Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego bierzecie te anty

Polecane posty

Gość gość
A wiecie, ze hormony sa wydalane z moczem, ale niestety nie da sie ich wyeliminowac przy oczyszczaniu wody i predzej czy pozniej trafiaja do wszystkich kranow? Nie znaczy to, ze automatycznie wszystkie kobiety sa zabezpieczone przed ciaza :P Znaczy to tylko tyle, ze jestesmy wszyscy nafaszerowani hormonami

Gość gość
biorę, bo miałam okres co 40-50 dni.

Gość gość
Kochana jeść trzeba i nie ma zdrowego jedzenia! Ja już mam sąsiadkę, której rodzice za grube pieniądze sprzedają eko warzywa do sklepów. Są to te same co reszta tylko nieumyte :D To samo z mięsem itp. Niestety chemia jest w chlebie, maśle- we wszystkim teraz. Ja też staram się dobierać w miarę możliwości zdrową żywność. Mięso z rzeźni (mam fajną rzeźnię niedaleko), warzywa od znajomych z męża pracy, króliki, kury. Jednak wiadomo, że kupię czekoladę, cukierki czy paluszki a także wiele innych produktów. Nie mam też czasu aby robić godzinami soki, dżemy i inne przetwory z w pełni sprawdzonych owoców. Nie da rady!

Gość gość
Kremy z filtrem- a na ten temat się oczytałam i staram się wybierac też najlepsze. Szczególnie dla dzieciaków. Ulotki na tabletkach- czytałam, oj czytałam :D rzeczywiście się odechciewa seksu :D Czy kobiety czytaja? No pewnie nie do końca, albo raz przeczytały i zapomniały. Do tego brak odpowiedzialności lekarzy. Brak odpowiednich badań (m.in. próba watrobowa- tylko niewielki procent lekarzy każe to robić zanim wypisze tabletki). Jestem przeciwnikiem brania hormonów u zdrowej kobiety. Naprawde! I tego się trzymam, bo znam zagrożenie

Gość wyszło szydło z worka
Ja bardzo nie chciałam brać ale jestem zmuszona ze względu na podwyższone androidy, nadmierne owłosienie i torbiel na jamniku :(

Jajniku :D

Androgeny oczywiście ehh to T9 w telefonie...