Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe prawiczek zdesperowany

Sprzedam swoje prawictwo jakieś chętnej damie

Polecane posty

Żartowałem. Zapłacę jakieś pani, za edukacje seksualną. Wymagania: - Szczupła - Poniżej 35 roku życia - Bez deformacji których przyczyną mogły być np. oblanie kwasem itd. - Może być nawet częściowo niepełnosprawna (np brak jakieś kończyny). Miejsce spotkania: Jeden z hoteli w warszawie Czas spotkania: w sumie około 10 godzin, rozbite na kilka dni Oferta pieniężna: Do negocjacji

W sumie, to zadbaną, szczupłą kobieta na wózku, też mogłaby być. Ja tam traktuje wszystkich równo. Może jakaś niepełnosprawna kobieta nie chciałaby sobie dorobić na boku przy zleceniu prawiczka? I ja nie żartuje, nie drwię sobie, piszę całkowicie poważnie.

Gość gość1111
Omg :-D Piszesz poważnie?

Gość gość
podaj e-maila swojego , pewnie jak będzie jakaś chętna to się zgłosi do Ciebie. :-)

Gość gość
a puszysta nie moze byc? wolisz szczupla niepelnosprawna od sprawnej puszystej? :D

Gość gość
kobiety pragną r****czy więc autorze masz małe szanse

Puszyste kobiety mnie brzydzą. Skoro ja prawiczek, potrafię mieć szczupłą, atletyczną sylwetkę to niby czemu kobieta nie miałaby nie mieć nadwagi? Wszystkie kobiety wolą r****czy, ale nie każda ma do nich dostęp. A z emailem jest taki problem, że nie podaje publicznie. Na pewno, ktoś robiłby sobie ze mnie żarty. Nie wiem kim jest prawiczandra, ale jeżeli chodzi o wiek, to minimum te 16 lat mieć musi, bo w polsce jest taki wiek przyzwolenia (w hiszpani 13 ;) - info dla r****czy lubiących gimnazjalistki).

Gość gość
A może ja jestem zainteresowana? Niestety nie mam do Ciebie żadnego kontaktu.

Gość gość
"puszyste kobiety mnie brzydzą" żałuj - wiesz że puszyste kobiety są sto razy bardziej namiętne niż patyki :) tak samo można powiedzieć że kobiety brzydzą się łamagami w łóżku :)

gość - a jesteś z Warszawy? gość 2 - tak już mam, że pusze mnie nie kręcą, poza tym trzeba mieć co najmniej 20 cm, żeby się "do takiej dostać" a mi sporo, bardzo sporo, do 20 brakuje.

Gość gość
Nie jestem, a to jakiś problem?:-)

Gość gość
20 cm żeby się dostać ??? co Ty pi e p rz y sz !!! Nie jestem szczupła ale w życiu nie miałam problemu żeby ktoś miał problem dostać się we mnie :D Zależy o jakiej puszystej mówimy... Wiesz każdy ma swój gust i jedni wolą tęższe kobiety inni wolą szczupli, ja Cię nie zamierzam przestawiać tylko nie gadaj głupot że to tęższej kobiety ciężko się dostać :D

- Problem mógłby być taki, że koszty jakie bym poniósł z kimś poza Warszawy, byłyby dużo większe. Na pewno mam do czynienia z kobietą a nie jakimś żartownisiem? - Ja rozumiem puszysta, jako otyła. Szczupła, nie znaczy dla mnie, że musi ważyć jak modelka. Tylko, żeby nic jej nie "zwisało"... ha :) Jako facet mam tą biologiczną cechę, (dodatkowo że jestem jeszcze prawiczek), ze aby mnie podniecić, trzeba naprawdę bardzo, niewiele. Ostatnio nawet przed snem, sobie myślę o kobietach, które znałem, a które były według ogółu "bardzo nieatrakcyjne", jak to ja bym się z nimi świetnie bawił :) Kobieta która o siebie dba, jest sama z siebie pociągająca. Potrafią to dostrzec niestety jedynie ci, którzy z seksem mało mieli do czynienia. Dla przykładu, mówią, że taka Agnieszka Radwańska jest nieatrakcyjna. Ja to gdybym do takiego ciała miał dostęp... to bym z łóżka nie wychodził. Justyna Kowalczyk, o której urodzie słyszałem złe opinie, jest super ekstra, dosłownie.

Gość gość
ja nie mówię o 150 kg kobiecie fakt do takiej można ciężko się dostać :) zresztą nie wiem, ja ważę 75 kg przy wzroscie 160 cm i nie czuje się otyła, mój mąż mnie uwielbia, jestem zadbana, makijaż , szpileczka, i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. A powiedz mi czy Pani z linka jest otyła ? Czy tęższa ? http://film.wp.pl/idGallery,12663,idPhoto,360722,title,TOP-7-Najseksowniejsze-twarze-jesiennej-ramowki,galeria.html?ticaid=111bf5

Gość gość
link nie działa, wpisz w googlach grafika Oliwia Kuśmierczyk

Pani z linka ma bardzo mile wyglądają klatkę piersiową ;) Buzie też ma bardzo ładną, więc pomimo lekkiej nadwagi, śmiało bym się bardzo chętnie z nią "umówił' ;)

Gość gość
to miałam na myśli mówiąc puszysta :) ja wyglądam identycznie tylko jestem brunetką :) też mam czym oddychac

Gość gość
Autorze oczywiście, że masz doczynienia z kobietą, a nie żartownisiem. :)