Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w wieku 43 lat przy wzroscie 166cm waga wynosi 66kg to duzo

Polecane posty

Gość gość
48 167 cm - 62 kg trójka dzieci codziennie obowiązkowy spacer 6 km , jak jest ciepło rower, basen nie trzymam j diety, jem to na co mam ochotęi i kiedy mam ochotę. Ograniczam jedzenie na parę sni, gdy czuję że przytyłam i wracam do normalnego jedzenia idealnie bylo w zeszłym roku - 58 kg

Gość gość
Odpowiedź na pytanie - To nie jest ta osoba grubaską, ale do szczupłych też nie należy.

Gość gość
Ewa niezły pulpet.

Gość gość
a wlasnie ze nie bo na moje to ewa idealnie wazy 60 kg i 166 cm wzrostu idealnie ;]

Gość gość
Pisała, że 160 cm, pulpet.

Gość gość
hm jak 160 to moze chuda nie ale pulpet tez nie ;p

Gość gość
Nie można patrzeć tylko na wagę. Moja koleżanka , w moim wzroście, zawsze ważyła więcej a była szczuplejsza. Ona była wysportowana, a mieśnie swoje ważą. Dlatego często osoby mimo, że są cieższe są chudsze. Swoją drogą w pewnym wieku - po 40 - mieśnie są bardzo ważne. zdarza sie , ze widzę szczuolutkie babeczki - w stroju kąpielowym wyglądają strasznie , wszystko im wisi!

Gość gość
nawet 70 latka lepiej wygląda jak jest szcupla, grube jest okropne

Gość gość
nawet 70 latka lepiej wygląda jak jest szcupla, grube jest okropne

Gość gość
I owszem grube jest okropne, ale chude i zwisające tak samo.

Gość w wieku autorki
Podobno w pewnym wieku trzeba wybrać, pupa czy twarz. Ja wybrałam pupę. Ważę 49 kg przy wzroście 158 i tak od 7 klasy(z przerwą na ciążę). I nic mi nie wisi, chyba, że opinie innych.

Gość gość
Nie musi od razu wisieć- jak nie masz w tym wieku mięśni, to skóra nie jest napięta, więc nie wygląda na zadbaną. Bez ćwiczeń nie ma cudów.

Gość w wieku autorki
Mam trochę mięśni ale bez przesady. Brak wahań wagi jest ważniejszy wg mnie, skóra ma długą pamięć, nic nie zapomina. Ja nie lubię się pocić, więc pływanie, rower rekreacyjnie, spacer, stretching, hula-hop, masaże:-).

Jest normalnie 43 lata i waga 66 kg i wzrost 166 moim zdaniem jest ok. Co innego gdybyś miała 16 lat byłabyś postrzegana jako gruba ale w wieku 43 lat nie można być suchą tyczką i w tym wieku mimo wzrostu 166 będziesz inaczej wyglądała niż 16 latka.

Gość gość
Dlaczego nie lubicie sie pocic? Przeciez zaraz potem prysznic*****oczujesz sie jak nowonarodzona

Gość gość
no tak chude i zwisajace jest ochydne!!!! i tak i tak! ja LUBIE SIE POCIC***prysznic extra! ;] i potem odpoczynek ;d

Gość gość
moja kolezanka schudla na ta chwile 40 kg z wagi 105 kg i wazy teraz 65 kg i dopiero ja zobacze za 2 tygodnie to bedzie wazyc 63 kg ale niewiem na co mm byc przyszykowana bo wogle przez te odchudzanie nie cwiczyla miesni nic kompletnie tylko mila diete u dietetyczki no i takim podejsciem cialo tez bedzie ochydne ;/

Gość gość
ok wygladasz