Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkakasia11

olał mnie facet

Polecane posty

Gość malutkakasia11

Po spotkaniu już sie nie odezwał do mnie.. Jest mi przykro:(

Gość MAX I MILAN
nie przejmuj sie my to robimy z kazda naiwna :P, :P, :P

Gość malutkakasia11
własnie nic :( wszystko było dobrze fajnie gadaliśmy śmialiśmy sie plotkowaliśmy a potem już sie do mnie nie odezwał... Napisalam do niego to nic nie odpisał...

Gość gość
jeszcze pisałaś??? ale szmata!

Gość malutkakasia11
nic nie spaprałam co miałam spaprać? był zadowolony ze spotkania było wszystko dobrze odprowadził mnie i sie rozeszliśmy... nie dał potem znaku życia... niewiem co było powodem jak wszystko było ok... pocieszcie..

widocznie nie pasujecie do siebie... nie ten to inny jest tobie c**przeznaczony... głowa do gory :)

Gość malutkakasia11
sosss jesteś facetem? powiedz mi czemu faceci olewaja dziewczyne bez powodu mimo że im sie dobrze gadało?

Gość DrowninDoolls
A kobiety sa lepsze? Ostatnio pocalowalem jedna ktora owzajemnila moj pocalunek. Bylo duzo rozmow, dzis napisalem do niej rano a ona przez caly czas pierwszy raz nic mi nie odpisala. Mielismy sie spotkac i taka lipa

Gość malutkakasia11
Eh ale ten mój grał takiego super kolesia że nigdy by mnie nie skrzywdził mówił słoneczko żabciu k***a mać..Co za ch*j ;/ sa ludzie i parapety trzeba to olać i ch*j niech s*******a dziad jeden

ale czemu masz zle nastawienie... ;) nie mozesz sie po prostu cieszyc z udanego wieczoru nie oczekujac niczego wiecej??? pisalem to juz kiedys: The secret to happiness is to not expect too much... ;)

Gość gość
Już Ci mówię: jeśli facet olewa, to a) ukrywa żonę, o której Ci nie powiedział, często jeszcze i dzieci, b) grał na kilka frontów i poszedł do tej innej. Z doświadczenia.