Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie gościu jeden

Dlaczego kobiety nie robią operacji plastycznych skoro są brzydkie

Polecane posty

Gość shaf78
No widzisz , wy wyobrażacie sobie inne kobiety a mu udajemy orgazmy bo większość z was to cieniasy w łóżku, którzy myślą ,że wystarczy popchać choojem do przodu i do tyłu :) Równowaga w kosmosie zachowana

Gość shaf78
krwawa "5" a to dlatego bo autor wręcz poprawia mi humor :D

" "5" a to dlatego bo autor wręcz poprawia mi humor" Innej opcji nie dopuszczam :D

Gość gość
Ale powiedz mi gościu po co masz być z kobietą, która Ci się nie podoba? To nie lepiej dla was obojga abyś był sam? No powiedz szczerze, skoro będąc z kobietą miałbyś walić gruchę, to na co komu ten związek? Możesz to jakoś racjonalnie wyjaśnić?

Gość takie sobie gosciu jeden
bo nie będzie tak ,że kumple mają dziewczyny (tez przeciętne na maxa , moze 1 lub 2wóch ma ładną) a ja będe sam jak jakis frajer...zreszta dobrze kogos miec, w dwojke sie latwiej zyje ale niekoniecznie z pasztetem.

Gość gość
Ale ja mówię o związku z ,,pasztetem" (beznadziejne określenie, zwłaszcza że pasztet potrafi być smaczny i sycący :)). We dwójkę raźniej? No z tobą raźniej to chyba żadnej kobiecie nie będzie...

jak to mówią - każdy potwór ma swój otwór...zreszta taka paszteciara to może akurat dobrze gotować itp ...choć nie rozumiem czemu jednocześnie nie może dobrze wyglądac.

Gość gość
,,choć nie rozumiem czemu jednocześnie nie może dobrze wyglądac." - bo się taka urodziła, rany człowieku. Jak można mieć do kogoś pretensje o to, że nie wylosował ,,lepszych" genów, no jak? To nielogiczne, głupie, idiotyczne...

wiem , dlatego mówie przecież ze mozna sobie zrobic operacje plastycza...

Gość gość
Operacje są drogie. Poza tym nie każdy się nadaje, jako ,,materiał" na taki inwazyjny zabieg. Sercowi np. odpadają...

:D:D Jednak prawda jest taka że każdy przystojniak ma szansę na ładną laskę. O wartości kogoś jako człowieka nie mówię bo wygląd o niej nie świadczy ;) ­ Więc autor musi być zwyczajnie brzydki i odpychający, wobec czego sam sobie powinien zrobić operację plastyczną. Wtedy znajdzie sobie ładną laskę :) Proste.

Gość gość
co za Z.jE.b co za Z.jE.b :D......czyli autorze sądzisz ,że ta szwedka co do dziś jest rośliną bo chciała mieć większy biust podjęła z męskiego punktu widzenia słuszną decyzję :D ?

Gość gość
No właśnie. Niech sam zainwestuje w serię zabiegów, a potem szuka swej pięknej wybranki, którą będzie szczerze kochał i wielbił. Ach, jakie to wzruszające.

dobra, nie chce mi sie juz z wami gadać paszkwile ,cześć.

Gość panna Adeleczka
każda kobieta zasługuje na faceta: *z kilkoma fakultetami *mądrego *ptakiem, minimum 20 cm w wzwodzie *przystojnego *pięknie wyrzeźbionego *bogatego *majętnego *wiernego a teraz powiedz mi zidiociały autorze tego wątku gdzie takiego mamy spotkać?? bo tylko taki facet może mieć wymagania względem kobiet pozdrawiam wszystkie piękne panie:D

Gość gość
Dlaczego faceci nie łamią sobie nóg i ich nie wydłużają ,żeby być większymi ? Przecież tu chodzi o męstwo :)

Gość gość
1) za drogo 2) to zawsze operacja i łączy się z ryzykiem dla zdrowia 3) dla takich facetów jak Ty po prostu nie warto...