Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam męża i kochanka którego wybrać nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Z mężem jesteśmy już 10 lat po ślubie, mamy dwójkę dzieci. Kochanka poznałam rok temu na wyjeździe, jesteśmy ze sobą od około 8 miesięcy, zakochaliśmy sie w sobie i nie wiem co robić. Dodam, że mój mąż miał kiedyś kochankę, 3 lata po naszym ślubie, przyznał się do tego, byliśmy na terapii dla par i obiecał, że więcej mnie nie zdradzi, ale coś wtedy we mnie pękło. Teraz nie wiem co robić.

Gość gość
zostaw męża, niech ma szansę poznania kogoś, kto go naprawdę pokocha

Gość Nigiri
Nie stawiaj niczego na jedną kartę, niech na razie zostanie tak jak jest; tak chyba najwygodniej dla Ciebie, mieć namiętność i miłość z boku a w domu stabilizację, rodzinę.

Gość gość
No a co z dziećmi?? Kto nad nimi przejmie opiekę?? Kochanek jak znam życie nie podejmie się takiej odpowiedzialności. A po rozstaniu dziec***ewnie przypadną matce do opieki!

Gość gość
ale chociaż mąż będzie miał szansę na ułożenie sobie życia z kimś, komu na nim zależy

Gość Nigiri
Jakąś mąż jej nie dał szansy na ułożenie sobie życia na nową, bo od niej nie odszedł jak miał kochanicę. Więc niech autorka też robi tak jak jej wygodnie.

Gość gość
A jeśli kochanek nie będzie chciał ich wychowywać. Co w tedy??!! Pewnie zwinie żagle i zostawi swoją kochankę i powie po co mi kłopot kobieta z 2ką dzieci. Dajcie sobie spokój obydwoje. On cię zdradził ty jego i jest rachunek wyrównany!! Teraz wracajcie do siebie!! Gdyż wasze dziec***owinny być dla was najważniejsze.

Gość gość
ja miałabym w d... kogoś, kto sypia z kimś innym 8 m-cy...

Gość gość
zajmij się kochankiem, oddaj dzieci mężowi, płać alimenty na dziec****odzielcie się wszystkim po połowie i żyjcie szczęśliwie

Gość gość
To co mam zrobić? Tylko jest taki problem, że zakochałam sie w moim kochanku, a on we mnie, wie o mojej sytuacji. Mąż w ogóle nie miał wyrzutów sumienia po zdradzie, to ja namawiałam go na terapię, wybaczyłam mu, bo mieliśmy wtedy pierwsze dziecko. Ciągle jednak podejrzewałam, nie ufałam mu, bałam się, że mnie znów zdradzi, nic po sobie nie zdradzał, dobrze się maskował, może teraz znów ma kogoś, a ja mam poświęcać się kolejny raz??

Gość gość
może teraz kogoś ma to na wszelki wypadek go zdradziłaś?

Gość gość
Nie, po prostu byłam nieszczęsliwa w tym małżeństwie, poznałam i sprawy się potoczyły. :O

Gość gość
skoro jesteś nieszczęśliwa to o co pytasz? Zresztą decyzję podjęłaś już rok temu

Gość gość
Hmm No może i wie o twoich problemach ale skąd masz pewność czy nie zostawi cię kochanek jak się rozwiedziesz z mężem??!! Teraz mu taki układ odpowiada ma ochotę na sex to dzwoni lub ty do niego i dajecie sobie to czego być może nie ma w małżeństwie czyli seksu. Dzieci masz małe i teraz najzwyczajniej nie musi się nimi zajmować a jak będziecie razem to części opieki i odpowiedzialności spadnie na niego. Zastanowiłaś się nad tym?? Co będzie wówczas??!! Możesz zostać sama bez mieszkania u bez środków do życia

Gość gość
poza tym mam jeszcze kobietę która jest lepsza od swojej córki.

Gość gość
To jest prowo. Jaki desperat porwalby sie na kaszalota po dzieciach. ;D

Gość gość
jak będziesz po 40tce,jak ja to będziesz bzykał d**y w różnym wieku

Gość gość
mam żonę i żonę kolegi. Kolega ma żonę i moją żonę. I wszyscy udają że nikt nic nie wie.

Gość gość
Ewa uważaj bo i ty możesz mieć taki problem

Gość gość
Zostanę z mężem, ale narazie nie zrezygnuję z kochana, zobaczę jak to się rozwinie.