Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebekk45

prostata co stosujecie

Polecane posty

Gość gość
ja stosuję suplement diety, codziennie jedna kapsułka i problem z głowy, nazywa sie reprostal ( strona producenta http://po.st/Reprostal ) nie namawiam do kupna ale widzę że nikt wcześniej o tym leku nie wspomniał, może się przyda moja pomoc

Gość gość
To Stara Ludowa Prawda, że Zdrowy facet Musi się pozbywać plemników regularnie 3-4 razy w tygodniu ! Inaczej mogą się pojawić problemy z prostatą lub zapalenie jąder. Jako Urolog-Androlog z wieloletnią praktyką mam dokładne dane na ten temat. 90% moich pacjentów, to mężczyźni którzy nie prowadzą regularnego życia seksualnego, i dlatego mają problemy. W każdym przypadku robię z nimi wywiad przy badaniu i oględzinach, mam 55 lat, jestem pewna że raczej szczerze odpowiadaja na moje pytania, zresztą sądzę że szybciej by skłamali że regularnie odbywaja stosunki, niż że nie. Przy kazdyj odpowiedzi że nie współżyją regularnie, pytam czy się onanizują i w jaki sposób (moja koleżanka pisze doktorat z zycia seksualnego mężczyzn po 40-tce, więc korzystamy z okazji). Paru nawet poprosiłam o demonstarcję, na koło 100 badanych, żaden nie odmówił ! Najczęsciej ruszają po prostu skórą za pomocą dłoni, ale paru z nich wyznało, ze musi mieć coś w rodzaju damskich narządów do dyspozycji, i onanizują się wykonując ruchy frykcyjne na zwiniętym w rulon kocu z umieszczoną tam sztuczną pochwą, albo robią sobie coś w rodzaju pochwy z dłoni, i opierając ją na fotelu czy na kanapie klęcząc, wprowadzaja tam członka i wykonują ruchy frykcyjne, przy okazji pieszcząc sobie jądra, pupę czy sutki. Twierdzą, że w ten sposób mają duzo bardziej realne doznania i większy wytrysk, niz tylko ruszając szybko dłonią po penisie. Moja kolezanka seksuolozka też mówi że ten sposób jest najlepszy, w dodatku nie uzaleznia ich od swojej dłoni, i jak się im trafia potem "żywa" partnerka, to nie mają przedwczesnych wytrysków, a na dodatek nie mają wyrzutów sumienia, że się sami zaspokajają.

Gość gość
Mój mąż profilaktycznie bierze ziołowy ekstrakt z palmy sabałowej z Herbaya, który działa skutecznie i zapobiegawczo. Stara się również robić badania kontrolne i dba o swoje zdrowie. Nie zaniedbujemy również życia seksualnego. Myślę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Gość gość
Mój ukochany mąż również dostał herbaya i bez żadnego sprzeciwu go bierze. Chcemy oboje cieszyć się zdrowiem i dobrą kondycją, jak długo się da.

Gość gość
O ekstrakcie nie słyszałam, ale chętnie się nim zainteresuję. W końcu wszystko dla męskie dobra i odpowiedniego pożycia małżeńskiego.

Gość Kazik

Od dwóch miesięcy biorę herbaya z palmą sabałową, która korzystnie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie dróg moczowych.  Profilaktyka jest ważna, trzeba o siebie dbać, żeby cieszyć się zdrowiem. Sam to zrozumiałem, po ty jak zachorował mój brat.