Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła rozwódkaaa

pomocy czy należą mi się alimenty na siebie

Polecane posty

Gość gość
Kolejna debilka której myli sie rozwód z przychodem i dochód z odchodem. A przychód z o***tem ;) " i w związku z tym masz do mnie jakiś żal? " - ależ skąd. Zaczynam cie lubić :classic_cool:

Gość gość
Po przeczytaniu tej dyskusji stwierdzam, że połowa piszących tu kobiet to idiotki. Niedostatek i pogorszenie się standardu życia to to samo :) czego dowodem jest to, że są przyjął jakiś wniosek :D (btw chyba pozew). Zamiast siedzieć całą dobę na kafeterii przeczytajcie czasem coś, bo Wasze bezmózgowie naprawdę poraża i przeraża...

Gość gość
sam sobie odpisujesz kundelku? trzy poprzednie posty są twojego autorstwa - to smutne, kiedy chce się swoimi mądrościami zainteresować cały świat, a nikt nie chce odpisać! współczuję ci! w innym wątku w każdym poście prosiłeś usilnie ludzi o potwierdzanie swoich wypocin - w tym - już kompletna porażka - sam sobie odpisujesz! może zadzwoń do córki - skoro bierze od ciebie pieniądze to może poświęci 5 minut na wysłuchanie twoich przemyśleń i przytaknie, żeby nie stracić kieszonkowego?

Gość gość
Nie jestem żadnym "kundelkiem", ani osobą, która prowadziła z tobą wcześniej dyskusję, choć jestem autorką jednego z trzech ostatnich postów. Tego o idiotkach i - jak widać - miałam rację :D

Gość gość
Trzy? Ty nawet, kotku, liczyć nie umiesz. Siedem - ulki - siedem. Trzym sie jakoś :classic_cool:

Gość gość
dalej piszesz za trzy osoby? - daj już spokój bo wylądujesz w szpitalu bez klamek - a tam nie pozwolą ci wchodzić na kafe i stracisz sens życia!

Gość gość
Tak, oczywiście masz rację. (nie dość, że niedouk, to jeszcze kretynka) Ale kafeteryjny detektyw z ciebie śfietny :)

Gość gość
Będe blisko ciebie. Jak ty wchodzisz to może i mi pozwolą. Jak myślisz?

Gość gość
całe szczęście, że ty douczony i taki mądry - (a zapewne i przystojny we własnym mniemaniu) ja nie wiem! jak ona mogła takie cudo zostawić???

Gość gość
O niedouku cymbalico pisałam ja... i żadna ona mnie nie zostawiła... :)

Gość gość
taaaaaaaaaaaaaa...

Gość gość
,,pusty łeb, bury kundlu''- gratuluję twórczej dyskusji :( żenada.pl

Gość gość
taaaa,.... Wyobraź sobie (to trudne nie jest), że istotną różnicę pomiędzy niedostatkiem i pogorszeniem sytuacji życiowej widzi więcej ludzi niż jeden ludź. Dajesz wiarę? Także temu, że wiedza o tym, że sąd ma obowiązek przyjąć każdy wniosek i pozew formalnie poprawnie złożony, a dopiero w przeprowadzonym postępowaniu sądowym ocenia, czy wnoszący go ma rację jest wiedzą dość podstawową?

Gość gość
pisz dalej.... pisz dalej.....

Gość gość
tak,k jak jest jego wina, ty dostaniesz aliment od niego bo nie moze ci sie pogorszyc przez to ze on zrujnowal wasz zwiazek,domagaj sie duzysz azwsze cos zostnie

Gość gość
Ja odpadam (ona). Zastosuję zasadę nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi do swojego doświadczenia i pokona doświadczeniem. Życzę w życiu częstszego i efektywniejszego korzystania z mózgu, albo poprzestania na wypowiadaniu się na tematy o d***e maryni, bo na dyskusje prawnicze jesteś zbyt głupia. Detektyw z ciebie taki sam jak prawnik :D

Gość gość
Dajesz wiarę? Także temu, że wiedza o tym, że sąd ma obowiązek przyjąć każdy wniosek i pozew formalnie poprawnie złożony, a dopiero w przeprowadzonym postępowaniu sądowym ocenia, czy wnoszący go ma rację jest wiedzą dość podstawową? xxxxxxxxxxxxxxxx wszystkie te mądrośc**plus te, które jeszcze wypłodzisz wyśli na adres: Sąd Rejonowy dla Łodzi-Śródmieścia w Łodzi Adres: 90-928 Łódź, Al. Kościuszki 107/109 NIP: 725-105-47-87 REGON: 000323418 bo on się zajmuje tą sprawą -

Gość gość
Nawet nie zrozumiałaś tego, że sąd zrobił dokładnie to o czym pisałam?

Gość gość
zrób sobie z nim dziecko na pożegnanie to typowa zagrywka kobiet

Gość gość
Zatem wyjaśnię jak przedszkolakowi. Cytat: [zgłoś do usunięcia] gość dla byłego mojej znajomej to jedno i to samo - sąd wniosek przyjął i 23 stycznia mają pierwszą sprawę x Bzdura. Sąd nie oceniał czy powód ma rację. Sąd ocenił jedynie, czy pozew jest formalnie poprawnie złożony i czy został opłacony. To czy powód ma rację zostanie ocenione dopiero na tej rozprawie (albo na kolejnych). x Zrozumiałaś cokolwiek?

Gość gość
pisz dalej...

Gość gość
Po co? I tak niczego ja widać nie rozumiesz...

Gość gość
jak*

Gość gość
po to żebyś mogła się wymądrzać i lepiej się poczuć - dawaj, pisz!

Gość LubieIntelektualistow
jesteś szalona albo znowu ktoś wymyślana sile głupie tematy, inna kwestia jest wasze mieszkanie bo te musi być jakos podzielone,ale dlaczego mialby c**placic ?

Gość LubieIntelektualistow
i przypomniało mi się właśnie a to ze studiów, że sąd często takie sprawy rozwiązuje razem ze sprawą rozwodowa, a ty już pozew o alimenty złożyłaś...

Gość gość
Do budy!! Kotku :classic_cool: A tak poważniej - dajesz radę? Tylko bez bluzgów!! Plz!!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość po to żebyś mogła się wymądrzać i lepiej się poczuć - dawaj, pisz! -- Gorzej jak wymądrza się ktoś kto nie ma BLADEGO pojęcia o temacie :)

Gość gość
Żadna z was, bure suki, nie ma pojęcia o temacie. A wiecie dlaczego? Bo jesteście bure suki :classic_cool:

Gość gość
ten sobie na koniec ulżył!