Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK juz przepadlo

Polecane posty

Gość gość

Brak pracy, wyzysk! Na jedno miejsce 100 chetnych osob. Polak jest traktowany jak smiec jak osoba gorszej kategorii, stawki marne lub umowy smieciowe a zeby znalezc prace na full time to trzeba miec znajomosci! I tak jest w calej Wielkiej Brytanii i nie gadajcie ze nie!!!!!

Gość gość
hmm ja sie nie pewnie nie znam ale znalezienie nowej pracy zajelo mi cale 23 dni z czego 10 spedzilam na wakacjach poprosilam obecnego szefa o przesuniecie terminu, w ktorym mialam zaczac bo chcialam sobie odpoczac chociaz te 10 dni po zakonczeniu poprzedniej pracy. Pracuje na pelen etat w biurze dostalam 4 tys na rok wiecej niz w poprzedniej pracy i traktuje ta posade jako przejsciowa. Z poprzednie pracy odeszlam bo moj dzial przenoszono poza Londyn zreszta i tak chcialam a odejsc zeby dalej sie rozwijac i tak sie fajnie zlozylo, ze jeszcze dostalam okragla sumke odprawy, za ktorej czesc wybyczylam sie nad cieplym morzem :) Generalnie szukam ciagle inne lepszej, bardziej rozwijajacej, lepiej platnej pracy. Mam nadzieje, ze po nowym roku sprawy rusza z kopyta :) Moj brat pracuje w sektorze, w ktorym 90% zatrudienia opiera sie na kontraktach najdluzej bez pracy miedzy kontraktami byl cale 5 dni