Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie ja

normalne czy ciaza

Polecane posty

Gość tak sobie ja

Hej dziewczyny. Mam pytanie bo nigdy tak przed okresem nie mam a w tym miesiacu jest inaczej. Bardzo bola mnie piersi sa strasznie nabrzmiale wrecz twarde. Przed miesiaczka mam czesto nabrzmiale piersi ale nie az tak. Od dwuch dni wyjatkowo mocno boli mnie pod brzusze , szczegolbie z lewej strony I mam bardzo duze uplawy strasznie to nie wygodne. Do miesiaczki mam jeszcze 5 dni. Bole podbrzusza mam zazwyczaj dzien przed lub w dzien miesiaczki. I nie mam uplawow... czy to moze byc objawa ciazy ?

Gość gość
na początek zacznij od przeczytania słownika ortograficznego. Jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia to tak - możesz być w ciąży

Gość gość
u mnie pierwsza oznaka ciazy byl straszny bol piersi, w nocy nie moglam przewrocic sie na drugi bok, a uplawy to nie pamietam. zrob test

Gość tak sobie ja
A ja nie prosilam o sprawdzanie mojej ortografi tylko o odpowiedz na moje pytanie. Dziekuje za odpowiedz

Gość mońkks
ja miałam dokładnie tak samo jak zaszłam w ciąże z pierwszym dzieckiem, bóle w dole brzucha, upławy no wrażliwe bolące piersi. Myślałam że to coś z hormonami a okazało się ze ciąza;/

Gość tak sobie ja
... czesto tez mam lekkie zaroty glowy :/ dlatego sie pytam.

Gość mońkks
no nie wiem idź do lekarza objawy ciązy bywają bardzo rózne. nie chcę cię martwić/dawać nadziei ale to faktycznie wygląda na ciąże

Gość tak sobie ja
Poczekam do okresu. Zdziwilo.mnie tylko ze tak szybko mnie wszystko boli