Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne u faceta

Polecane posty

Gość gość

mamy po 40 lat, ja z dzieckiem po rozwodzie on kawaler bez dziec**** 2 tygodniach znajomosc***owiedzial mi ,, rusze cie dopiero jak bede wiedzial ze bedzeisz moja ,i bez gumki oczywiscie bo chce miec z toba dziecko;/ ;; jak by on tak do wszystkich sie zabieral,to byl by przyrost naturalny w Pl, rozwiazany:-))) CO MAM O TAKIM TEKSCIE MYSLEC; JESZCE ZADEN AFCET TAK MI NIE POWIEDZIAL?? POTWIERDZA SIE ZE STARY KAWALER TO DZIWAK

Gość gość
lol po 2 tygodnich ci tak powiedział?? skad sie znacie?? jak dla mnie to PROSTAK

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
buahahaha to chyba jakis wąsaty Gienek spod remizy?? :D:D

Gość gość
wez nie zawracaj sobie nim głowy

Gość gość
Ja bym powiedziala ze ma pociagi do bycia dominatorem. Poczytaj sobie o ukladach - Pan i ulegla - i moze znajdziesz odpowiedz czemu powiedzial: bedziesz moja. Fajnie bys.miala.z.takim Panem. Jesli okaze sie ze opis nie pasuje, to szukaj dalej przyczyny takiej wypowiedzi

Gość gość
ups ,az taki moze byc,nie znam sie na facetach

Gość gość
A wy k***a co, myślicie że w jej wieku i z dzieckiem królewiczów będziecie wyrywały, dżentelmenów che che... ogarnijcie się cielichy, więcej pokory :D

Gość gość
taaa po prostu chce cię wkręcić, to są właśnie typowe teksty facetów - jesteś tą jedyną/przy tobie się zmienię/zdradzałem, ale ty jesteś wyjątkowa, ta jedyna/chcę mieć dzieci/nie mam żony,narzeczoenj :classic_cool:/poczekam, aż będziesz gotowa/skończyłem z picie/nie mam żadnych nałogów itd.

Gość gość
Autorko tak to bełkotliwie napisałaś, że nie wiadomo o co chodzi. O to że on chce bez gumki? Hm jakby mi tak facet powiedział to bym go zaraz w doopsko kopnęła. Bo uważam, że to kobieta powinna decydować czy chce w gumce czy nie. Ja akurat tylko w gumce bo po pierwsze nie chcę dzieci a pigułek brała nie będę żeby się truc, po drugie nie chcę mieć potem żadnego syfa, a facet 40letni to pewnie już z wieloma kobietami spał i to może nawet jakieś anale uprawiał , nigdy nie wiesz, a teraz ja mam z takim zasyfionym bez gumki współzyć i potem leczyć się u ginekologa bo mnie jakims syfem zarazi? :) nigdy bym się na takie cos nie zgodzila. Kopnij go w doopę, to ty masz rządzić w związku a nie facet!!!! zreszta skoro masz 40 lat to powinnaś juz miec swoj rozum.

Gość gość
ja bym takiego olała ciepłym moczem... co to znaczy "ruszę cię" ... mega prostak z niego :(

Gość gość
dlatego ja wolę być sama, do tej pory miałam dwie kobiety, choć jestem bi, ale z facetem nie będę, bo to chamy i prostaki, a fałsz wylewa się z nich uszami :O

Gość gość
Ruszę Cię????????????? Co to za tekst??? Żenua

ha ha ha. No to ja po tygodniu ze swoją mieliśmy ustaloną datę ślubu,ale takich tekstów to ona nigdy odemnie by nieusłyszała. Ty nie patrz co mówi,a patrz co robi. Moim zdaniem jesteś którąś tam,której to mówi. Być może kilku kobietom w jednym czasie.

Gość gość
arecki446___ wlasnie tez tak mysle ile kobiet od niego uslyszalo ten tekst, :-) .:-) mogl by cos nowego wymyslec,oczywiscie ze nei wierze mu ,bo pachnie tanim bajerem...

Gość gość
po tym glupim gadaniu facetow, to ja naprawde chyba orientacje sexualna zmienie :-P :-P

jak facet zaczyna w krótkim czasie mówić o seksie, to znaczy że do budowania związku to mu daleko

Gość gość
on o sexe wcale nie gadal, ja zaczelam i uslyszalam tekst na zakonczenie naszych codziennych spotkan ,gdyz ja wyjechalam i chcialam przed wyjazdem zaliczyc kolesia,a on tak mi powiedzial ze jak przyjade bo ,,on nie jest facet na raz,, dzwoni do mnie codziennie...niby jest ok,ale zdziwilo mnei bo kazdy facet chcial mnei zawsze na max 2 spotkaniu a on inny:-P

Gość gość
on byl szybszy,na 3 spotkaniu powiedzial ze cche mnie za zone

Gość gość
wariat ,albo naprawde zakochany

i co mam myslec o nim... podrywa na tani bajer czy jest realny?? wlasnie gadlam z nim spytal sie mnie czy moze isc na impreze gdzie bedzie moja mama,wiem ze tam nic zlego nie robi,ufam mu ,oczywiscie ze powiedzialam ze moze isc.:-))

Gość gość
od 3 miesięcy mieszkamy razem on o mnie dba ja zaczęłam studia on pracuje, jest bardzo kochany robi mi śniadanka do łóżka, byliśmy na------ dwuch ----fajnych wypadach w górach, naprawde jest super, ale nie wiem co robić z tym dzieckiem byk na byku i studia:-P chyba kierunek k****oznactwo:-P.