Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość episkey

Moje powodzenie u mężczyzn jest równe 0

Polecane posty

Jesteś szczęśliwym facetem;),wokół Ciebie same ideały.A na poważnie,skoro podobasz się kobietom,jesteś atrakcyjny.Niejednokrotnie okulary to atut.

Gość brzydulina
annoyer- to mam dla Ciebie złą wiadomość. badania kłamią. Z moich prywatnych obserwacji 95% kobiet ocenia faceta głownie na podstawie wyglądu, z czego spora większość nie umówiłaby się z kimś, kto jest nieatrakcyjny w oczach koleżanek.

Gość annoyer
Byc moze, nie mam pojecia. Takie typowe wcale mnie nie interesuja, takze zadna strata. Generalnie, jesli leci na kawalek ladnej geby to moze sie sama w******c gumowym fiutem, ja do tego reki/jezyka/fiuta nie przyloze:)

Gość gość
,,Generalnie, jesli leci na kawalek ladnej geby to moze sie sama w******c gumowym fiutem" - to samo można powiedzieć o facetach. Jeżeli bezwarunkowo ślina im cieknie na widok czegoś co w kształcie przypomina skórzany wór napełniony wodą, z różową okrągłą wypustką na środku, to czemu nie zaproponować im zakupu i użytkowania gumowej lali o idealnych parametrach?

Gość gość
,,Generalnie faceci oceniaja jakas laske raczej obiektywnie, potrafia powiedziec ktora wyglada przecietniej, gorzej i lepiej niz przecietna, rzadko zdarza sie, ze na przyklad jeden oceni urode na powiedzmy 8/10, a inny da 4 czy nawet 2. " - czyli im dalej kobiecie z wyglądu do Monicci Bellucci czy Sophii Loren tym większe prawdopodobieństwo, że praktycznie nikomu się nie spodoba? Najlepiej jakby wszystkie kobiety były jak spod jednej sztancy?

Gość annoyer
"Najlepiej jakby wszystkie kobiety były jak spod jednej sztancy?" Tak by wynikalo z tych badan, more or less. Tylko ze w takim wypadku te kilka dewiantow jak ja zostaloby z wlasna reka. Dlatego mi pasuje, ze jest kobiet do wyboru, do koloru. Wiekszosc nie jest jakos specjalnie "wydarzona", zwlaszcza jesli idzie o zainteresowania i charakter, ale ch*j z tym, u facetow jest jeszcze gorzej, takze ciesze sie, ze nie musze wybierac z tej puli:)