Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JACEK  PLACEK

Czy można wpaść 3 razy CZy żona mnie wrabia HELP

Polecane posty

Gość JACEK  PLACEK

Pytanie jak w temacie. Jesteśmy razem 8 lat, w tym czasie dość rzadko uprawialiśmy sex. Nie stosujemy żadnej antykoncepcji,ale JA ZAWSZE pytam czy mogę w niej kończyć! A ona 3 raz zaszła!!!Znowu jest w ciąży... Czuje się wrobiony i wykorzystany. Przecież dorosła kobieta powinna znać swój organizm i czuć takie rzeczy! Zrobiłem jej mała awanturkę z tego powodu, ale chyba miałem prawo. Powtarzam za każdym razem pytam...Czy ja w ogóle mogę jej ufać?

Gość gość
prowo a jeśli nie prowo to może naucz sie korzystać z prezerwatyw?

Gość gość
Albo prowo albo jesteś debilem. Nie zabezpieczacie się i dziwisz się wpadkami? Ze średniowiecza się zerwałeś???

Gość JACEK  PLACEK
Nie!!!! nie jest to prowokacja. Proszę tylko o uczciwą odp! Jest to możliwie czy nie?

Gość wiwio2
Ciesz się że jakakolwiek kobieta zgodziła się mieć 3 dzieci z takim idiotą. To naprawdę spore poświęcenie z jej strony.

Gość gość
tak to jest możliwe a Ty jesteś idiotą a Twoja żona jeszcze głupsza że z takim idiotą jest .

Gość Norwegia Norwegia
oczywiście ze jest. kalendarzyk sobie wiesz gdzie możesz wsadzić... kobiety potrafią mieć jajeczkowanie np. w czasie okresu, albo tuz przed nim. niekoniecznie w polowie miesiąca, cyklu.

Gość gość
wątpię, czy kobieta wiedząc, że w sumie i tak nie ma zabezpieczenia, a nie chcąc mieć dzieci (więcej dzieci, bądź w ogóle dzieci), tak na luzie pozwalałaby kończyć w środku. Zdarza się, że się przesunie owulacja, albo jakiś plemnik przeżyje nieco dłużej niż przeciętnie i ciąża możliwa. Skoro guma cię parzy, to masz za swoje. Nie chciałeś mieć więcej dzieci, trzeba było na ręcznym jechać w dni potencjalnie płodne. Sam powinieneś interesować się kalendarzykiem małżeńskim, to miałbyś więcej pewności, że ona nie ściemnia. Ale już po ptokach.

Gość JACEK  PLACEK
Z moją poprzednią żoną stosowałem tę metodę i jakoś nie było wpadek... Dziwny przypadek. Moim zdaniem wiedziła co robi a wy jej bronicie bo jesteście kobietami!

Gość Ja pierOLĘ
Oczywiście że możliwe. Tak jak ktoś napisał, chyba ze średniowiecza jesteś (aż dziw, że komputer obsługujesz). Weź w takim razie zdejmij tą swoją metalową zbroję, głównie szyszak i załóż jedynie prezerwatywę przed bzykaniem. Z pewnością szansa na czwartą ciążę bęzie znikoma. Tylko nie załóż prezerwatywy na lewą stronę, pamiętaj, zacznij od główki - tej mniejszej!

Gość JACEK  PLACEK
Ona płakała tłumaczyła sie,że była pewna,że jest bezpiecznie,że to od razu po okresie itd. Ale 3 raz??? Ok,raz sie mogla pomylic!

Gość gość
nawet dorosła kobieta, która zna swój organizm nie wie kiedy na 100% wpadnie a kiedy nie, dziwię, się, że muszę Ci tu to pisać :o teraz ciąże można usunąć, zainwestuj w wazektomię, jest już w PL dostępna, koszt to jakieś 2 tys. nawet jak nie masz kasy to można uzbierać

Gość Ja pierOLĘ
JA jestem facetem i też jej bronię... chociaż dopóki od iebie nie ucieknie to trudno to zrobić skutecznie.

Gość JACEK  PLACEK
Skoro wrabia mnie po raz 3, raczej nie chyba nie chce ode mnie uciekać :-P Co to jest wazektomia?

Gość gość
poczytaj o wazektomii, nawet na kafeterii jest wątek, wciąż uaktualniany o najnowsze wpisy przecinasz nasieniowody w trakcie mało inwazyjnego zabiegu chirurgicznego i już Cię nigdy nikt nie wrobi w dziecko

Gość gość
wazektomia to sterylizacja dla meżczyzn

Gość tuuu83
Mentalnie zatrzymałeś się w XIX w. Sku...wysyństwem jest przerzucanie całej odpowiedzialnosci za antykoncepcję na kobietę. Nie zachowujesz się jak facet tylko zwykły gnojek.Nie wiem z jakiej rodziny pochodzisz i jakie miałeś wzorce, ale kobiet tam na pewno nikt nie szanował.Nie mogłabym być z takim facetem.

Gość gość
Kalendarzyk jest dobry dla ludzi którzy liczą się z wpadką i nie będzie to dla nich tragedia.Trudno to nawet nazwać metodą antykoncepcyjną.Wystarczy przeziębienie czy stres by wszystkie obliczenia szlag trafił. Ja zaszłam w ciążę podczas miesiączki gdy teoretycznie jest to niemożliwe.Po prostu obecna żona jest bardzo plodna i ma nieregularny cykl. Dziwię się wam że po dwóch wpadkach nadal nie stosowaliście żadnej antykoncepcji. Jest tyle metod zapobiegania ciąży a wy uparcie nie robiliście nic. Są tabletki, spirala, gumki, krążki, globulki... masa tego.

Gość gość
Jak widać nie jesteś żadna rewelacja, więc dlaczego by miała cie wrabiać? Płacze, ja też bym na jej miejscu płakała i to srodze.... ja jej współczuję, bo to nie jest żadna przyjemnosć mieć trójke dzieci z doopkiem!

Gość JACEK  PLACEK
Ale ja się cieszę z moich dzieci. Nawet zaakceptowałem to 3. Tylko ona jest nieuczciwa i ja akurat nie wierzę w przypadki!

Gość gość
Dlaczego uważasz że ona cię wrabia? Sama się nie zapłodniła.Do zrobienia dziecka trzeba dwojga.Za kolejną wpadkę ponosicie odpowiedzialność w równym stopniu. Oboje okazaliście się ignorantami.jeżeli już dwukrotnie wasza "metoda" was zawiodła to chyba nietrudno się bylo domyśleć że może zawieść po raz kolejny? Trzeba było usiąść, pogadać i zastanowić się nad prawdziwą antykoncepcją. Albo nie uprawiać seksu. Chamskie z twojej strony jest to że ją obarczasz calą winą.

Gość gość
"Nie stosujemy żadnej antykoncepcji,ale JA ZAWSZE pytam czy mogę w niej kończyć! A ona 3 raz zaszła!!!Znowu jest w ciąży..." hehhe o qrwa szok hehe

Gość gość
skoro pogodziłeś się już z losem i akceptujesz trójkę dzieci, to zadbaj o zabezpieczenie na przyszłość i wykonaj wazektomię, wtedy będziesz miał pewność ze swojej strony i nie będziesz musiał "na kogoś liczyć"

Gość gość
W jakim wieku sa dzieci?

Gość JACEK  PLACEK
Kończę dyskusję bo widzę że się nie dogadamy. Trafiłem pod trybunał bab i z założenia jestem tym złym. Założę temat na innym forum. To ona powinna wiedzieć, ze kalendarzyk może zawieść i powinna ten temat zacząć. Facet nie musi się znać na cyklach,owulacjach itd.

Gość JACEK  PLACEK
Nie chcę opowiadać w jakim wieku są dzieci bo ktoś może nas zidentyfikować. Różnica jest 4 lata, teraz będzie prawie 3.

Gość gość
Hmmm czy ty chodziłeś do szkol podstawowej ? miałeś biologie ? czy ty nie wiesz skąd sie dzieci biora?

Gość gość
Poddaj sie wazektomi . Jeśli twoja zona ma "syndrom pustej macicy" to jeszcze kilka dzieci będziecie mieli.

Gość JACEK  PLACEK
Nie wykastruje się, to sprzeczne z moimi przekonaniami.

Gość JACEK  PLACEK
Zawsze i wszędzie na świecie,w każdej kulturze antykoncepcja to sprawa kobiet!