Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkaLisia

sprawdzony specyfik na odchudzanie

Polecane posty

Gość kitkaLisia

macie taki?

Gość kiktkaLisia
nie do wiary :)

Gość gość
GORZKA SOL;oczysc watrobe inaczej odchudzanie nic nie da

Gość gość
Żaden specyfik na odchudzanie nie zadziała w pełni bez diety. Co prawda są efekty, jednak najlepiej łączyć go z przynajmniej w miarę rozsądną dietą. Jeżeli szukasz czegoś naprawde dobrego, to sprawdź HyperLean FX7, jednak miej na uwadzę, że po czymś takim dostaniesz spoorego kopa ;)

Gość kiktkaLisia
co znaczy kopa?

Gość Mazidło012
Sprawdzonym i działającym suplementem diety są tabletki Foreverslim.Przyspieszają przemianę materii zapobiegają napadom głodu.W krótkim czasie można stracić sporo kilogramów dzięki tym tabletką.Do kupienia na www.promoslim.pl lub na Allegro.

Gość FFionkaa
Co do foreverslim, to można go kupić na Allegro, to uwążam jest dobra rekomendacją pod względem legalnośc**preparatu (oni są bardzo restrykcyjni pod względem legalności tego co oferowane jest w serwisie). A co do skuteczności to możecie sprawdzić opinie na tym serwisie (aby takową dodać musisz kupić daną rzecz).

Gość gość
zielona herbata i roibos a na roibos schudlem 4 kg w tydzien piłem 4 szklanki dziennie a jadłem słodycze i tlusto jadlem bo akurat zabilismy swinke a ze mam sklanosc to tycia to co tydzien sie warze w pierwszej chwili pomyslałem ze mam raka poczekamy zobaczymy ale puzniej natrafiłem ze rooibos odchudza

Ja też bym poleciła ForeverSlim, nie mniej nie jestem dietetyczką, a to co pisze pisze na bazie własnego doświadczenia...

Gość dziwaczka kaczka
Ja także jestem w trakcie kuracji Foreverslimem i jeszcze nigdy na żadnej diecie nie udało mi się schudnąć tyle ile w ciągu dwóch miesięcy na tych tabletkach.

Gość gość
co ty? a ile zapłacili za odświeżanie starego tematu, którym nikt się nie interesuje?