Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniulka12

Moj chlopak jest ze mna a pisze dziewczyna ze jest singlem

Polecane posty

Gość Aniulka12

Witam! mam 19 lat jestem z moim chlopakiem rok ma on 25 lat i ma dziecko jest to bardzo dziwny typ faceta mowi ze bardzo mu na mnie zalerzy i ogolnie jest ok czasami sie klucimy ale tak bywa w kazdym zwiazku. Problem jest to ze mam dostep do jego facebooka ale on o tym nie wie i wiem ze pisze do dziewczyn 'kolezanek' ze jest singlem i nie ma dziewczyny i umawia sie z nimi na kawe lub herbate ale z gory mowi ze nie szuka zwiazku tylko kolezanki. Zle mi z tym bo poprostu nie wiem co mam robic :( boli mnie to jak sie go pytam czy jestesmy razem on nic nie odpowada i smieje sie ze on jest wiecznym singlem Co mam zrobic? prosze o pomoc poprostu juz psychicznie wysiadam :(

Gość hyoplimoza
Nie traktuje ciebie poważnie.Mozesz zrobić tak samo i również nie traktować go poważnie , bo czy można zaufac komus kto tak postepuje.

Gość Aniulka12
bardzo go kocham bardzo mi na nim zalerzy i wszyscy mi mowia ze dawno powinnam go zostawic jego synek sie bardzo do mnie przywiazal ja do niego tez wiec jest mi jeszcze trudniej tak to zostawic :(

Gość Aniulka12
nie wiem co moge zrobic zeby zrozumial ze bardzo mnie tym rani.. nie chce mu powiedziec ze wchodze na jego facebooka i wszystko wiem :/ myslalam zeby poprostu mu powiedziec ze jedna z tych dziewczyn sie ze mna skontaktowala i wszystko powiedziala ? co o tym myslisz?

Gość gość
Prostak i bez uczuć do ciebie (nie wróżę mu dobrej przyszłości w uczuciach).

Gość Aniulka12
coraz bardziej sie zastanawiam czy nie powinnam go zostawic ale wiem ze bedzie dla mnie to ciezkie a po nim splynie to poprostu

Gość gość
darmową niańką jesteś, goń dziada bo zostaniesz wyrolowana

Gość Aniulka12
chce to skonczyc ale nie umiem.. jestem poprostu glupia i ja to wiem ale jest mi tak ciezko i caly czas sobie go tlumacze :/

Gość gość
Polecam zakupić słownik ortograficzny i czytać codziennie przed zaśnięciem. Może z czasem zechce pisać z tobą :P

Gość Aniulka12
mieszkam w angli od urodzenia wiec prosze sie nie dziwic :)

Gość gość
czy uprawiasz z nim sex?

Gość Aniulka12
tak ale pierwszy raz wyladowalismy z lozku po 4 miesiacach

Gość Aniulka12
on mowi ze chcialby miec ze mna dziecko i ze mna zamieszkac..

Gość gość
Jedno dziecko juz zostawil.:( Moze ma wiecej dzieci ?

Gość Aniulka12
akurat tu byla taka sytuacja ze jego bylo miala kogos na boku a z dzieckiem ma caly czas bardzo dobrykontakt :)

Gość gość
tez nie moglabym traktowac powaznie dziewczyny,ktora nie zna podstaw ortografii i ewidentnie oboje jestescie jakimis prymitywami,albo inna patologia

Gość Aniulka12
Powtarzam od urodzenia mieszkam w Anglii i chodze tu do szkoly Angielskiej nie Polskiej wiec moge miec problem z ortografia..

Gość gość
Oj ty glupiutka! Wiesz po co facet szuka kolezanek w necie? Przewaznie ci co sa w zwiazkach szukaja kolezanek na sex.ake ty jeszcze za młoda jestes zeby w to uwierzyć.

Gość Brunzet
Aniu, twoj facet ci bajki wciska. Odpusc go sobie pomimo ze go kochasz. Jak zrobisz twoja sprawa, ale im dluzej bedzie to sie ciagnelo, tym bardziej bedziesz zla na niego i na siebie.