Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim rozmiarze kupowac pierwsze ubranka

Polecane posty

Gość gość

i w jakich ilościach?

Gość cztery z plusem
kilka na 56 reszta na 62. ja bym kupila tak z 10 szt body i tyle samo pajacykow czy tam kaftanikow i spioszkow.

Gość gość
Z tym 56 to bym uwazala. Teraz rodzi sie duzo duzych dzieci. Obserwuj na usg jak sie zapowiada maluch. Moj mial byc przecietny ale intucja cos mi mowila by 56 nie brac. I slusznie. Synek urodzil sie 59 cm i 4kg. Nie mial na sobie zadnego 56. Jeden komplet ktory kupilam na wszelki wypadek nie zostal uzyty ani razu. Co ja bym zrobila z 10 sztukami popranych za malych bodiakow,spiochow itp :/ za dzue mozna podwinac. A za male? Chyba nogawki poucinac:P

Gość gość
u mnie jak wyżej; ani jednego 56 (59 cm, 4100) nie założyłam synkowi, to dla naprawde małych dzieci; lepiej ubranka ciuy za duże niż za małe..

Gość cztery z plusem
mnie mówili cały czas ze duze bedzie 4,5 kg ze w 30 tyg juz 2,5 miało sratata a urodzila sie 3100 potem cala noc wymiotowala wodamiu i wyszlismy z 2800 i w 56 wyglada zalośnie a co dopierow takim 62. na sali tez nie bylo jakis specjalnie wielkich dzieci, raczej takie przecietne. Nie twierdze zeby kupowac duzo takich ciuszków ale ze 3 zestawy warto mieć.

Gość gość
Mi rozmiar 56 wystarczył na 2-3 miesiące więc starczyło na długo. Syn gdy urodził się miał 53 cm

Gość gość
Moj syn urodzil sie 57cm i 3,6kg i dosc dlugo nosil ubranka na 56. Nie przesadzajcie poniewaz nie sa one na styk, a takich wymiarow dziecko w 62 wyglada jak ofiara losu. Nie ma co przesadzac z iloscia ale 5 body i pajacow to minimum. Nie kupowalam kaftanikow i spiochow bo uwazam, ze pajac jest duzo praktyczniejszy...