Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie gościu jeden

Dlaczego kobiety nie robią operacji plastycznych skoro są brzydkie

Polecane posty

Gość takie sobie gosciu jeden
kazdy facet jak ma do wyboru jakąś monike brodkę-smrodkę i natalie siwiec woli natalie.

Gość gość
Monika Brodka-smrodka nagrała naprawdę udany album (ten z 2011) i zapowiada się, że jeszcze niejeden nagra a Siwiec? Porozkłada nogi i powypina tyłek i cyce do kamer rok, dwa i się skończy.

Gość czyli brodka jest brzydka
? :D :D :D . Idź już chłopcze spać, bo rano do szkoły nie wstaniesz :) I nie wal tyle konia, bo ci sperma komórki mózgowe zalewa niestety :) 🖐️ . Te trolle są coraz bardziej żałosne :)

Gość czyli brodka jest brzydka
Z dwóch opcji - oczywiście wybieram wygląd Brodki :) I na szczęście w głebokiej doopie mam opnie takich pseudo-facecików, zbyt cenie własną wartość (nawet na bezludnej wyspie bym się za takie goowno mentalne nie chwyciła :) )

Gość gość
Brodka jest śliczna i naturalna. A teraz, autorze - pora na CIEBIE. Dawaj fotę! Powiemy, z czym masz udać się do kliniki.

Gość Cozadebil
Bo jest sztuczna ? Dlatego byś ją wybrał ?

ale to nie ja określam się "płcią piękną" idiotki.... a siwiec bym wybral bo jest bardziej seksowna. po prostu.

Bo jest sztuczna ? Dlatego byś ją wybrał ? X Nie podobna do koleżanki spod łóżka;D.

Gość ww1222222
co ci z ładnej laski jak morze być wredna , to fakt dziewczyna jest ozdobą faceta jak jest ładna to i facet jest dumny ale bez przesady liczy się jaka jest w środku ,no chyba że szukasz laski na jeden wieczór a nie na całe życie . a ty morze silvio berlusconi jesteś ,silikon i szpachla jestem ciekaw jak wygląda bez makijażu pewnie ja ty morze nieco lepiej

a jak wam tak ciężko odłożyć siano na operacje to przynajmniej nie rozmnażajcie sie dalej i przekazywac beznadziejne geny...przynajmniej nasi synowie nie będą mieli takich dylematów jak my teraz...

Gość gość
,,morze" jezioro, rzeka... Oj ludzie, ludzie...

szukam laski na całe zycie a nie na jeden wieczor ale nie chce spedzac zycia obok paszteta tylko dlatego bo ma fajny charakter bez przesady...kobieta powinna byc w pierwszej kolejnosci seksowna.

Gość gość
Nikt sobie genów nie wybiera, cymbale.

Gość gość
Takie g*ó*wno jak autor tematu nie zasługuje nawet na godny pogrzeb a co tu dopiero mówić o kobiecie...módl się ,żeby Cie chciał chociaż jakiś "pasztet" bo takie zero jak Ty nie zasługuje nawet na najbrzydszą kobietę...

takie sobie gosciu jeden szukam laski na całe zycie a nie na jeden wieczor ale nie chce spedzac zycia obok paszteta tylko dlatego bo ma fajny charakter bez przesady...kobieta powinna byc w pierwszej kolejnosci seksowna. x Co masz do zaoferowania seksownej kobiecie?

wiem ze nie , ale operacje walnąć już sobie mogą ?

Gość gość
a po ch.u.j mu kobieta , jak w gimnazjum to może co najwyżej cole za kasę od mamusi postawić>? NO chyba ,że taki debil kompletny co takie byki wali.

to kobieta została stworzona dla faceta a nie facet dla kobiety...jestem normalnym fajnym gosciem , na pewno bardzo bym kochal swoja kobiete i dbal o nia itp.

o kobieta została stworzona dla faceta a nie facet dla kobiety...jestem normalnym fajnym gosciem , na pewno bardzo bym kochal swoja kobiete i dbal o nia itp. x To czekaj dalej na wyśnioną,bez pracy nie ma kołaczy.

gimnazjum juz skonczylem. liceum tez.

Gość gość
Kochałbyś? Chyba dymał i to do momentu aż się nie zestarzeje. Typowy samiec. Ble, nie lubię facetów, z każdym dniem coraz bardziej.

zamierzam pracować.

Gość Ponawiam pytanie1
zadane wcześniej. Dlaczego dyskutujecie z tym smrodem? :) Dlaczego podbijacie takie temaciki, pod które takie wypie.rdy o pierwszej w nocy trzepią sobie kapucyny? :) Potraficie same sobie na to odpowiedzieć? Jesteście tak zakompleksione, że byle bełkot pierwszego lepszego gim-goowna powoduje, że czujecie się wywołane do tablicy? :O Laski, przecież w realu to jest taki gość, którego na ulicy śliczne, młode dziewczyny omijają jakby był powietrzem (smrodliwym w dodatku, co najwyżej któraś zmarszczy nosek :) ). Omijają go nawet te "pasztety" :D Także ogranijcie się, kobiety, miejcie godność.

Gość gość
To już możesz zrobić sobie ładny nos albo brodę! Jak skonczyłeś:D

kochałbym ...ale chyba nie moge kochać kogoś kto mnie nie pociąga ? czy to takie trudne do zrozumienia ? nie mam wielkich wymagań tylko baby są jakieś na maxa przeciętne...juz bylem na tyle miły zeby napisac przeciętne a nie brzydkie.

Ponawiam pytanie1 zadane wcześniej. Dlaczego dyskutujecie z tym smrodem? usmiech.gif Dlaczego podbijacie takie temaciki, pod które takie wypie.rdy o pierwszej w nocy trzepią sobie kapucyny? usmiech.gif Potraficie same sobie na to odpowiedzieć? Jesteście tak zakompleksione, że byle bełkot pierwszego lepszego gim-goowna powoduje, że czujecie się wywołane do tablicy? pechowiec.gif Laski, przecież w realu to jest taki gość, którego na ulicy śliczne, młode dziewczyny omijają jakby był powietrzem (smrodliwym w dodatku, co najwyżej któraś zmarszczy nosek usmiech.gif ). Omijają go nawet te "pasztety" smiech.gif Także ogranijcie się, kobiety, miejcie godność. x Za stara jestem,żeby mi mówił ktoś co mam robić.Dobranoc.

Gość gość
Ja się nieźle bawię. Mogę? Mogę. Dlatego podbijam:)

wy sobie jaj nie róbcie tylko zbierajcie na te operacje...facec***otem muszą sobie walic sami do konca zycia bo maja takie beznadziejne partnerki...

Gość gość
Hah, ale po cholerę? Co mnie obchodzi czyjeś walenie gruchy?

gościu jeden,tobie tak do śmierci zostanie;).