Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uratować nastoletniego syna przed kobietą po 30stce

Polecane posty

Gość gość

Boję się, że ona chce sobie zrobić dziecko z moim synem.

Gość gość
A ile syn ma lat?

Gość gość
Ma 17 lat. Wiem, że policja nic nie zrobi, bo to nie pedofilia, ale wydaje mi się, że to za duża różnica. Nie mówię, że ma mieć młodszą dziewczynę, ale czy musi być starsza aż tak bardzo? W tym wieku kobieta już musi zaczynać myśleć o dziecku.

Gość gość
Nawyższa pora powiedzieć synkowi jak używa się prezerwatyw :) Poza tym czy naprawdę myślisz, że kobieta po 30 stce chce sobie robić dziecko z gówniarzem, który jeszcze przez wiele lat na to dziecko nie zarobi?

Gość AK74
gość - Niech chłopak przynajmniej sobie poćwiczy... Aha i niech używa gumek :D

Gość gość
A syna trzeba bylo wychowac z zasadami...

Gość gość
Rozmawiać w takim razie i to duuużo. Ale nie w ten sposób, że wypytać a później to krytykować i ganić, ale spróbowac zrozumiec jego myślenie. I pytać: a dlaczego synku, jak sobie wyobrażasz, jak byś to widział, a szkoła?, za co, a z czego itp.... Dzieciak sobie nie zdaje sprawy z konsekwencji pewnych rzeczy, więc trzeba rozmawiać. Może jeszcze nie jest zbyt późno żeby mu je uświadomić. Może to dopiero znajomość, przyjaźń, czy fascynacja...

Gość gość
Juz od razu zacznie robic Twojego wnuka :D , na pewno jest niedojrzala emocjonalnie dziewczyna i dzieci to ostania rzecz ,ktora jej w glowie !

Gość gość
Poznalas ja wogole?

Gość gość
Nie musi zacząć myśleć o dziecku... Nie każda kobieta ma mózg umieszczony w macicy ;) Poza tym - już daaaawno temu ukuto może nieeleganckie, ale prawdziwe przysłowie: "na starej piczy kawaler ćwiczy". Jeśli chłopak dobrze się zabezpieczy, to po jakimś czasie znajdzie sobie partnerkę rówieśnicę. Żeby nie było - znam kilka szczęśliwych i zgodnych związków, gdzie ona jest starsza on partnera. Często są to małżeństwa z długim stażem. Chłopak, gdy mu mózg hormony nicują, mamusi i tak nie posłucha ;) Ważne, by zadbał o zabezpieczanie się (ciąża to jedno, choroby intymne to drugie...). A potem - co czas przyniesie. Spokój, i jeszcze raz spokój.

Gość gość
Kurde, ja jestem w tym wieku i 17 latek to troche mlode miesko ,ale pewno na r****nko jak znalazl :D

Gość gość
Ciężko.