Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstaje o 5 jade 2 h do pracy na 7 30 koncze o 15 30 a o 16 pociag jade 2 h

Polecane posty

Gość gość

w domu jestem po 18 jem myje sie ogladam tv ide spac i tak dzien w dzien

Gość gość
moje zycie jest fantastyczne

Gość gość
a w weekendy?

Gość gość
przesypiam lub spedzam z rodzina

Gość gość
a czego bys chciala? zeby jak wygladalo Twoje zycie? wymarzone? codziennosc?

Gość za jaka kasę sie tak męczysz
najniższą krajową?

Gość gość
tak dlatego dojezdzam a nie wynajmuje na wynajem by mnie nie bylo stac mieszkam tez z matka i babcia, ktore wspieram finansowo

Gość gość
hej ja tez dojezdzam do pracy codziennie 80 km samochodem sama meczy mnie to ale zyc za cos trzeba:(

Gość gość
samochodem to masz dobrze mnie nie stac na auto

Gość gość
a ja liceum: 7 ledwo wstaje, myje sie + codzienne rozwolnienie 8 do 15 w szkole na jednej kanapce zjedzonej o 7 15:30 wracam do domu i padam plackiem na łóżko 17 dodatkowe angielskie lub matmy 18:30 wracam z dodatkowych do domu i odrabiam MASE zadanych zadań, ucze sie wierszy na 2 strony a4, ucze sie do kilku sprawdzianów, prac klasowych, robie projekty i wypracowania. Czasami dowiaduje sie o sprawdzianach tuż przed lekcją. 21 kładę sie spać po 23 zasypiam ... i znowu od nowa i w kółko. + nerwica, stany depresyjne, wycieńczenie, anemia i niedobór witamin - powieki mi drżą, albo skurcz wygina mi nogi.

Gość gość
czemu tylko jedn kanapka? idz do lekarza, a poza tym nie masz tak zle - masz chyba blisko do szkoly skoro wstajesz o 7 ...ja musialam o 6 , wychodzilam z domu o 6.45-7.00 na lekcje o 8.15 i bylam w codziennym stresie czy nie spoznie sie do tego mialam okropna klase (w tej klasie jeden chlopak poplnil samobojstwo :( ) liceum to byl koszmalr

Gość gość
Ty jak człowiek z marmuru jesteś

Gość gość
ja bym nie mogła tak żyć, za najniższą krajową i większość doby w pracy i podróży to już bym wolała za granicę wyjechać i zarobić, owszem namęczyć się nawet, ale zarobić ja teraz nie pracuję, wiem, co przeżywacie, bo też tak miałam, rozwaliłam sobie kręgosłup to teraz codziennie żyję z bóle, nie ma to jak nasz ukochany kraj !!!!

Gość sierść psa
28.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość a ja liceum: 7 ledwo wstaje, myje sie + codzienne rozwolnienie - NIKT nikomu nie obiecywał w życiu, że będzie łatwo, lekko i przyjemnie, NIKT nie jest urodzony w czepku na głowie i z majątkiem w trzech workach, złoto, srebro, diamenty a znam ludzi, którzy zaczynają swój dzień pracy o godz. piątej rano, błyskawiczna kawa z rana, prysznic i do pracy , nawet nie mają czasu pomyśleć o śniadaniu i o sikaniu , godz. 13 to chwila na kebab albo coś u Chińczyka , zapracowani do godz. 18 a tu trzeba wskoczyć teraz do auta aby z Poznania lub Wrocławia przyjechać autem do Warszawy, ponieważ w pewnej firmie w Warszawie urządzenie uszkodzone należy jak najszybciej naprawić albo wymienić , po 36 godzinach pracy i na głodno powrót autem do Wrocławia , Ty się ciesz, że możesz nadal do szkoły chodzić, bo dopiero życie Ciebie nauczy co to znaczy mieć 'ciężkie życie'

Gość gość
no widzisz, a ja dopiero w liceum jestem, jeszcze nie pracuje i już jest źle, a będzie gorzej, wiem.

Gość gość
nie mogę pojąć mózgiem jak można 2 godz dojeżdżać do pracy w jedną stronę pociągiem i za najniższą krajową ja bym wyjechała za granicę i np myła kible, moja koleżanka tak robi od lat i jest już ustawiona, ma dom - segment 2 piętrowy komfortowy za który wpłaciła kaucję , służbowe auto, benzynę tankuje kartą od pracodawcy, pracodawca funduje jej wczasy we wakacje na 2 tyg gdyby nie to że mam pracę to bym tam wyjechała , po choooj żyć w ten sposób i robić z siebie ścierwo, trzeba się cenić :O wg mnie taki człowiek się nie szanuje dużo polaków wyjeżdża na szparagi do Niemiec, tyle tam zarobią przez 3 lub 4 miesiące że później żyją za to w Polsce przez cały rok myśleć, myśleć trochę :O

Gość gość
Owszem. To już lepiej wyjechać za granicę. Tam za taką samą robotę na miejscu dostaniesz pięć razy tyle. Lepiej się nad tym zastanów.

Gość gość
oj smutne