Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikacz

Warszawa fitness gimnastyka dla ciężarnych po południu pomocy

Polecane posty

Gość tikacz

Cześć! Od dłuższego czasu przeglądam różne oferty wszelkich klubów w Warszawie, ale nie mogę znaleźć tego co mnie interesuje. Mianowicie, chcę chodzić na ćwiczenia, gimnastyę, jogę dla ciężarnych-wszystko jedno. Muszę wzmonić kręgosłup i ogólnie popracować nad sobą. I tak naprawdę już tu pojawia się pewna trudność. Jest wiele siłowni, w których takie zajęcia są prowadzone, ale wszystkie są rano, lub przed południem. Oni chyba zakładają że wszystkie ciężarne siedzą w domu! Nie ma w ogóle opcji dla kobiet pracujących. Znacie jakiś klub, który prowadzi takie zajęcia po południu? lub wieczorem?! najlepiej w okolicach mokotowa, ale niekoniecznie. Mogę dojechać.. Dzięki z góry

Gość basikowo
wiesz co zajrzyj sobie może na stronę Saturn Fitness - wydaje mi się, że oni coś takiego mieli, poza tym to na prawdę fajny klub i spokojnie znajdziesz tutaj ćwiczenia, których szukasz

Gość gość
Chomiczówka, ul. Mistrzowska

Polecam 2 miejsca - do obu chodzę od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. - Mistrzowska 15 - Prymasa Tysiąclecia 145/149 - Studio Zdrowia. Tu są zajęcia rano i po południu www.studiozdrowia,waw.pl Powodzenia!

Gość gość
Myślę, że warto zapytać w Gravitanie, bo mają naprawdę dużą ofertę.. więc pewnie jest też coś dla ciężarnych. Moje dzieciaki np chodzą tam na zajęcia i są bardzo bardzo zadowolone :) Warto zdać o ruch dziecka od najmłodszych lat :)

Gość Kalinkaaa1
Racja - Gravitan spoko

Gość gość
ja chodziła na gimnastykę do studia zdrowia https://studiozdrowia.waw.pl/ bardzo fajne zajęcia tam mają i w fajny sposób są prowadzone. Bez problemu jak się nie może być na ćwiczeniach to można je odrobić w pasującym terminie.