Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ephedrine

ludzie mnie nie lubią bo jestem nieśmiała i spokojna

Polecane posty

A ja jestem pewien ze gdybym zaczoł rozmowę to pomału nawiązała byś kontakt i znalazł by się wspólny temat!!

Gość ephedrine
No do tej pory nigdy mi się to nie zdarzyło :P

Ja ma suczkę. Jak będzie miała małe pieski to jednego mogę zostawić dla ciebie. Co prawda to zwykły kundelek ale bardzo kochana. Jest posłuszna i przyjacielska!! Właśnie śpi sobie na swoim legowisku pod grzejnikiem z kołami do góry!! Zabawnie to wygląda!!

Zawsze jest ten pierwszy raz. Podobnie jak z chodzeniem. Boisz się postawić ten pierwszy krok ale drugi jest już dużo łatwiejszy!!

Też kiedyś byłem nieśmiały co do kobiet!! Kiedyś kilkanaście lat temu podobała mi się taka Klaudia z tej samej miejscowości. Pisałem do niej listy a zagadać nie umiałem. Widywałem ją na Dyskotece czasem też na Mieście. Jestem pewien że ona się domyśliła kto jest autorem tych wierszy i czekała na ten pierwszy mój ruch ale niestety nie umiałem go zrobić.

Gość Anouk1113
Ja też jestem nieśmiała i małomówna, przez co nie mam wielu znajomych , a o przyjaciołach nie wspomnę. Miałam paru w swoim życiu,ale każdy odchodził.. Nie potrafie na dłużej nikogo przy sobie zatrzymac. Nie mam problemu z facetami, bo miałam wczesniej chlopaka przez 2 lata teraz jestem z nastepnym 1,5 roku i to mnie wlasciwie trzyma jakos, bo nie wiem jak bym sobie poradzila bez mojego M. Gdyby nie on nie mialabym nikogo oprocz swojej rodziny. Nie wiem dlaczego tak jest , po prostu z nieśmiałymi gorzej się dogadać, poimprezować i dlatego nie są lubiani. Najlepiej znaleźć taką samą koleżankę, i tak zrobiłam, ale zauważyłam, że ja przy niej to pikuś. Cały czas ja szukam tematów do rozmowy ona jest strasznie małomówna. Troche juz mnie to męczy. Może w tym tkwi nasz problem? Jesteśmy małomówne, a ludzi męczy szukanie tematów. Albo po prostu nie spotkałyśmy na naszej drodze przyjaciół takich do rany przyłóż:)

Gość ephedrine
Ja chcę i coś mi nie wychodzi

Gość gość
Wiele nie straciłaś....

Gość ephedrine
A moim zdaniem tak, bo nie mam żadnych wspomnień oprócz ekranu monitora

Gość gość
To wyłącz laptop/tablet :D Jak nie chcą cię poznać i mają już wyrobioną opinię o tobie, to ty sama tym bardziej się nie ośmieszaj. Poszukaj towarzystwa gdzie indziej jak tak bardzo muuussisz.

Gość ephedrine
No a skąd mam wziąć to nowe towarzystwo, jak nikogo tutaj nie znam? :o

Gość gość
autorko, miej w******e a będzie ci dane, zobaczysz :) mi pomogło :)

Gość gość
Miej w******e, luźniej podejdziesz do nowej znajomości.

Gość ephedrine
Tak, kiedyś tak robiłam i nikt mnie nie lubił :o

Gość ephedrine
beznadziejnie :(

Mąż mówi do żony. Kochanie przyniesiesz mi piwo z lodówki?? Na to żona. A magiczne słowo?? Mąż Hokus pokus czary mary z*********j po browary!! Żona na to!! Hokus pokus ence pence zamiast w c*pce ulżysz sobie w ręce. Mąż na to. Skoro jesteś taka pyskata, dziś ominie cię wypłata. Zona na to. Bardzo mocne masz dziś czary już ci biegnę po browary!!

A może wiersze lubisz?? Trochę je pisze. No moje samopoczucie też nie za bardzo bo pogoda do kitu

Gość gość
jarek z******ty ten wierszyk hehe

Gość kosiaaaa
ephedrine też mam podobny problem,nie mam żadnych koleżanek,jest mi z tym bardzo zle, kiedyś miałam koleżanki ale z czasem większość powyjeżdżała,inne mają nowe towarzystwa a ja zostałam sama

Gość kosiaaaa
jesli chcesz pogadać to mój nr gg 49890617

Gość Mania43
Chcę być twoją przyjaciółką :))