Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamaris

PYTANIE DO PRZYSTOJNYCH MEZCZYZN

Polecane posty

Gość tamaris

pytanie to jest skierowane tylko do facetow ktorzy na prawde maja powodzenie u dziewczyn, do takich ktorzy gdzie sie nie pojawia maja adoratorke lub kilka adoratorek- jesli taki jestes odpowiedz prosze na moje pytanie-czy przy wyborze partnerki patrzysz glownie na wyglad czy inne wartosci tj sympatyczna, usmiechnieta itp. co tak na prawde stawiasz na pierwszym miejscu? wyglad czy caloksztalt? i jaki wiek w porownaniu z waszym preferujecie- mlodsza, w podobnym wieku czy starsza od was? bardzo prosze o odpowiedzi tylko tych podobajacych sie kobietom.

Gość gość
zjeżdżaj tępa szlaufo :o

Gość gość
ale jesteś żałosna. siedzisz na forunm o drugiej w nocy zamiast uprawiać seks, pracować, czy k***a spać, żeby dowiedzieć sie jak podpasować jakiemukolwiek przystojnemu mężczyźnie. naprawdę masz tak niskie ambicje?:O już nawet nie chodzi o to, że swój target ustalasz pod wygląd, ale Ty nawet nie piszesz, co jest wg Ciebie atrakcyjne - po prostu chcesz takiego, którego będą Ci zazdrościć koleżanki. ogarnij się dziewucho, idź się wyspąć. może poduczyć (ja się uczę do egzaminu na przykład), poczytać coś:O

Gość tamaris
jeszcze chciałam się dowiedzieć, czy wolicie być obsługiwani ręką czy językiem?

Gość tamaris
hahaha. to samo moge napisac wam- zamiast tu siedziec*****sac na forum zajmij sie praca lub idz spac. a z kad ta pewnosc, ze ja szukam takiego ktorego bedzie mi ktos tam zazdroscil. wrecz przeciwnie bo uwazam takich panow za malo wartosciowych (chociaz na pewno nie kazdy). podbijam pytanie

Gość gość
to na ch*j ten temat, zdziro? :O ja jestem takim właśnie w temacie i odpowiem: wolę ręką, ale Ciebie nie tknąłbym kijem:O

Gość tamaris
atrakcyjnosc to pojecie wzgledne ale chyba nikt nie jest glupi i wie, ze np jakub blaszczykowski przystojny nie jest podczas gdy juz michal zewlakow jest.

Gość tamaris
a ja nie chciala bym nawet na ciebie zwymiotowac- dlaczego bo masz zalosny sposob bycia i jestes strasznie zgorzknialy.

Gość gość
głupi?:O co to znaczy głui? bo ma inny gust niż szlaufa Tamaris?:D to jest wyznacznik mądrości?:D nie no, co za idiotka, idź już się nie kompromituj

Gość tamaris
idz z tad cwelu chyba cie ktos strasznie zbryzgal na perlowo skoro masz taki sposob bycia- podoba ci sie poziom tej mojej wypowiedzi? mysle ze tak i to bardzo bo jest bardzo podobny do twojego.

Gość gość
tamaris, idź już stąd, prymitywna dziewko:O

Gość tamaris
a ty jeszczre zostaniesz? dzisiaj twoj alfons dal ci wolny wieczor?

Gość gość
alfons powiadasz? no, tylko to nie ja pytam "przystojnych" facetów czy o*******ć i mordą czy łapą:O

Gość gość
Jak baba leci na wygląd to jest prymitywna, a jak facet to ok, bo w końcu jemu biednemu żuczkowi musi stanąć. Musi musi bo jak nie to się udusi.

Gość tamaris
jakos nie widzialam w moim pytaniu slow "reka" i "morda"- dziwne ze ty widzisz.....

Gość gość
dziwne, że Ty tego nie widzisz:D bo jest jak byk. już nie pamiętasz, jakie usługi masz zaproponowac klientom:O

Gość gość
ale co to znaczy "leci na wygląd"? lecie na wygląd ktoś, kto chce tylko takich, którzy się jemu podobają. a tej się podoba tak naprawdę każdy (bo żadnego nie opisała) jak trzeba być ograniczonym, by nie wyczuć, że ludzie mają różny gust od Ciebie i nie będą zgadywać co masz na myśli pisząc "przystojny"

Gość tamaris
ej ej ej nie kazdy pracuje w tej branzy co ty- nie wrzucaj kazdego do jednego worka.

Gość gość
tamaris, szmato z amnezją - sama pytałaś, czym wolicie, by was obsłużyć

Gość gość
w sumie mnie zainteresowalo pytanie autorki i chcialabym przeczytac odp..... a tu same bluzgi, jezus maria wyluzujcie troche polaczki..

Gość tamaris
facet przystojny bedzie wiedzial o co chodzi bo ma swiadomosc ze taki jest- nie ma sensu wymieniac poszczegolnych cech. zreszto napisalam na poczatku- ze zalezy mi na wypowiedzi panow ktorzy gdziekolwiek sie pojawia maja jedna lub kilka adoratorek. ten mniej przystojny adoratorek nie ma. chyba proste.

Gość gość
tylko nienawisc, i oby jakos komus doj***c, szok!

Gość gość
dziewczyno nie tlumacz sie bo to ich tylko kreci. Nikt ci normalnie nie odpisal, wiec tu takich nie ma po prostu.

Gość gość
a ci inteligentniejsi zrozumieli, że pyt. o "obsługiwaniu" to był podszyw.

Gość tamaris
gosc z 3.11- masz racje. ponowie temat za kilka godzin:).

Gość spaślak_
szukanie przystojnych mezczyzn na forum dla kobiet swiadczy o intelekcie szukajacej.

Gość gość
każdy bez względu na wygląd może sobie łazić w sieci gdzie chce osobowość to powoduje nie uroda

Gość spaślak_
w pytaniu napisala, przecziez jasno jets napisane kto ma odpowiedziec wiec logiczne ze szuka kogos takiego aby odpowiedzial. szukac mozna w roznym celu. pewnei ze kazdy moze chodzic gdzie chce ale wiesz co to prawdopodobienstwo prawda ? jak sie przeprowadza ankiete to sie czlowiek na sahare nie wybiera :D

Gość gość
tak lekko stwierdziłeś że z przystojniactwem nie masz nic wspólnego hehe ciekawe gdzie powinna szukać tych przystojnych do ankiet