Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kićkaa

WCIAZ MI MAŁO CO MA ROBIĆ

Polecane posty

Gość kićkaa

chodzi o sex , mam meza kochamy sie na ile warunki nam pozwola , ale mi mało , często myślę o sexie , ale jak widac mó maż nie ma az takich potrzeb jemu chyba wystarcza - to dla mnie robi sie problemem

Najwidoczniej masz większe potrzeby niż twój mąż!! Zawsze jest jakieś rozwiązanie może porozmawiaj z mężem i powiedz mu że potrzebujesz więcej bliskości. Możesz też udać się do Sex Shopu lub powiedzieć mężowi by ci kupił akcesoria erotyczne dla kobiet na Mikołaja!!

Gość gość
załatw sobie faceta na boku

Gość gość
a co można kupić z takich erotycznych zabawek?

Gość prawictwo pospolite128
to normalne . Facetom spada libido z wiekiem .. 30 latek nie ma porannych erekcji jak 16 latek

Jeśli związek dobrze funkcjonuje i się kochacie to skok w bok nie jest dobrym rozwiązaniem. Takie sprawy zawsze wyjdą na jaw i zawsze są tylko problemy. Ogólnie w Sex Shopie dużo jest zabawek dla kobiet trzeba tylko iść.

Gość gość
No to co ma kupić, jakiś sztuczny, zimny , plastikowy wibrator.Brrrr

Gość gość
jarek6776 dobrze doradza!!!!

Chyba lepszy taki wibrator niż zdrada?!! Chciałbyś być zdradzanym przez swoją żonę?? Pomyśl sam jak byś się czuł kiedy wracasz do domu i zastajesz jakiegoś gacha w waszym łóżku!!

Gość gość
Faceci uważają, że z wibratorem to też jest zdrada.

Gość kiżkaa
nie chce go zdradzać - choc po długim czasie myślenia o tym am takie przebłyski , ale ja kocham męża , on wie ze mam wieksze potrzeby mówie to hmm jakby w żartach ... wstyd mi za to ze tak mam , ale co mam zrobić :( zabawki hmm, mam wibrator , to nie to samo co mąż

No z pewnością nie to samo ale w chwilach kiedy nie ma męże sama możesz się zaspokoić. Nie ma w tym nic złego w końcu po to są takie akcesoria!!

Duży plus dla ciebie że nie chcesz zdradzać!! Bo większość kobiet w takim przypadku raczej dopuściło by się zdrady!!

Gość kićkaa
dzieki jerek ale cóz problem mam nadal , moze jaky były warunki w domu , ze mozemy czesciej moze nie miała bym takich problemów A ja czesto sie kochacie z partnerami ??

No fakt jak nie mieszkacie sami to kontakt fizyczny może stanowić problem bo musicie się też liczyć z innymi mieszkańcami domu lub mieszkania. Teraz jestem sam to nie współżyję, ale jak byłem w związku to tak 2 lub 3 razy w tygodniu.

Gość gość
dwa razy dziennie

Gość gość
nic nie zrobisz skoro wasze popedy sie mijają , mozesz sie jedynie do niego czesciej dobierać moze cos wskurasz

Gość gość
witam,mialam wielu facetow i nie zgodze sie z opinia ze starszy juz nie moze jak 30-latek,bylam z mezczyzna po 60 i po 3 dniach to ja mu ucieklam z lozka,2-4xdziennie i ktos moze napisac pewnie cos bral nic nie bral............stwierdzil ze lubi mnie zadawalac i juz nie bede myslec o kims innym gdyby on nie dal rady...............wszystko zalezy od tego jak na siebie dzialacie,masz wieksze potrzeby to moze jakas specjalna dieta.lub pogadaj otwarcie

Gość kićkaa
hmm u nas jest ten problem ze nia ma jak , nie boje sie ze go nie podniecam czy cos takiego bo wiem ze tak wystarczy mój mały gest czy słowo a "namiot stoi " :)) chodzi o syna spi za scianą ma 14 lat a my spimy w pokoju przechodnim ... nie ma szans przy nim - małe mieszkanie , czasem sie zastanawiam jak inni to robią jak syn wyjezdza co 2 tydzien na zgrupowania na wekendy kochamy sie zawsze ale to jest co 2 weekend 3 dni a potem znów cisza... juz zastanawiałam sie jak zmniejszyc swoj poped

Zawsze jakiś sposób się znajdzie!! Wystarczy zamknąć drzwi na klucz i puścić Tv lub radio! Lub synowi 10 np na hod doga czy hamburger!!

Gość kićkaa
hehe drzwi na klucz ... a niby syn nie będzie się zastanawiał o co chodzi ze nagle się zamykamy ? przez nasz pokój przechodzi się wszędzie do łazienki do kuchni do wyjścia ... taka lipa głupio było by sie kochac wiedząc ze dziecko wie co obok sie dzieje - no nie wiem nie mogla bym - sama pamietam ze jako dziecko nakryłam rodziców to jeszcze przez tydzień nie mogłam sie otrząsnąć po tym :)

Gość gość
mało ci bo nie potrafisz się bzykać, jak się nauczysz to zobaczysz co to rozkosz

Gość gość
jakbym zastał gacha w łóżku żony to bym się przyłączył;)

Gość gość
dosypuj mu wiegrę go żarcia a będzie cię prychał jak smok :prych:

Gość gość
po prostu słaby zawodnik z twojego gacha, ja bym skakał w bok jak cię sumienie nie zje to r***aj puki młoda bo kiedyś pożałujesz!

Gość kićkaa
I tu właśnie nie macie racji drodzy goscie bo ja jestem bardzo zadowolona z sexu z mężem i on ze mną , uwielbiamy to i zapewne właśnie dla tego mi mało :) a nie mamy jak bo sa inne problemy na wczesniejszym mieszkaniu sex był codziennie no ale cóz ...