Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamaris

PYTANIE DO PRZYSTOJNYCH MEZCZYZN

Polecane posty

dobrze wiemy, że na tym forum "dla kobiet" roi się od mężczyzn. A gdyby zadawała pytanie do Panów otyłych (o cokolwiek), albo do pięknych kobiet, to szuka kogoś takiego - aby odpowiedział. Nie koniecznie do bóg wie czego. Jak chciałaby czegoś więcej, to podejrzewam, że forum nie jest jej do tego potrzebne.

Gość spaślak_
stwierdzenia faktu zawsze przychodzi mi lekko. nie wiem gdzie , ale to jest jedno z ostatnich miejsc na takie poszukiwania :D

Gość spaślak_
czasami mam wrazenie ze na tym forum tluk tluka tlukiem tlucze tzn. pogania :D nie bede juz wyjasnial co mialem na mysli bo dla myslacego to oczywiste.

Gość gość
wszyscy wychodzą z założenia że jak ktoś ma urodę to musi kopulować 24/dobę

Gość SAMIEC ALFA ALFA SAMIEC
Ja patrzę na to czy to nie kolejna kopia innych, a takich jest na pęczki, chociaż zawsze można się przespać ale przyjemności z tego nie za wiele bo zawsze robią to tak samo. I czy ma "jaja", czy to nie kolejna miękka, płacząca po kontach paniusia, potrzebująca adoracji co 2 metry na podbudowę ego. I czy nie bierze życia zbyt poważnie oraz czy ma swoje zdanie czy tylko w koło powtarza to co zasłyszy.

Gość gość
samców alfa też jest na pęczki hehe pokopiowali się według jednego wzoru i co ?

faceci mieli się wypowiedzieć na co zwracają uwagę u dziewczyn a wszyscy atakują autorkę, bo zechciała aby wypowiedzieli się przystojni. Przystojnym facetom łatwiej jest określić co im się podoba, bo nie muszą "brać jak leci", tylko sobie wybierają jak w ulęgałkach... Choć tak naprawdę każdy jest inny i dla każdego liczyłoby się coś innego..

Tak naprawdę to bzdura, wiadomo, że tylko puste lecą na pięknych facetów bez charakteru, a to rzadko kiedy idzie w parze. Możesz wyglądać jak g***o, ale jeśli potrafisz się dobrze ubrać i masz charakter możesz wyrywać najlepsze sztuki w mieście. A jak masz wygląd bez charakteru, możesz co najwyżej wyrwać pusta laskę lub pójść na d****i.

Gość spaślak_
Możesz wyglądać jak g***o, ale jeśli potrafisz się dobrze ubrać i masz charakter możesz wyrywać najlepsze sztuki w mieście>>>pocieszaj sie dalej :D to sie nazywa zaklamywanie rzeczywistosci a nie wyrywanie.

Oto kopia innych w wersji męskiej^

Gość gość
przed snem się zastanawiam czy fajniejszy jest spaslak czy samiec alfa i nie mogę się zdecydować ,dobranoc

Gość spaślak_
niezdecydowanie nie sprzyja zasnieciu wiec pomoge ci zasnac oswiadczajac ze jestem niefajny a nikt nie zna mnie tak dobrze jak ja sam. chetnie za to wystawie swoja kandydature gdy bedziesz sie zastanawiac kto jest najbardziej denerwujacy.