Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluchy dada z biedronki dzisiaj sa w promocji

Polecane posty

Gość gość

Naprawde oplaca sie kupic. Maja swiateczny motyw

Gość gość
Wolę babydream z rossmanna 🖐️

Gość gość
wlasnie patrzylam tez na stronie;)jestem w 23 tyg ciazy i mysle czy sie nie zabezpieczac powoli bo na pieluchy idzie kasa.z dada bylam zadowolona.cena dobra.myslicie ze nie za wczesnie na pieluchy?;)

Gość gość
a te z rosmana dobre sa?jaka cena?mleko widzialam ze jest tanie.uzywalas moze?

Gość gość
A do kiedy ta promocja?

Gość gość
u mnie były już 2 tygodnie temu, wzięłam 2 opakowania

Gość gość
Niby od dzisiaj ta promocja. Ja jestem w 29tyg i juz zrobilam zapas na 3 miesiace:-)

Gość gość
W drogerii natura tez sa w promocji orginalne pampersy sensitiv po 39.99 a byly po 49.99.

Gość gość
Uzywalam ich przy starszym dziecku i nie mialam z nimi problemow. A jesli nie beda nam pasowac to dostanie je synek siostry ktory je nosi. Najmniejszy rozmiar byla 2 wic bez obaw ni zmarnuja sie

Gość gość
Ja ostatnio kupilam 2 paczki pampersow premium care. W carrefour byly po 39,90zl.

Gość gość
syn siostry używa, ale zanim urodzisz to on z tych 2 wyrośnie! :D

Gość gość
A czemu mam zakladac odrazu najgorsze?! Tak jak pisalam, nie zmarnuja sie bo mam akurat noworodka w rodzinie

Gość baskaiska
nie rozumiem fenomenu tych pieluch kupowałam je kilkakrotnie z myślą że może w końcu się przekonam, ale i tak wróciłam do pampersów fajnie że wam przypasowały bo cena jest b.dobra

Gość gość
Bądźmy szczerzy też byłam optymistka co do dada ale tylko w okresie noworodkowym 1. Niestety 2 juz się nie ssprawdzają. Moja malutka przy każdej zmianie dada skóry była lekko wilgotna. One nie chlona dobrze w porównaniu z 1. Ale w okresie noworodkowym bobaski oddają mniej moczu dlatego się sprawdzily. Z ulga pożegnałam zapas dada. Nie chlona dobrze w porównaniu np pampers. W pampersach ppo dotknieciu mokrej pieluszki ma się sucha dłoń a dada działają słabo. Zauważyłam również różnice w chusteczkach dada skóra po nich jest klejaca a np w huggies nie czuć takiej lepkosci. Obecnie mam dada lavendowe i czuje ta różnicę ale sa mocno wilgotne i to jest na plus.

Gość gość
Kilka mouch znajomych probowalo dady i od razu jakies odparzenia albo wysypka, ja na pierwsze kilka miesiecy zaopatrzylam die w pamoersy potem poprobujemy innych,ale na noworodku nie bede eksperymentowac

Gość gość
Co komu pasuje. Ja bylam z nich zadowolona. Chusteczek nadal uzywam i uwazam ze sa najlepsze z wszystkich jakich znam bo sa bardzo nasaczone. Dla kogos moze byc to minusem.

Gość gość
pieluchy Dada są produkowane przez Pampers. Myślałam, że wszyscy o tym wiedzą.

Gość gość
* skóra po chusteczkach dada jest " lepka" do czasu wyschniecia preparatu. W pampersach cleanic huggies czuć różnice na niekorzyść dada.

To,że są produkowane przez pampers nie znaczy,że są prawdziwymi pampersami.Ja kupiłam raz użyłam tylko kilka sztuk a resztę wyrzuciłam bo były do niczego.Bardzo mało chłonne.Wróciłam do pampersów bo nie ma porównania.

Gość gość
Nieistotne cży pampers i dada to ten sam producent. Tak samo jak z z innymi produktami jakość i tak jest slabsza.

Gość gość
Jak dla mnie huggisy sa najgorsze. Doslownie trzeba mocno nimi trzec zeby dupke dobrze umyc. Jak dla mnie sa za suche. Pod tym wzgledem sa fajne pampers sensitive ale zapach mi nie odpowiada

Gość gość
u mnie sprawdzają się lepiej niż pampersy. Po 1 mniej śmierdzą :D bo pampersy wydzielaja taki fetor, że szok :o DO tego są tanie co jest wielkim plusem. Ja używam ich od 2 (wcześniej pampersy smierdziuchy) i jestem bardzo zadowolona. Dziecko ma 5 m-cy i ani razu nie musiałam niczym pupy posmarować- rewelacja!!! No i są chlonniejsze na oko dla mnie niz pampersy- idzie nam 4 pieluchy na dobe.

Gość gość
Ja tylko dla zainteresowanyc napisalam info ze sa akurat dada w promocji. Jednym moga nie pasowac, inni moga byc nimi zachwyceni, nie ma co sie sprzeczac

Gość gość
Nakupowalam na poczatek biale pamp. Byly i sa ok. Ale pozniej kupowalam inne-tansze. Jako ze dziecko nie ma odparzen, znosi wszystko kieruje sie dzis glownie ceną. Ostatnio kupilam mega pake zielonych pampersow w lidlu, a teraz kupie te Dady. Dade uzywalismy, jest ok. Dla mnie cena ma znaczenie.

Gość gość
pomarańczowe pampersy firmy pampers są dobre. Dady może i przypominają oryginalne pampersy ale jednak pieluszka jest mokra na początek poleciła bym mamą niemowlaczków które kupują dla noworodków kupić oryginalne pampersy póki kupuje się małe rozmiary to się opłaca bo jest ich dużo w paczce. Ja nakupywałam pampersów zanim mały się urodził i później oddawałam bo od Dad i hagisów sie odparzał do tego zrobiłam duży błąd bo kupiłam więcej paczek a dziecko rosło i w dwójkach za długo nie był więc sporo mi zostało :-( Dodam że mam alergika a więc zwykłe pieluszki mu bardzo podrażniały skóre i kupki kwasne odpażały mimo natychmiastowej zmainy dlatego warto wsztrzymać się z zakupem i nie kupywać na zapas dzieci mają różne skóry i nie zawsze to co jest dobre dla jednego jest dobre dla drugiego. Najlepiej kupić jedną małą paczkę do szpitala i jedna większa do domu a reszta wyjdzie w praniu. Co do chusteczek to jeżeli musimy używać poleca żółte haggis (są papierowe, bez zapachów itd) i z jonsona też dobre ale perfumowane

Gość gość
a w rosmanie do konca roku pampersy orginalne,wieksza ilosc za 42zl z karta rosne

Gość gość
jest nawet praca napisana ma temat pieluszek jednorazowtych. Wszystko jest brane pod uwagę od wagi po zapach chłonność zawartość substancji itp itd. Porownane zostały w sposob naukowy. I w pierwszej trójce były pampersy active baby huggies i z tesco pieluszki były the best. Pozdrawiam