Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika736

PRZECHWALANKI NA FACEBOOKU

Polecane posty

Gość monika736

Myśle,że co poniektórzy przesadzają na portalach społecznościowych i najzwyczajniej się chwalom wszystkim :dziećmi,wakacjami,zdjęciami ze ślubu,urządzonym mieszkaniem itp. nie odnosicie też takiego wrażenia? Nie zawsze ale często ;)

Gość gość
chwalą, a nie chwalom, kretynko

Gość gość
bo fb służy do chwalenia się

Gość gość
ale odkrycie!!! przecież właśnie po to powstał ten pejsbook

Gość sanczosPanczos
a ty że niby taka alfa i omega? jak można nazwać kogoś kretynką? człowiek,który poniża sam był lub jest poniżany a odnośnie wątku tak właśnie jest mONIQUE :P

Gość monika736
no niekoniecznie powstał tylko do chwalenia się ja mam skromną fote tylko na profilu i mi to wystarczy ale niektórzy naprawde przesadzają

Gość gość 23
Coś Wam powiem, to nie jest kwestia samych przechwalanek na fejsbuku, Polacy mają taką mentalność, zobaczcie chociażby jakimi autami się wożą, nie można mieć przecież zwykłego skromnego autka tylko musi być fura "full wypas" tak aby sąsiad z zazdrością spoglądał, nie myślimy o tym co ja sądzę o aucie tylko co sobie sąsiedzi pomyślą ;) i znam kilka rodzin które piszczą z bólu, gdy opłacają comiesięczną kosmicznie wysoką ratę za auto na które de facto ich nie stać, ale mają... dorobili się... Kozactwo+Buractwo=Polactwo....