Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie cipki

Polecane posty

Gość gość

Jakie c**ki lubicie?

Gość elBanjo
Chętne, które się szybko nawilżają i ochoczo współpracują :)

Gość gość
ja lubię bułeczki wydepilowane na zero, mokre i chętne

Gość gość
Czyste!!!

Gość gość
Takie z wystającymi firankami;)

Gość gość
Doświadczone,mokre,czyste,wąskie,napalone,pachnące,poprustu wszystkie:)

Gość gość
Ja lubię takie z dłuższymi wargami mniejszymi. Można fajnie się na nich zassać. Z włosów tam lubię zostawiony mały trójkącik, albo paseczek.

Gość elBanjo
gorące, lubieżne i pozbawione zahamowań

Gość gość
wilgotne

Gość gość
Starsze:)

Gość seksikisia
z dużym dzyndzelkiem

Gość gość
poważnie kręcą Was duże wargi? ;d

Gość gość
wszystkie te ktore mojego pe ni sa mocno sciskaja i alego go w siebie wposzczaja

Gość gość
pytam o wewnętrzne, sama takie mam, i wciąż uważam, że są mało atrakcyjne ;/

Gość gość
Jesteś kolejnym naganiaczem na zabiegi labioplastyki? żal.pl :O

Gość gość
odnośnie żal.pl to takie dziecinne. Nie jestem żadnym naganiaczem, po prostu ten problem ciągle siedzi mi w głowie. Wstydzę się tego, dlatego chciałam się dowiedzieć czy takie wargi mogą być powodem do kompleksów (tak jak to jest w moim przypadku)

Gość gość
Już dziś pisałem w innym temacie, ale powtórzę: Najpierw dajecie sobie wmówić że włosy są fe i golicie, albo wydajecie kasę na depilację laserową, jak już macie łysą tzipę to zaczynacie ją obserwować zastanawiać się, czy to motylek czy bułeczka i czy aby na pewno wszystko jest symetryczne... (dopóki była owłosiona, nikt tego nie widział a tym bardziej nie próbował analizować), pomału zaczyna wam odbijać, zbieracie kasę na labioplastykę a szarlatani od chirurgii kosmetycznej pławią się w waszej forsie. Stara zasada prawa rzymskiego: cui prodest? Żadnemu normalnemu facetowi nie przeszkadza owłosienie ani wygląd waszych tzipek Komu więc zależy na tym żeby jak najwięcej kobiet wpędzić w kompleksy? tym którzy na tym mogą zarobić ciężki szmal ergo: chirurgom plastycznym quod erat demonstrandum 😴

Gość gość
na takich forach często facec****szą, że takie wargi są nieestetyczne i nigdy by nie chcieli, aby ich kobieta takie miała. Stąd u tych, które je posiadają (wiadomo, że nie z ich winy - taka nasza budowa i tyle) rodzą się tego typu kompleksy.

Gość gość
Jeśli są takie wpisy, to z pewnością są one inspirowane przez marketingowców i naganiaczy działających na korzyść cwaniaków od labioplastyki. Wiele razy czytałem tu na forum zachwyty nad motylkami - pochodzące od realnych osób, którym mogę wierzyć, a nie jakichś pojawiających się nie wiadomo skąd ufoludków. Sam też bardzo lubię obrabiać motylka mojej żony I w niczym mi nie przeszkadza że z jednej strony ma trochę więcej farfocli niż z drugiej uwielbiam to wszystko lizać i ssać :)

Gość gość
oczywiście ty i twoi koledzy naganiacze zaraz mnie zakrzyczycie, że to nieprawda, że wystające falbanki są obleśne, i że każda kobieta powinna zrobić sobie operację, najlepiej połączoną z wybielaniem sromu i okolic od​bytu, bo w przeciwnym razie będzie niepełnowartościowa :P

Czyściutka, pachnąca, zadbana. Najchętniej tak, jak napisała Julia. Gładkie wargi trójkącik na wzgórku. Jeżeli jest częścią kobiety, którą kocham... To nie ma znaczenia czy motylek, czy bułeczka. duża, czy mała. Będzie najpiękniejsza na świecie.

Gość gość
oczywiście że to nie ma znaczenia ale i tak trzeba tępić tych którzy starają się wmówić że motylki są brzydkie Napiszę nawet więcej Zdarzyło mi się obserwować masturbację kobiety która właśnie nie posiadała motylka i to było, hm, mało podniecające :(

Gość gość
dobra chłopaki, powiedzmy, że Wam wierzę ;d

Gość gość
scribo ergo sum tak nie do końca mnie to przekonuje :) Wnioskuję, że miałeś w swoim życiu różne kobiety i naprawdę nigdy nie pomyślałeś o którejś z nich, że mogłaby mieć ładniejszą?

uwierz mi, proszę, że naprawdę nie. Akurat tak się składa, że ten szczegół anatomii jakoś zawsze dostawałem do całowania w takiej chwili gdy wszystkie zmysły, hormony i inne takie tam, osiągały poziomy kosmiczne :-) Naprawdę nie pamiętam, żebym kiedykolwiek pomyślał niekorzystnie o kobiecie na tej podstawie. Może dlatego, że nigdy żadna kobieta nie zaczynała ze mną znajomości od odsłonięcia akurat tej części ciała :D Ani też nigdy nie próbowała mnie do siebie przekonać właśnie kształtem tam niziutko. Oczywiście żartuję sobie. Poważnie nigdy nie miałem jakichkolwiek negatywnych odczuć z powodu budowy tego akurat organu. Słowo daję.

Gość gość
żałosne są kobiety które podszywają się pod mężczyzn i wychwalają c*** motyl:o to tak jakby wychwalać hemoroidy:o