Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy przestaliscie marzyc bo zauwazylscie ze one i tak sie nie spelniaja

Polecane posty

Gość gość
ja marzę..ciągle, bezustannie. bo nie umiem inaczej. ale chyba juz nie wierzę że się spełni

Gość gość
Niektóre się spełniają :) a inne nie, tych drugich trzeba się pozbyć.

Gość gość
spelniaja sie,spelniaja ;)

Gość gość
jak człowiek nie marzy to umiera

Gość samospelniajaca sie przepowied
alez spelniaja sie

Gość gość
w okolicach 23 roku życia, a więc 10 lat temu im mniej człowiek oczekuje, tym mniej rozczarowań go spotyka

Gość gość
Mam 23 lata i obawiam sie ze przestaje marzyc... ale nie wiem... czesto mialam tak glupie calkowicie irracjonalne marzenia ale sobie nimi zylam i bylo ok. Ale jakos tak ciagle marzylam i nawet robilam male kroczki w kierunku realizacji tych irracjonalnych marzen :) no i chyba dalej marze. Ale zaproponowalam mojemu znajomemu zeby mi pomogl bo potrzebuje kilku osob jeszcze a on na to ze jest za stary!!! 25 lat! Niech kupuje trumne i sie kladzie. Mam nadzieje ze ja nie przestane marzyc nawet dziecinnie i irracjonalnie do poznej starosci. Bo wiadomo ze sie nie spelni bo te marzenia sa bardzo irracjonalne. Ale nie mozna tego przyjmowac do wiadomosci tylko trzeba sie cieszyc z samego faktu ze marzysz. Marzenia daja mi tyle radosci boje sie ze w prozie zycia je zagubie...

Gość gość
19 lat- przestałam marzyc o studiach 23 lata -przestałam marzyć o spełnianiu sie w sporcie 25 lat -przestałam marzyć o drugim dziecku 26 lat -przestałam marzyć o własnym mieszkaniu już właściwie nie mam marzeń. No chyba że jest to położenie paneli albo marzenie o zdrowiu.

Gość gość
Spełniają się.

Gość gość
Dalej marzę - ale produktywnie. Jak czegoś chcę to robię coś w kierunku żeby to mieć.

Gość gość
Podawajcie wiek i piszcie kiedy straciliscie zludzenia co do zycia. 19 lat studia inne miasto szok. Chyba przez rok nie marzylam. Uwazalam ze to koniec beztroski i beznadzieja mnie czeka zycia . Ale potem marzenia wrocily... 20 lat marzenie by zostac muzykiem rockowym he he troche pozno jak na poczatek kariery ;) 21 lat stwierdzialm ze bede realizowac sie w sporcie - pilka reczna . Zapisalam sie do klubu. 22 lata zakupilam gitare i pianino i perkusje ( na co zbieralam dwa lata) i chcialam byc muzykiem multiinstrumentalista 23 lata wkrecialm sie w to granie i chcialam zostac pianista, grac muzyke klasyczna 24 lata postanowilam zdobyc kilka najwyzszych szczytow swiata w przyszlosci he he wiec zapisalam sie do klubu wspinaczki wysokogorskiej 25 lat postanowilam zajac sie produkcja piosenek i organizacja eventow - zalapalam sie na staz i prace kilka miesiecy, ale... 26 lat jako ze studiowalam kierunek scisly to pracuje w zawodzie, po godzinach chce grac w klubie... Nie wiem. Co roku mam inne marzenia. Cos realizuje po trochu i Nudza mi sie i przechodze do kolejnych. Ale wydaja mi sie coraz bardziej przyziemne. Kiedy czas na rodzine i dzieci??? Eh... sama nie wiem... chcialabym uciec na wyspy bora bora i tam relaksowac sie na plazy i nic ne robic... super marzenie...