Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dauuidka

rozstępy do kobietek mam które maja taki problem

Polecane posty

Gość dauuidka

witam jestem mloda mama i wlasnie cialo zostawilo mi pamiatke po ciazy w postaci rozstepów .. szczególnie przeszkadzaja mi te na ludach i brzuchu ..może z doswiadczenia wiecie jak mozna je troszeczke wybielic albo zrobic cos zeby byly mniej widoczne..zdaje sobie sprawe ze calkowicie ich nie wyeliminuje dodam ze sa to świeże rozstepy jeszcze czerwone mieniace sie w srebrno-niebieski kolor ..moze jakis dobry krem masc czy jakies domowe sposoby sa na to diabelstwo ?

Gość kasiusiuleczka
Rozstepy same zbledna po jakims czasie.Ja rowniez mam na udach i brzuchu

Gość gość
mozesz stosowac jedynie masci na wybielenie.ja po dwoch ciazach mam tyle rozstepow ze masakra,brzuch jest taki pomarszczony...mam nadzieje ze teraz mi nie dojdzie wiecej.jestem w 3 ciazy

Gość gość
gruba rekawica do szorowania do tego fusy z kawy plus sol morska, pozniej jakis olejek, na te kombinacje nie ma mocnych, po ciazy mialam rozstepy od ud do dekoltu i teraz zero, wystarczy samozaparcie do tego zimne i na przemian cieple prysznice w te miejsca

Gość dauuidka
i po jakim czasie C***oznikały?

Gość dauuidka
gosc 13.28 i p jakim czasie poznikały jak tak je tarłaś?

Gość gość
jak od tarcia mogą zniknąć rozstępy??sama je mam i próbowałam wiele sposobów ale one poprostu są i nigdy nie znikną NIGDY, trzeba to zaakceptować bo jak same tego nie zrobicie to każdy będzie patrzył z odrazą zastanówcie się.