Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w wieku 43 lat przy wzroscie 166cm waga wynosi 66kg to duzo

Polecane posty

Gość Drewniane spodnie
:-) gdyby z tych tysiaca kobiet chciaz polowa miala silna wole i byla zdeterminowana, to zapewniam Cie, ze nawet gdyby byly bez makijazu, zwrocil/a-bys na nie uwage! Piszesz ze "nawet" gwiazdy i modelki ciezko rozpoznac..:-) Czy one wszystkie sa wyznacznikiem pieknaPrawdziwa uroda to taka bez makijazu i bez ubrania:-))wiec po prostu bierzcie sie do roboty;-)od dzis winda w biurze nie istnieje.

Gość gość
ale 43 latki nie powinny juz sie zachowywac jak nastolatki!!!

Gość talararka
BMI w normie ale idealnie wg mnie to 56 kg (166 - 110 )

Gość gość
no nie nie powinny dla mnie to jest sredni wiek nie mlody jeszcze pare lat do 40 wiec nie przejmuje sie ;p

Gość gość
hm nie no kobieta 43 lata i 56 kg to za malo

Gość gość
Co to znaczy zachwywac sie jak nastolatki;-)? Nie maja prawa byc zgrabne, umiesnione i szczuple, bo sa po czterdziestce? Nie moga wchodzic po schodach na piate pietro, bo ich kolezanki z biura tego nie robia? Nie moga odmowic zjedzenia paczka w tlusty czwartek bo nie wypada? Nie moga sie spocic uprawiajac sport,bo im puder splynie?;-) czego nie moga 43 i wiecej latki, jesli chodzi dbanie o sylwetke i cialo??? Czy zlych nawykow nie mozna zmieniac ?

Gość gość
a dla was po 40 kobiety to sredni wiek czy mlody

Gość gość
;-) jedna kobieta po czterdziestce moze wygladac na wiek sredni;-) a druga na mlody;-)

Gość gość
a jestem ciekawa jak wyglada kobieta po zrzuceniu wagi 40 kg i bez zadnych cwiczen

Gość gość
Podobnie jak szczupła, która nie lubi się wysilać

Gość gość
czyli

Gość gość
Skóra nie jest napięta.

Gość gość
na pewno nie !po zrzuceniu 40kg bez ćwiczeń skóra wisi a u tej szczupłej-niećwiczącej będzie po prostu miękka nie napięta ale normalna

Gość gość
no tez tak mi sie wydaje co powyzej ktos napisal

Gość gość
Wszystko jedno- szczuple kobiety po czterdziestce, ktore nie maja i nigdy nie mialy kontaktu ze sportem nie wygladaja zachecajaco. Brak miesni widac golym okiem.

Gość gość
Skóra nie jest napięta a sylwetka, mimo szczuplości zdradza wiek. Sposób poruszania się też jest zupełnie inny.

Gość gość
czyli taki ze przy kazdym ruchu widac jak skora lata czy co ? no chyba tak na ludzki rozum ;p przy takim chudnieciu 40 kg musowo trzeba cwiczyc!!!!

Gość gość
0 godz 21:47 pisalam o szczuplych kobietach a nie tych, ktore pozbyly sie 40 kg nadwagi.

Gość gość
Uppp

Gość gość
66 akurat przy takim wzroscie

Gość zaravgh56
mam 46 lat, ważę 68 kg, nie chce mi się ćwiczyć, dla mnie 65 kg byłoby idealnie, ale to wymagałoby dużo wysiłku, i nie można przerwać i to mnie zniechęca. Jakby to było tak, że np. ćwiczę pół roku i już utrzymuję te 65 to chętnie, ale niestety tak nie jest

Gość zaravgh56
wzrost 168 cm

Gość gość
Zara, nie przeraza cie ze za dziesiec lat bez cwiczen przybedzie ci troche kilogramow?

Gość gość
Starsza jestem, cwicze regularnie i dbam o diete od mlodosci, urodzam dzieci- mam niezle cialo, figure. Nie rozumiem kobiet ktorym " sie nie chce". Jestescie jeszcze mlode, macie sile- ale zawsze znajdzie sie wymowka.potraficie sobie wyobrazic jakimi kulkami bedziecie za kilka lat ???Bedziecie ukrywaly tusze pod coraz wiekszymi rozmiarami ubran ?

Gość gość
tak czy tak po 35 roku zwalnia metabolizm.. i trudniej utrzymac wage

Gość gość
Kiedy zaczynasz odczuwac ze metabolizm zwalnia, bierzesz sie do roboty: zmienisz nawyki zywie iowe i ruszasz sie dwa razy wiecej w pocie czola

Gość gość
Chywa to oczywiste ze lepiej przytyc 5 kg wprowadzajac drastyczne zmiany niz 10 nie robiac nic!

Gość gość
to jak zwalnia metabolizm i sie odpowiednio odzywia to sie nie bedzie tylo?

Gość Rakietą na strych
Kazdy ma inna wizje zdrowego odzywiania- dla jednych beda to omlety z jajek z dzemem, dla innych surowe warzywa. Jesli metabolizm zwalnia, tyjesz a swoja dotychczasowa diete jedynie odrobinę modyfikujesz, nadal nie uprawiajac regularnie sportu, to raczej nie licz na to, ze przez kolejne dwadziescia lat utrzymas wage i bedziesz miala ladne cialo. Wszyscy sie starzejemy, skora, mimo wysilkow z naszej strony, wiotczeje, ale uwazam, ze nalezy skupic sie na tych dwoch sprawach/ sport i odstawienie produktow niezdrowych/, a bedziemy zyli w znacznie lepszej formie nie tylko fizycznej ale moze przede wszystkim - psychicznej

Gość gość
ewa33333 jak na kobietę, która nie rodziła to ważysz sporo. Ale nie jest źle.