Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie cipki

Polecane posty

Gość shadow_29
C**ka musi być przede wszystkim mokra, pachnąca i słodziutka, bo takie są najsmaczniejsze... jej wygląd nie ma żadnego znaczenia.

Nie no, dyskusji o hemoroidach nawet nie podejmę. Tak niskiej wypowiedzi nie warto w ogóle komentować. Kup se chłopie dmuchaną lalę. Będzie idealnie, jak u Barbie. :D

Gość gość
scribo ergo sum wiesz, fajny z Ciebie facet. Dziękuję za Twoje wypowiedzi, mam nadzieję, że były szczere ;) Co do powyższych opinii, są różne typy kobiet i mężczyzn. Jedni wolą bułeczki inni motylki, dla niektórych nie ma to znaczenia. Mam nadzieję, że właśnie na taki typ faceta trafię, dla którego nie będzie to miało większego znaczenia.

Gość gość
mlode i nie rozchlastane

Gość gość
nie ma czegoś takiego że jedni wolą bułeczki drudzy motylki wszyscy wolą ładne bułeczki reszta jest zdesperowana i bierze co się nawinie to tak jakby dywagować czy lubimy normalny o***t czy o***t z hemoroidem:o

Gość gość
a Ty ciągle o tych hemoroidach. Idź do lekarza i to wylecz, a nie na forum przeżywasz :)

Gość gość
Już tak nie ironizuj! Ze skrajności w skrajność :/

Na pewno zasługujesz na dużo lepszego faceta ode mnie. Nie przejmuj się niedojrzałymi emocjonalnie dzieciakami. Wg nich każda kobieta musi przypominać wycięta z okładki lalę. Dla mnie najpiękniejsze jest w ludziach to, że jesteśmy tak różnorodni. Mowię Ci. Z wargami jest tak, jak ze stopami. Są stopy greckie i rzymskie. Zawsze się znajdzie idiota, który odepchnie kobietę tylko dlatego, że ma akurat inną stopę niż jego ulubiona. Dla takiego pustaka będziesz też musiała powiększyć biust, wymodelować usta, czy zmniejszyć pośladki. Powodzenia. Wiedz jednak, że większość z nas, pewnie ta uważana przez Was - kobiety, za przeciętną będzie kochać Ciebie. A nie poszczególne fragmenty Ciebie. To dlatego oglądamy się za nudnymi pięknościami a żenimy się z cudownymi ludźmi :-):-):-) Tak to działa.

Gość gość
scribo ergo sum dlaczego piszesz, że zasługuje na dużo lepszego faceta od Ciebie? Co jest nie tak? Przecież się nie znamy, może byłoby na odwrót, że to ja nie zasługiwałabym na takiego faceta jak Ty. Tego nie wiesz :)

Gość gość
pośladki się raczej powiększa:o tylko wielbiciele motyli chyba lubią płaskod***e i małe cycki

Gość gość
z tego co piszesz, wynika, że każda posiadaczka małych piersi i płaskiego tyłka ma też motylka. A o ile mi wiadomo tak nie jest.

C**ka tworzy całość z kobietą,oczywiście, że nie odepchniesz kobiety z powodu c**ki:)ale popęd nie działa tak, że sama c**ka wystarczy żeby mnie zachęcić, nie w tym wieku;), może 15 lat temu:-D:-D:-D:-D Niektóre idiotki wyślą ci zdjęcia c**y w drugim mailu :) bo tak postrzegają świat:)

Gość gość
z tego co piszesz, wynika, że każda posiadaczka małych piersi i płaskiego tyłka ma też motylka. A o ile mi wiadomo tak nie jest.

Gość gość
właśnie dlatego uwielbiam facetów około 30-stki. Dojrzałych i pewnych siebie, którzy znają życie.

Tak sobie napisałem. Nie uważam się za kogoś szczególnie niezwykłego. Ot, zwykły przeciętniak :-) Na pewno najciekawiej jest poznać człowieka :-) Właśnie. Człowieka. Nie jego szczegóły anatomiczne :D

Gość gość
Patrzajta jaki Cukier wybredny :D

Gość gość
scribo ergo sum Twoja dziewczyna ma szczęście, że trafiła na takiego faceta! Miło mi się z Tobą rozmawiało :)

Hmm... Pozostaję mi napisać: dziękuję! Bo to miłe, bo mi napisałaś. Być może tak, jak sama napisałaś... Nie znamy się, więc było Ci łatwiej tak mnie ocenić :-) Pozdrawiam i powodzenia.

Gość gość
mala ciepla nie wychlastana i nie kolorowa

Gość gość
Czyste,mokre i pachnące!!!!!!!!!