Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tworzymy piosenke kazdy po jednym wierszu

Polecane posty

Gość gość
ja pier...le moja dole i niedole tez pir...le

Gość gość
umyslowa bieda sie zastawiasz bos nieudacznik i pierdzielec nie podoba sie rymowanie to czas na spierddaalanie !

Gość gość
bez sensu twe odwiedziny bo c*****e sa twe rymy zatem nie mac w naszym wierszu w*********j stad wieprzu :D

To nigdzie nie pracuje, to na necie nie czatuje. Jak się gościu brzydzisz pracy. to potępią cię Polacy. Nam tu leni nie potrzeba, a więc spadaj gdzie tam trzeba. Czy na drzewo czy do lasu. i nie rób tyle hałasu.

Gość gość
jestes nudny i psakudny wciaz z tym swoim parcowaniem nie nudz nie smuc zacznij zyc! bo nie zostanie ci doslownie NIC :)

Gość gość
linie na niebieska dzwon linie jak Ci nie odpowiada glupia z ciebie zaba

Gość gość
demokratyczny snobek pracowity nierobek udaje ideala a cala reszta nawala ! zamien slowa w czyny a nie uprawiasz tutaj slowne bzdziny :D

Mąż mówi do żony. Kochanie przyniesiesz mi piwo z lodówki?? Na to żona. A magiczne słowo?? Mąż Hokus pokus czary mary z*********j po browary!! Żona na to!! Hokus pokus ence pence zamiast w c*pce ulżysz sobie w ręce. Mąż na to. Skoro jesteś taka pyskata, dziś ominie cię wypłata. Zona na to. Bardzo mocne masz dziś czary już ci biegnę po browary!!

Gość gość
powiadal jeden taki poznasz glupiego po czynach jego jakich zlych czynow dokonales takim ch**em pozostales !

Gość gosc numer x
Bog mi odmowil tej anielskiej miary bez ktotwj ludziom nie zda się poeta, Gdybym ja posiadł swiat ubrałbym w czary,a ze jej nie mam jestem wierszokleta