Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kudlata dzeny

Przedluzenie mlodosci kobiet PRZEPIS

Polecane posty

Gość Kudlata dzeny

Nie rodzic dzieci, ktore wysysaja z kobiety wszystkie wirtualne sily, a potem ja mecza przez nastepne kilka lat. ciaza dewastuje cialo. Po drugie nie zamieszkiwac z pasozytem, jakim jest facet. Jak lubisz sex,to miec takiego tzw dochodzacego, a jak zrobi swoje, to kop w zad. Po trzecie dbac o siebie, rozpieszczac sie.....po prostu byc egoistka, a nie wszystko dla faceta I dzieci.... Same dzialacie na swoja niekorzysc, a przepis na zachowanie dluzeszej mlodosci jest zaskakujaco prosty I nie trzeba byc geniuszem, zeby to odkryc

Gość gość
moja babka zyla 85 lat palila 2 paczki fajek codziennie miala meza i dzieci

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Przeciez milosci nie ma....jest tylko interes miedzy samcem I samica

Gość gość
Zgodze sie co do rodzenia dzieci I rozpieszczania samej siebie ,ale w prawdziwa milosc akurat wierze moze naiwnie ,ale jednak ;)

Gość gość
Jeny, jak mnie denerwuja te z tylka wyssane teksty o feministkach!!!

Zycie kobiety konczy sie wrac z chwila urodzenia dziecka. Uziemienie, wyjasnic zycia.......a facet tylko pograza.....99.9% z nich

mialo byc wysysanie zycia

Gość gość
gdyby baby masowo zaczęły słuchać tych feministek to wszyscy byśmy wyzdychali. one tak samo głupie tak samo jak i reszta lewackiej hołoty.

Gość kejt mos
zgadzam sie z tematem w 80%. dzieci warto miec ale nie pozwolic sobie wejsc na glowe tzn- opieka nad dziecmi zajmuje sie w polowie maz w polowie zona a nie tylko zona. dbac o siebie- tu zgadzam sie w 100%. zamiast zyc w pogoni za zarobkiem aby zmienic np meble proponuje zyc w pogoni za zarobkiem ale oszczednosci wydac np na SPA.

Gość gość
Sex, sex i jeszcze raz ...x :-D

Gosc a jak Ty chcesz tym korniszonkiem zaspokoic kobiete. Opanuj sie oszolomie I wracaj do recznego!

Gość gość
i jak ja mam z taką idiotką rozmawiać?

Gość gość
Kudlata dzeny ale ta prawdziwa Zycie kobiety konczy sie wrac z chwila urodzenia dziecka. Uziemienie, wyjasnic zycia.......a facet tylko pograza.....99.9% z nich xxx Jak się wybiera nieodpowiednich facetów to tak się kończy

Granice stawiamy sobie same.Facet nas nie ogranicza,stara się wpłynąć na nasze decyzje.To od nas samych zależy w jakim stopniu odmówimy sobie swobody.

Kazdy facet to kula u nogi I pograzac

Facet korzysta z naszej uległości,słusznie skoro na to pozwalamy.

Gość gość
xen Ty to wiedz i jesteś jedną chyba jedyną świadomie myślącą kobietą na tym forum reszta będzie lecieć na złych facetów i tłumaczyć, że tak wyszło , taki się trafił itp.

Dziękuję:).Myślę,że nie tylko ja tak uważam.

Bo choc sama jestem kobieta to uwazam, ze kobiety sa strasznie gloopie, ze sie tak daja wykorzystywac

Trudno z natury być“ altruistą,trzeba się tego nauczyć.Jeśli kogoś się kocha,w pewnym sensie działa się na jego rzecz,bez względu na własne korzyści.Niestety często jest tak,że jedna ze stron czerpie same korzyści bez odwzajemnienia.Taka sytuacja dotyczy obu płci,nie można generalizować,że faceci są źli,bo tak samo złe są kobiety."Zły",to niewłaściwe określenie,cwany,wyrachowany-to bardziej pasuje,człowiek z natury jest ułomny i nie chodzi o usprawiedliwienie jego poczynań,raczej wyjaśnienie jak niewielu ludzi nadaje się do udanego związku.

Gość gość
cos w tym jest

Gość gość
do gość ten pierwszy co odpowiedział. Może i zyla 85 lat, ale to wcale nie oznacza, ze długo wygladala mlodo. większość kobiet starzeje się szybko, bo sa eksploatowane, jak woly robocze, zamiast się skupec na sobie.

Gość gość
moze i nie ma milosci,ale musi byc szacunek ,a jezlei nie ma szacunku to Ja dziekuje za taki uklad

Gość zulka pospolita
nie ma milosci facet jako bankomat tylko. jak się wypinać, to niech placi i to slono :) skonczylo się za darmo hahahahahhaa!