Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Witam Was! To długa historia ale opowiem w skrócie. Byłam w związku z "J" ok 5 lat postanowiliśmy się zaręczyć i wziśc ślub. Nagle po zaręczynach wszytko zaczeło się walić, kłótnie, sprzeczki o byle co, brak czasu, niechęc do przebywania ze sobą i spotkań. Wtedy w moim życiu pojawił się "M" miły, sympatyczny,uroczy poznaliśmy się na portalu społecznościwym zaczeliśmy pisać. Ja zwierzałam się z moich problemów sercowych zaczoł radzić ze "załuguje na kogoś lepszego" itd. Pisaliśmy bardzo długo i dużo co jeszcze bardziej oddaliło mnie od "J" a "M" był sam wiedział o narzeczonym nie przeszkadzało mu to ale ja nie mogłam żyć z jednym i drugim. Rozstałam się z "J" zerwałam zaręczyny "RODZINA W SZOKU" co nie było proste bo walczył o nas... mimo że potem wydał się powód jego braku czasu kłotnie i nie chęć do mnie i brak zainteresowania były winą kolegów i koleżanek oraz całonocnych imprez o których nie miałam pojęcia... :( Byłam załamana, okłamywana ale też winna.... nie ratowałam tego wtedy... z "M" byliśmy jakiś czas razem niby szczęśliwi seks, śmiech, radość, poznawanie nowego wypełniało wspólne chwile ale "J" nie dał o sobie zapomnieć telefony, smsy, przyjeźdżał z kwiatami przepraszał... Po 3 miesiącach wróciłam do "J" chciałam zacząć od nowa szkoda było mi tylu lat razem i kochałam go nadal kocham..... Lecz "M" kusiciel sprowokował do spotkania a ja głupia mu uległam... I stało się zdradziłam "J" teraz tkwie w swiadomości że zdradziłam go z byłym nie raz bo kilka razy. Wpadłam w sidła bałam się odmówić , tym bardziej ze byly zaczął pisać smsy typu"ciekawe co zrobilby Twoj facet gdyby sie dowiedzial", balam się, bardzo sie bałam i nadal się boje. Teraz "M" jest za granicą niedługo wraca a ja i "J" ustaliliśmy date ślubu boje się że gdy wróci i dowie się o ślubie powie o wszystkim "J" z zemsty i co ja wtedy zrobie, co robić jak mam z tego wybrnąć???????? Pomocy!!! :( Kocham "J" sama nie wiem czemu to zrobiłam nie potrafie tego wytłumaczyć byłam po prostu wtedy za słaba to jedyne moje wytłumaczenie i nie krytykujcie sama wiem że źle zrobiłam....

Gość gość
masz dwa wyjścia - powiedzieć "J" o zdradzie, lub gdy "M" mu powie to powiedzieć, że spałaś z nim tylko gdy byliście razem a on specjalnie to mówi bo jest zazdrosny. dla mnie zdrada to koniec związku, honorowo byłoby się przyznać, nie umiałabym zaczynać wspólnego życia z kimś od kłamstwa

Gość gość
Ja zdaje sobie sprawe że to było by honorowo ale On by mi nie wybaczył... Tak mi się wydaje.... Ciężko mi z tym żyć.... Kilka razy chciałam się przyznać ale co wtedy???? Koniec....

Gość gość
tratatata znowu ten sam temat komu placa tutaj za pisanie tych pop*****lek

Gość gość
Widocze dużo osób ma ten sam problem....

Gość gość
W sumie to i Ty nie masz pewności czy on też Cie nie zdradził jeżdżac na imprezy z kumplami w czasie waszego kryzysu.... Coś albo ktoś musiało być powodem tego że nadzwyczajniej Cie olewał... Ja bym to zachowała dla siebie....

widze , ze wysyp zdrad dzis. Przeczytalam dokladnie to co napisalas 2 razy i sadze, ze powinnas wybrac mniejsze zlo.Zawsze to jakis odnosnik . Gdybys sama sie przyznala ( honorowo to tak powinno wygladac) rozwalisz prawdopodobnie zwiazek z J , jesli by ci wybaczyl to i tak w najmniejszej klotni wyrzuci Ci to i bedzie to gwozdz do waszej przyszlosci . Mysle , ze powinnas zapmniec tych kilkakrotnych zdradach , nie przyznawac sie , isc w zaparte . Przeciez spalas z M bedac w zwiazku z nim , te kilka razy dodatkowo niech idzie na karb czasu kiedy bylas z M . Przyznanie sie samej , czy w momencie ewentualnej zemsty M bedzie niszczace dla J , dla Ciebie .Nikomu nie bedzie sluzylo . Swoja droga chyba M jest honorowym facetem i nie bedzie bawil sie w takie donosy o zdradach . Wspolczuje Ci zagmatwanej sytuacji , mam nadzieje, ze juz nigdy w zyciu nie narobisz takiego balaganu w zyciu swoim.Przeciez mozna zyc prosto i uczciwie .

Gość gość
Jacy ludzie są dziwni. Autorka ZDRADZIŁA "M" !!!!!! Przecież tak się sprawa ma. Uczciwie sprawę opisując. Autorka sama napisała że J zaczął nawijać m"makaron na uszy" więc uległa zauroczeniu. Jeżeli mówimy o zdradzie to mówmy to w oczy. Prosto i uczciwie. Kto z kim kogo zdradził ? Autorka zdradziła M z J.:P Bo takie są fakty, więc nie przekręcajmy i nie fałszujmy rzeczywistości. Tak wygląda przekaz kobiety która ma nieczyste sumienie i wybiela SIĘ PRZED ŚWIATEM. Wstyd. Fałszywa ta baba .

Gość gość
No i pośmiałem sie w poście wyżej. Jednak kobiety to zwykłe suki. Byłaś z J. Czułaś sie samotna. Zapomniałaś o tym żeby walczyć o partnera. Dałąś sie skusić byle r****czowi. Wcale mi cię cie nie żal. Szkoda mi tylko porządnego faceta jakim jest J. A ty jesteś zwykła........................ wpisz sama co uważasz za słuszne i odpowiednie.

Nagle po zaręczynach wszytko zaczeło się walić, kłótnie, sprzeczki o byle co, brak czasu, niechęc do przebywania ze sobą i spotkań - ... mimo że potem wydał się powód jego braku czasu kłotnie i nie chęć do mnie i brak zainteresowania były winą kolegów i koleżanek oraz całonocnych imprez o których nie miałam pojęcia... smutas.gif - no az taki J nie byl swiety :-P zawalil tez duzooooo

Gość gość
No "J" też zawinił kto wie czy to były całonocne imprezy czy całonocne orgie.... Hahaha Trudno powiedzieć o swoich błędach łatwo jest kogoś wyzwać trudniej sensownie doradzić.... tak jak co niektórzy tu robią.... Dzieciaki....