ostatnio poklucilismy pierwszy raz bo mi sie POCHWALILA ze sie upila to po dwóch dniach odezwala sie pierwsza i przeprosila ze nie moze wytrzymac beze mnie.

Gość gość
Kup jej fajną maskotkę. Wisiorek zbyt poważny na mikołajki. Jak przyjmie maskotkę to na Święta może być wisiorek. Srebrne nie są takie drogie.

Gość Karet
Tez mi sie wydaje ze wisiorek to zapowazny, jak deklaracja milosci, a to jeszcze za wczesnie chyba. Tylko ze inaczej sobie tego nie wyobrazam jak przez poczte to zalatwic zeby niespodzianka fest byla ;)

Gość Karet
chociarz wisiorek wpasuje sie do koperty, jednak ten wisiorek mi nie daje spokoju, jak by byl taki ladny delikatny chyba byl by super.

Gość Karet
Na allegro widze wisiorek łancuszek naszyjnik. Chyba łąńcuszek bedzie najlepszy prawda? wczensiej myslalem ze to jedno i to samo.

Gość gość
wisiorek nakładasz na łańcuszek i sobie tam wisi :) A jeśli to przez pocztę ma iść to może jakaś kartka z mikołajem i fajnym wpisem albo są takie cienkie książeczki z różnymi sentencjami,też fajne.