Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sexi

co on chce

Polecane posty

Gość zawsze sexi

Znamy się tylko oficjalnie( nie pytajcie gdzie z kąd ) nie podrywał mnie, nie uśmiechał się do mnie, nie szukał żadnych zaczepek, nie patrzył na mnie jak facet któremu podoba się kobieta. Robili to jego koledzy po fachu na gębach mieli wypisane " chętnie cie przelece " Problem jest w tym ze jeśli on nic nie chciał i dalej nie chce to dlaczego widziałam go koło mojego domu ( niech będzie, że do Apteki musiał iść ) czatował na mnie po pracy, jak szłam na tramwaj to mnie wołał. Wypatrzył mnie jak szłam koło cukierni i jakieś dzień dobry wydusił. Historia ciągnie się już jakiś czas i co mnie najbardziej zastanawia z kąd wiie gdzie teraz mieszkam ( nie powiedziałam mu gdzie się wyprowadzam ) i gdzie jest moja Uczelnia? O co mu chodzi? dlaczego nie zadzwoni do mnie? Jestesmy oboje po 30

Gość gość
Nie znam Was i Waszej historii, ale to co opisałaś, to mi wygląda raczej nie na zainteresowanie, a na zachowanie stalkera. Lepiej bądź ostrożna.

Może się Tobie tylko wydaje że za tobą chodzi czy Cię śledzi ... Moze Ty tego chcesz by on za tobą chodził i wmawiasz sobie ze to robi a faktycznie być może właśnie szedł do tej apteki . Nie wiem co mam właściwie napisać bo za mało Ty opisałaś tą " sprawę " . Jeżeli Tobie na nim zależy to się postaraj . Ale co do niego , jeśli by mu zależało na pewno by nie " chodził " tylko zrobił krok do przodu ...

Gość gość
" Z kąd " ? Uczelnia ? Po 30 ? :-D

Gość zawsze sexi
dokładnie Euforia- zrobił by ten krok a tak? trudno go rozgryźć. Był taki okres że często na siebie na mieście właziliśmy a on wtedy nic, nie sorki chyba buzia mu się cieszyła.

A nie sądzisz że on hmm . Że on nie zwraca na Ciebie uwagi i nie bierze cię nawet pod uwagę by z Tobą być by z Tobą kontakt utrzymywać i ze jesteś jemu obojętna ?

Gość zawsze sexi
biore to pod uwage, tylko czemu tak pszeszywająco na wylot gapił się na mnie? i go spotykam?

Gość gość
Te sexi, zapytaj wruszki zembuszki ;)

Gość zawsze sexi
nie znam takiej.

Gość zawsze sexi
akurat ona mi powie taaaaaaaaaaa,

Gość gość
Yhm :)

Gość gość
Obie z tą wruszka studiujecie ortografie he

Gość zawsze sexi
bujaj się:P

Gość gość
I wice wersja, ty klamczucho :D

Gość zawsze sexy
ty gościu wyżej ............ co ty masz do mnie? znamy sie? Sprawa jest komplikuje bo on mnie pocałował w policzek.

Gość gość
Jak w policzek to zdejmij majteczli, zobaczymy czy się zaczerwienil ;) ¡ czy w prawy czy w lewy ?

Gość zawsze sexy
zaczerwienił się gdy rozmawiał ze mną na oficjalne tematy. x Ale ty dziecko idź spać bo tydzień jeszcze trwa a jutro do szkoły musisz wstać. dobranoc tobie

Gość gość
Dziecko to ja mogę Ci zrobić kwiatuszku i nie wyganiaj mnie spać .