Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży mąż mnie nie dotyka

Polecane posty

Gość gość

Mamy już jedno dziecko ( nastolatka) teraz jestem w 15 tc ciąża nie planowana. Ostatni sex był w 8 tyg ciązy i to z mojej inicjatywy w sumie ze 2 stosunki od wiadomości o ciąży. Mąż mnie nie przytula nie dotyka ja widzi ze mam ochotę -zawsze musi coś zrobić ucieka do kompa , itp. Mąż chodzi 4 razy w tyg. na siłowniw bardzo dba o ciało odnoszę wrażenie ze moim brzuchem ( już wystającym) i piersiami E po prostu się brzydzi. Na patrzy się na siłce na te szczupłe laski i ja go zniechęcam. Jest mi przykro . W pierwszej ciązy nie było takich problemów.

Gość gość
Może za dużo przytylas? Albo boksie o dziecko

Gość elegantkana102
Porozmawiaj z ni na ten temat.Powiedz wprost co czujesz.I ze razem narozrabialiscie.Co druga kobieta w ciazy nie podoba sie samej sobie i wmawia sobie ze partnerowi rowniez choc to nie prawda.A moze ma romans????????????????????????????

Gość gość
Romansu raczej nie ma po prostu nie ma czasu. Pracuje w domu jedyne wyjście to na siłownie. ( na której na pewno jest), Raz powiedziała ze ciągle sobie wyobraża ze ten maluch się tam podczas kotłuje. I dlatego nie ma ochoty.

Gość gość
Mój też jest taki mało aktywny w tych sprawach, muszę ja inicjować sex. Powiedział mi, że boi się odkąd jestem w ciąży, że nie chce boksować małego w główkę :) to ja mu powiedziałam, że nie ma aż tak długiego :)

Gość elegantkana102
Powiedz jemu co czujesz.Moze powinniscie zmienic pozycje,np.na lyzeczke?

Gość koakoako
Ja mam kolegę który chodzi na siłkę umięśnione ciało to dla niego priorytet. Niestety od kobiet też tego wymaga. Duży biust czy brzuch są dla niego nieestetyczne i nie ma szans na sex z taką kobietą. Może u Twojego też tak jest. Siłownia trochę zmienia upodobania;-(

Gość koakoako
Nie wmawiajmy takich rzeczy autorce. Nie każdy facet musi uprawiać sex jeśli ma inne hobby, pasje. To długo wytrzyma bez bzykania. A na siłce to gdzie między sprzętami na hantlach czy jak :-)

Gość gość
Bardzo często jest tak, że siłownia ujemnie wpływa na popęd sexualny (nie generalizuję aczkolwiek stwierdzam to z autopsji). Inna sprawa, że zauważyłam też, że mój facet odkąd zaczął chodzić na siłownię bardziej krytycznie zaczął odnosić się do moich krągłości. Ja w takiej sytuacji zmieniłam faceta. Natomiast jak chodzi o koiety w ciąży to zauważyłam że mężczyzn bardziej kręc****artnerka jak jest w ciąży :)

Gość gość
Przede wszystkim porozmawiaj z nim może on nie wie ze Ty to tak odbierasz.. Albo za dużo opowiadasz mu o ciązy jakiś problemach ze np.boli, ze jesteś zmęczona - i woli Ci dać spokój

Gość gość
Oj widzę ze nie tylko ja mam taki problem :-(