Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazalybyscie sie z takim gosciem

Polecane posty

Gość gość
Szczerze to dziewic nie spotkal w jednorazowych kontaktach. Czyli co mowicie, ze madra i szczera kobieTe szukac. Qrwa no wiem, ale trudno o taka nawet zanizajac jej wyglad. Ale i tak dzieki wielkie za dotychczasowe wypowiedzi. Piszcie, kazda info cenne. Niektore juz daly do myslenia.

Gość gość
Ona 85 rozwin wpis. Dlaczego z daleka od takiego, balabys sie czy jak czy co ? Tych zaburzen nie widac zbytnio.

Gość gość
takiemu smieciowi należy się pranie po pysku!!!! od porządnych kobiet trzymaj sie z daleka!!! :o

Gość sekstozdrowie
ja bym nie brała. Szpanerka mnie nie kręci.

Gość gość
"Wyroki za rozboje o***te. Blizny na twarzy i przedramieniach po ostrych przedmiotach. Psychiczne zaburzenia,nerwowosc,agresia. Sklonnosci do ryzykownych dzialan. Nadpobudliwosc. IQ niskie dwucyfrowe." - to cie niestety dyskwalifikuje :O

Gość gość
W realnym swiecie tez tak wyzywasz ludzi bez powodu od smieci ?

Gość gość
A to juz czas pokaze czy dyskwalifikuje. Poki Co rekonesans wskazany, stad pytania.

Gość gośćiówkaaa
IQ dwucyfrowe, wyroki, agresja? Odpada, dobre dla masochistek albo tępych blond solarek którym takie coś imponuje.

Gość gość
Spełniasz kryteria, taki ma branie wbrew pozorom.

Gość gość
IQ też się nie przejmuj, większość z nich ma jednocyfrowe ;-)

Gość gość
Szczerze to niskie IQ mu nieprzeszkadza mu radzic sobie lepiej w zyciu niz osoby z trzycyfrowym. Wynika ono z brakow w wyksztalceniu i oczytania na ktorym bazuja testy. Stad nie jest zbyt imponujace.

Gość gość
Tym bardziej, na tym forum jesteś bliski ideału, gdybyś miał 10 cm więcej wzrostu i pytonga byłbyś bogiem ;-)

Gość gość
A tam piertolenie, ja bym brała. Przynajmniej nie martwiłabym sie o kase i odwiedzałabym cie w więzieniu. Hehehe

Gość gośćiówkaaa
A o czym gadać z facetem który nie jest oczytany??? O wynikach na siłce??? Pomijam fakt że testy IQ nie dotyczą oczytania i wykształcenia, są bardziej na logikę/matematykę...

Gość gość
gośćiówkaaa facet miał na myśli konkretną literaturę a nie babskie gazetki i te z programem tv :D

Gość gość
Ja też po warunkiem, że udałbyś się na terapie złagodzenia agresji.

Gość gośćiówkaaa
Ja bynajmniej nie miałam na myśli pudelkowych gazet, tylko normalne książki, z wyłączeniem Coelho i harleqinów ;) Mam prawo nie dogadywać się z osobami które nie czytają książek? Mam ;)

Gość gość
O zyciu moze gadac. Zreszta ma kumpli odpowiednich do rozmow, a kobieta z kolezankami moze se gadac do woli.

Gość gość
Autorko, co ty przy tym facecie robisz? Jak się jeszcze nad czyms zastanawiasz,to najlepiej zaluzcie sobie jakiś gang.

Gość gość
Pierwsze slysze zeby pannom imponowalo oczytanie czy erudycja. Dobra ide. Co cenne z wypowiedzi niektorych to wylowilem i PZDR dla madrych ludzi. Temat zamkniety jak dla mnie.

Gość gośćiówkaaa
To nie są rzeczy do imponowania, a do wspólnego ŻYCIA. A nie wyobrażam sobie żyć za 15-20 lat z kimś z kim się nie mogę dogadać, nie mam wspólnych tematów, a przede wszystkim z kimś agresywnym i nieobliczalnym.

Gość gość
Gdzie pracuje?

Gość gość
To 12% tkanki tłuszczowej rozebauo mi konstrukcję.:D

Gość gośćiówkaaa
Jak dla mnie to facet się zastanawia czy normalna kobieta go będzie chciała (w sensie nie blachara i nie skwarek), bo widocznie z takimi miał do czynienia głównie, a chce się jakoś ustabilizować z normalną. Nie podoba mi się też sposób wyrażania o kobietach - r****ł laski 9/10 i 10/10, co to niby po pierwsze za osiągnięcie, i co za słownictwo. Widać brak szacunku dla kobiet, wychodzi z założenia że traktują materialistycznie i po aucie (pochwalić się zarobkami i a4 i domem).