Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara głowa

Koleżanka z pracy narzeczonego zaprosiła go na wesele

Polecane posty

albo ja albo ONA" ----no dalej, smialo kochanie! juz mozesz mnie wybrac! tylko wiesz... tak jak ci mowilam! stanowczo!

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... INTELIGENCJA NIE GRZESZYSZ, JA BYM CIE NAWET NIE CHCIAŁ KOPNĄĆ w d**ę a co dopiero spędzać z tobą czas, ciesz się ciesz,nie jedną koleżankę już przelecia---łłłłłłłłłł

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... -------biedny facet on się poprostu ciebie boi, bo co on w takim kołtunie jak ty może widzieć "Seksowna niunia" się oburzyła, że facetowi może wystarczać jego kobieta, nie musi korzystać z chętnych dziur.

Gość gość
No i czasami nie potrafią wprost odmówić innej kobiecie, bo nie chcą jej przykrości sprawić i tak kombinują jak wybrnąć. Nie mają pojęcia, że tym samym mogą swoją kobietę urazić, zasmucić.

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... INTELIGENCJA NIE GRZESZYSZ, JA BYM CIE NAWET NIE CHCIAŁ KOPNĄĆ w d**ę a co dopiero spędzać z tobą czas, ciesz się ciesz,nie jedną koleżankę już przelecia---łłłłłłłł Za to r*****ie wszystkich dziur wokół jest z***biście yntęlygentne. :D

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... ========== ta laska inteligencją nie grzeszy co facet może w niej widzieć, napewno jest strasznie zakompleksiona i to jej się tylko maży

Gość gość
My po ślubie spotkaliśmy byłą mojego mąża i on tak się dziwnie zachowywał, nie przytulał mnie przy niej i takie tam. Jak mu to wypomniałam, to powiedział, że ona mu nic złego nie zrobiła, on ją zostawił a ona go kochała i nie chciał mnie przy niej przytulać, żeby jej przykrości nie robić. Ot, jaka szlachetność. A ja myślałam , że głupka uduszę. Nawet nie wiedział za co.

Gość gość
No i czasami nie potrafią wprost odmówić innej kobiecie, bo nie chcą jej przykrości sprawić i tak kombinują jak wybrnąć. Nie mają pojęcia, że tym samym mogą swoją kobietę urazić, zasmucić. ============ ja też wszystkie ru cham ,no bo jak tu odmówić jak koleżanka w potrzebie

Gość gość
Nie z każdego taki r****cz jak ty ==== na szczęście

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... ========== ta laska inteligencją nie grzeszy co facet może w niej widzieć, napewno jest strasznie zakompleksiona i to jej się tylko maży Odezwała się podrywaczka zajętych. To w niej widzi czego ty nie :D tak się wyraziła, żeby wszystkie prostaczki z gorącą c**ą się w******y.

Gość gość
autorko NIE PRZESADZASZ, a wygląda na to, że "koleżanka" chciałaby odbić Ci faceta, a on się daje skoro jeszcze jej broni :/

Gość łubudubu
hahahaha, uwielbiam Was :) Z głupiego zaproszenia na wesele zrobiła sie bitwa na noże :) I podejrzenia, ze facet autorkę zdradza, a nawet jeśli nie, to na pewno coś knuje :)

Gość łubudubu
hahahaha, uwielbiam Was :) Z głupiego zaproszenia na wesele zrobiła sie bitwa na noże :) I podejrzenia, ze facet autorkę zdradza, a nawet jeśli nie, to na pewno coś knuje :)

Gość łubudubu

Gość gość
a jesli nie knuje i nie zdradza to przynajmniej targa wora w kiblu pod wyobrazenie kolezanki z pracy w kusej halce

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... -napewno cię zdradza ,albo zdradzi, bo za dużo czasu spędza z tobą , nie uszczęśliwiaj go na siłę swoją osobą

Gość gość
mój facet jest tak zapatrzony we mnie, że choćby skały srały to z inną nie pójdzie nawet na niezobowiązującą kawe w pracy, bo woli spędzić ten czas ze mną... -napewno cię zdradza ,albo zdradzi, bo za dużo czasu spędza z tobą , nie uszczęśliwiaj go na siłę swoją osobą Nie, k****, ma iść do koleżanki :D

Gość gość
jesteś debilnie głupia, bardzo szybo bym cię zostawił za taki numer a na wesele poszedł sam, i szukaj sobie innego frajera, durne babsko co chcesz mieć niewolnika

Gość gość
R*****ie innych po kątach - 1 zasada związku :D Zrozumcie pustaki (kobiety i "mężczyźni"), że są faceci, którzy nie potrzebują r***adeł na boku i wiecznej kobiecej adoracji :D

Gość gość
jesteś debilnie głupia, bardzo szybo bym cię zostawił za taki numer a na wesele poszedł sam, i szukaj sobie innego frajera, durne babsko co chcesz mieć niewolnika - to co ma pozwolić by jej facet szedł z inną na wesele, tu nie chodzi przeciez o niewolnictwo

Gość gość
to nie jest tak do końca, że "głupie zaproszenie na wesele i afera", normalna kobieta nie zaprosi ewidentnie zajętego i zakochanego faceta. Albo z jej strony coś jest na rzeczy albo on nie jest taki ewidentnie zajęty i dawał jej sygnały. Niewykluczone, że to wyłącznie jej inicjatywa, ale wygląda na to, ze coś do niego ma, może chodzi tylko o seks a może chce go odbić, w każdym razie on widać na to leci skoro nie potrafił odmówić, bo "nie wiem, może" to nie jest odmowa tylko raczej robienie nadziei, że jednak tak...

Gość gość
a nie wiem czemu śmiejecie się tak wypowiedzi o zapatrzonym narzeczonym... mój mąż też taki jest, nie uznaje "koleżanek" z pracy, nie spotyka się z żadnymi innymi pannami, bo po co? woli spędzać czas ze mną czy z naszymi wspólnymi znajomymi, jak facet odczuwa potrzebę kontaktu z inną kobietą to co to za związek? to żona/narzeczona mu nie wystarcza?

Gość gość
zawsze szczery rozumiem, że dla Ciebie byłoby normalne, że Twoja narzeczona idzie na wesele z "kolegą" z pracy i nie widzisz w tym żadnych podtekstów?

Gość łubudubu
gościu z 13:19- ale czy my tu rozmawiamy o koleżance, która zaprosiła narzeczonego autorki na wesele?? Nie. Rozmawiamy, czy jest sens robić o to awanturę. I moim zdaniem- nie! Mój mąż też ma koleżanki w pracy, jak jest przerwa na lunch to idą razem coś zjeśc- mam mu robić afery o to?? Ma chodzić sam, albo zamawiac do biura? naprawdę, niektóre kobiety mnie rozwalają... Skąd w Was taki brak zaufania do własnych meżczyzn/mężów, narzeczonych?? Przecież z jakiegoś powodu z Wami są na Boga. A czy oni odpowiadaja za to, ze jakaś koleżanka z pracy zaprosiła ich na wesele? narzeczony autorki nawet jej o tym powiedział. Pewnie gdyby nie powiedział, odmóił, a ona by sie o tym dowiedziała to byłaby jeszcze większa afera :) No naprawdę, nie szkoda Wam czasu na te wszystkie afery, podejrzenia? No ja akurat sie śmieje z tego zapatrzenia czyjegoś tam chłopaka- bo generalnie ludzie potrzebują innych ludzi, wiesz? Ot tak dla higieny umysłowej:)

Gość gość
Nie przesadzasz, masz absolutną rację, a Twój facet albo jest naiwny albo udaje głupiego albo podoba mu się ta koleżanka. Zgadzam się, że powinien jasno określić granice znajomości. Rozsądny człowiek tak by zrobił, a teraz ta znajomość idzie już za daleko.

Gość gość
narzeczony to tak jakby już mąż, wyobrażcie sobie, że przychodzi z pracy i mówi idę z koleżanką z pracy na wesele.coś tu nie gra. Za bardzo jest zżyty z tą koleżanką. nie chcę cię straszyć , ale to wasze narzeczeństwo się rozleci.

Gość gość
zawsze szczery - nie odmówił

Gość łubudubu
a to ja czegos nie doczytałam, nie wiedziałam, ze oni już idą na to wesele- zrozumiał, ze koleś został przez koleżankę zaproszony :) gdyby mój mąż przyszedł do domu i powiedział, ze go koleżanka zaprosiła jako osobę towarzyszącą to bym sie zapytała, jak owa koleżanka zareagowała na odmowę.