Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie synka

Polecane posty

Gość gość

Syn ma 10 mc. W dzień śpi bardzo dobrze i nie potrzebuje do tego smoczka przesypia ok 2 h dziennie. W nocy masakra musi być smoczek i nie daj Boże jak wypadnie podczas snu do tego strasznie się rzuca w nocy, płacze, stęka, zrywa się......co może być tego przyczyną??

Gość gość
może za długo śpi w dzień i w nocy nie jest za bardzo zmęczony. Może zęby mu wychodzę i dziąsła swędzą. Może za dużo zjada na noc lub za mało. Może jest za ciepło lub za zimno. Przyczyn moze być wiele

Gość gość
spróbuj mu dać tak ze 100 ml herbatki koperkowej tak godzinę przed spaniem, też tak mieliśmy i były to bolesne bączki, nachodziły go nocą. koperek (my używamy Hipp) i Espumisan pomogły :)

Gość gość
Koperek wzmaga gazy to bym uwazala :P

Gość gość
owszem koper wzmaga ale podany w nadmiarze, jak podasz 50 ml nic mu nie będzie ale ja uważam ,że to na zęby, u nas było tak samo, zawsze jak przebijał się ząb w nocy były krzyki, zrywanie się i niepokój.

Gość gość
To jakąś bzdura! Od dziesiątek lat mamy dają dzieciom na wzdecia koperek, on ułatwia wydawanie gazów. Już któraś douczona widzę opowiada bzdury o wzmożonej produkcji wzdec.

Gość ytfrdexfvgvfdes
moze to nie gazy a nadmiar przezyc. smoczek to nic zlego. ja tez w nocy musialam dawac jak wypadal. a jak wyglada wasz dzien? moze trzeba go wyciszac przed snem? jak z tv i zabawami? bo nasz mlody od tvsie bardziej denerwowal. a moze nie jest wystarczajaco zmeczony? o ktorej go kladziecie?

Gość gość
Ten sam wiek i ta sama plec. Nie wiem co sie dzieje z moim synem. Wnocy smaruje mu dziaselka... Wydaje mi sie, ze moze to wina wlasnie wychodzących ząbków.

Gość gość
Ledzeppelin koper dziala wiatropednie. Jezeli zaburzenie wydalania gazow tkwi w czyms innym niz tradycyjnie to po prostu zwieksza sie produkcja gazow,ktore nie moga ujsc****owoduja dodatkowy dyskomfort. Czemu sie burzysz od razu? Po prostu zdarza sie,ze dzieciom po koprze jest gorzej. Ale wtedy zazwyczaj skuteczniejszy jest rumianek.