Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w0509

Głodówka 106 kilo

Polecane posty

Witam właśnie zaczęłam głodówkę 26.11.2013 waga 106 kilo wzrost 165cm 27.11.2013 -- 2 dzień głodówki wcale nie czuję głodu.nie wiem czy to nastawienie przecież to 2 dzień

Gość gość
A jakie masz plany po glodowce ? Nie boisz się joja ? Nie chcę być złośliwa ,ale obawiam sie że taka głodówka może dać więcej złego niż dobrego ... Ale i tak powodzenia !

Witaj. Ostatnio w telewizji widziałam program,gdzie kobitka zawzięła się i przez 2 tygodnie ciągnęła tylko na wodzie...i owszem zgubiła dużo,ale stan jej skóry był w opłakanym stanie.Konieczny był zabieg ,bo skóra na brzuchu mega "wisząca".Estetyka,ale do gubienia kilogramów trzeba podchodzić mądrze i zadbać o zdrowie,bo to najważniejsze Pozdrawiam

Gość Arizona2017c
Witam. Kilka dni postu nikogo nie zabije z tym, że musisz się liczyć z tym, że organizm musi dostać białko, jeśli nie dostarczysz w pożywieniu to będzie ciął Twoje własne mięśnie i skończysz dietę z mniejszymi mięśniami. x W kioskach pojawiła się nowa gazeta: "O czym lekarze ci nie powiedzą" w której jest kilka dobry artykułów o chudnięciu na diecie bez zboża i dietach nisko węglowodanowych, między innymi jest opisany przypadek gdzie grupę mężczyzn z wagą 115-125kg podzielono na 2 grupy, jedna była na głodówce, druga była na diecie nisko węglowodanowej, po 10 dniach spadki wagi w obu grupach były podobne około 10kg, różnica była w ilości zgubionego tłuszczu, grupa na głodówce straciła 3,7kg tłuszczu, grupa na niskich węglach ponad 7kg. x "O czym lekarze Ci nie powiedzą" można kupić też przez internet.

Gość gosciuwka
Osobiście zamiast głodówki proponuję wykonać kilka ćwiczeń codziennie i po prostu odstawić słodycze, napoje słodkie... Głodówka to nic przyjemnego. Potem rzucisz się na jedzenie np pizze i tyle będzie z tych "głodówek"... Zdrowsze odchudzanie trwa dłużej, ale jest warte swojej ceny. Takie moje zdanie.

Gość Arizona2017c
Wszystko zależy kto i jak robi głodówkę - moim zdaniem jeśli chcemy uzyskać efekty głodówkowe dużo prościej wprowadzić do stylu żywienia, okresowe posty - IFy (intermittent fasting). Efekt głodówki rozłożony w czasie, chudnięcie podkręcone, nie pojawia się palenie mięśni. x W wątku: Wyzwanie: Schudnij 20kg pomiędzy 1 Maja 2013 - 1 Lipca 2013 - Cześć 2 !!! - jest dużo linków o IF-ach, dziewczyny robią IF-y cyklicznie i chudną. x Głodówka jest dobrym pomysłem jeśli nie trwa dłużej niż 3 dni, po tym okresie wyjadamy glikogen z mięśni i organizm zwalnia drastycznie metabolizm podstawowy i zaczyna ciąć własne białka, żeby zaspokoić potrzeby mózgu.

Jak byście tak chudli to nic nie powstrzymuje dziś 3 dzień 103 kilo dużo czytałam na temat głodówki i wiem że nie jest to wcale takie łatwe na razie się czuje dobrze nawet bym nie pomyślała że można żyć bez jedzenia jeden dzień a tu już trzeci

Gość gość
zjedz glupia jakies bialko i tluszcz, nie zmadrzejesz, ale przynajmniej nie zaszkodzisz swojemu nawyklemu do obzarstwa organizmowi

Gość Aniak08
to ja z Tobą

Gość Olcia Dubicka
Głodówka to najgorsze rozwiązanie w Twoim przypadku przy takiej wadze. Efekt jojo murowany, musisz podejść do tego z głową bo inaczej jeszcze bardziej się pogrążysz ;/ Mi kobieta dla której zajmuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo