Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleo23

uzależnienie od marihuany

Polecane posty

Gość cleo23

jestem kobieta, mam 23 lata, jestem na 5tym roku studiów, pracuje i od prawie roku codziennie pale marihuane, doslownie... kazdy twierdzi ze od marihuany nie mozna sie uzaleznic, ale ja codziennie rano dzien zaczynam z jointem i od dlugiego czasu nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. Jestem w stanie normalnie funkjonowac, pracowac, ale musze czuc delikatny szum w glowie i delikatne otepienie, ktore aktorsko ukrywam. jeszcze 1,5 roku temu palilam marihuane raz na miesiąc, dwa, tylko ze znajomymi na imprezie jak ktos poczestował, teraz przepalam codziennie ok grama, czasem mniej czasem wiecej. jak sie od tego uwolnic?? czy ktos moglby mi pomoc, byl kiedys w takiej sytuacji? dodam ze nie zażywam innych narkotykow, od alkoholu tez raczej stronie.

Gość gość
skąd bierzesz tyle zioła?? sama uprawiasz? :classic_cool:

Gość cleo23
nie, nie mam czasu i warunków na to, mam wielu znajomych to i zawsze spore rabaty na wieksze ilosci dostane. Siła rzeczy wydaje na to wieksze pieniadze niz na jedzenie, picie i fajki razem wziete... fajek tez duzo nie pale, zastepuje je raczej lolkami.

Gość gość
uzaleznia, znamtaka osobe. teraz wydaje na to mnostwo kasy i nie potrafi sobie odmowic

Gość cleo23
to co mam zrobic?? na odwyk isc?? zabawnie brzmi ale ja juz nie potrafie sama sobie z tym poradzic, a nie chce stać sie bezmózgiem... :(

Gość gość
ale wlasnie to ci grozi, długotrwale palona marycha robi dziury w mózgu