Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piwo karmi

Polecane posty

Gość gość

mam nadzieję, że po wypiciu nic się nie wydarzy, karmię piersią.

Gość gość
piwo karmi wspomaga laktację. Zawsze je piłam kiedy było mniej pokarmu.. :P

Gość gość
Hehehe, gdzieś czytałam, że karmi zwiększa laktację ;D

Gość AnnaMaria26
Piwo nie karmi. Piwo poi ;D he he

Gość gość
ja piłam karmi nawet w szpitalu dobę po porodzie hehehe..sama położna mi i koleżance przyniosła na rozchulanie laktacji

Gość gość
ja karmie rano, przed samym zasnieciem dziecka i troche w dzien. Dziecko ma 8miesiecy i duzo juz je. Pije piwko czasem po zasnieciu dziecka. PRAWDZIWE piwo:-) Karmi pilam na poczatku i w upały w ciąży.

Gość gość
A to wgl dobre to karmi jest? Od koleżanek słyszałam że tylko kawowe da się wypić a reszta jest ochydna

Gość gość
idiota, karmi to takie piwo że ho ho ,jak ma z 2 procent to szał , a druga sprawa piwo pobudza estrogeny.Dlatego facec**** 30 wyglądają jak c***y , te brzuchy dumnie niesione na rachitycznych nóżkach

Nieważne ile ma procent.W ciąży i podczas karmienia się nie pije alkoholu.Jeśli ktoś w tym czasie nie potrafi sobie tego odmówić to ma chyba jakiś problem z alkoholem.

Gość gość
Karmi ma mniej niż 0,5% alkoholu, więc sama sie puknij w leb. Nikomu nic sie nie stanie od TAKIEJ DAWKI ALKOHOLU. Wiecej sie nawdychasz spirolu przy spryskiwaniu szyby w aucie niż po takim "piwie".

Gość gość
Czy ja napisałam komuś,że ma się puknąć w łeb?Ty jakaś nienormalna jesteś czy nie potrafisz czytać.Pij sobie co chcesz alkoholiczko ale mnie nie próbuj przekonywać,że to jest w porządku.

Gość gość
Jak ja jestem alkoholiczka to ty schizofreniczka i nimfomanką- masturbatorką. Widzisz, też potrafię postawić diagnozę po jednym poście na kafe.

Gość gość
Kiedyś w radiu była audycja i lekarz mówił, że żadne piwo, nawet karmi nie wspomaga laktacji. To jest alkohol i nie można pić go przy karmieniu. Tylko to, ze poczujesz się wyluzowana wspomaga laktację. Tylko, że karmi ma mało procent i że kobiety tak sobie to tłumaczą. Pomyśl, karmiąc nie można pić napojów gazowanych a ty piwem tu wyjezdzasz.

Gość gość
8:38 uwielbiam takie wk*****one panny jak ty,którym się powie prawdę w oczy:D A masturbacja to świetna sprawa...spróbuj koniecznie:Dhahahaaaaa

Gość gość
Nie musze sie masturbować, mam męża, ale skoro twierdzisz, ze pomaga to idz wsadź sobie palce w p.ipe i zapij piwkiem. Tylko broń boże karmi, toż to sama wóda.

Gość gość
Po coś mocniejszego skoczę do ciebie bo masz tam pewnie u siebie niezły wybór :D A co do tego,że mąż cię zaspokaja nie byłabym taka pewna bo gdyby tak było to nie siedziałabyś tu taka sfrustrowana.No ale tak to jest jak dupa w ciąży powiększyła się do rozmiarów szafy to mężulo nie ma ochoty:D Idź to zapij wtedy będzie lepiej:D

Gość gość
" Tępe i bezmyślne rury.Ciekawe co jeszcze oprócz tego chlejecie.Brak słów..." Jak dbasz tak masz-ktos sie zapomnial wylogowac i mial ochote po kims pojechac. Kobieto opanuj sie, karmi przynosza polozne w szpitalach i klinikach. Czego sie tak spinasz? Watpie by jakiemu kolwiek dziecku zaszkodzilo karmi wypite w czasie karmienia. A na prawde swietnie pobudza laktacje. Sprawdzilam, dzialalo i chwala za rade mojej poloznej ze szkoly rodzenia,bo przynajmniej nie meczylam sie,ze mama malo pokarmu.