Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynoska 21

dlaczego faceci sie nie myja

Polecane posty

Gość gość
sam jesteś drewniak i tylko byś napierdalał w p i z d e w pozycji horyzontalnej, bo nic więcej nie umiesz! a twojego ch u j a nikt w gebie nie mial i miec nie bedzie!

Gość gość
to ty sie ujawniłeś ze ci faceci obciągają więc KLĘKAJ DO MIECZA MĘSKA D****O!!!!!!!!!!!

Gość gość
poziom waszej rozmowy jest żenujący. Jestem facetem i wstydzę się takich facetów, którzy nie dbają o siebie. Założę się, że żaden z was nie mieszkał nigdy sam, więc nie wie, że sikając na stojąco zdarza się opryskać rzeczy dookoła. Ale posprzątać to nie łaska. A potem takie klejące śmierdzące mazie sprzątają wasze nieszczęsne kobiety(cieszcie się, że w ogóle jakieś macie syfiarze). Nie będę wspominał o myciu, bo w pracy mam do czynienia z takimi brudasami. Tak ciężko poświęcić 5 minut na prysznic? Ja pomimo 11 godzin pracy dziennie znajduję czas na poranne bieganie, prysznic i śniadanie a wy nawet nie znajdziecie tych 5 minut na szybki prysznic? Nie dziwię się, że coraz częściej ci normalni i zadbani faceci w oczach kobiet i tak są brudasami i nierobami.

Gość gość
TAK, już lecę do jakiegoś zapchlonego j****ego syfiarza, tego mi potrzeba, g***o cię obchodzi moje życie seksualne, jest z******te i ch*j cie to o obchodzi! pilnuj swojej zagrzybionej matrony, żeby ci syfa nie przyniosła spod latarni świniaku

Gość gość
chrobot to może robić mysza za meblami, jak sie wp******i zimą do chałupy co na pewno ma miejsce u ciebie! sam też pewnie stękasz jakbyś wiadra nosił z pomyjami dla świniaków, a jak pryskasz spermą skundloną to robisz wielkie uuuuch! i koniec

Gość gość
na ch*j mi twój patyczak? cienkie to to pewnie nawet nie czuć jak wsadzi! twoja stara sie pewnie pyta: wsadziles już marian? bo nic nie czuje! a to przez to że ma 1 cm w obwodzie jak słomka !

Gość gość
haha mięczak,miękka faja, tyle masz do powiedzenia? hahah,rozbawiłeś mnie, do prawdy:) prostak i cham, który używa słów, których znaczenia nie zna. Zabawny jesteś.... ;]

Gość gość
wibrator mi niepotrzebny, mam maczugoc***a w sypialni! a ty nawet nie zaprzeczyłeś, że masz cienkiego patyczaka, wydało się! a teraz wyperdalaj nołlajfie stąd bo przeciążenie na kablach na wsi będzie!

Gość gość
haha taa...nawet nie wiem co to ten pedicure, więc odpuść. Nie wiedziałem, że dbanie o normalną higienę osobistą robi ze mnie pantoflarza i c**ę. Pogratulować tylko rozumu-a raczej jego brak. No ale brudas zawsze będzie brudasem i znajdzie tysiąc powodów byleby d**y nie umyć.

Gość gość
sam sobie skocz, ty to nazywasz batem? jak to cienki patyczak jest! martw się o swoje orgazmy! i r****nka, bo pewnie tylko renię rączkowską masz w zasięgu!

Gość gość
jacha, wybrałbyś renię, już to widzę, na sam mój widok byś się spuścił, nie mówiąc o robieniu ręką!

Gość gość
haha no właśnie u mamusi to ty mieszkasz dzieciaku. Wszystko mamusia popierze, ugotuje, a panicz nawet k****a nie umyje.

Gość gość
bill billowski aka apollo- serio? taki brudas myśli, że jest apollem? ;p idź brudasie się umyj w końcu, a nie wciąż tu tkwisz. żegnamy cię.

Gość gość
nie będę wdawać się z tobą w tego typu pyskówki, bo jesteś tylko internetowym trollem. Mam kobietę od 5 lat, więc nie potrzebuję towarzystwa innych niewiast.Ale tobie pewnie zostaje jechanie na ręcznym, bo śmierdzisz. Także miłego śmierdzenia i jazdy na ręcznym życzę. Ps. Pozdrów Renię Rączkowską. :)

Gość latynoska 21
:D dlaczego nie zmieniacie skarpet? Jeden syf! Albo umyjecie po miesiacu syry i zalozycie te same skarpety albo zalozycie nowe skarpety nie myjac nog wcale

Gość gość
Zaden czyscioch nie napisze to znaczy ze ptawde napisala autorka

Gość gość
mi sie np nie chce jakos wieczorem mnie taka sennosc ogarnia ze mam w******e totalnie na wszystko

Gość gość
Znam chlopaka ktory nigdy sie nie kapie ani nie bierze prysznica a jak ma sie myc to przy zlewie :/ i to raz w tygodniu.Dopiero po tym.topiku uswiadomiono mi, ze on jest brudasem bo na plecach, nogach czy tylku ma chyba juz mul blotny

Gość Rocky Bokser
To jesteś mało inteligentna skoro dopiero teraz to pojęłaś. Kobiety... jeszcze daleko w tyle za amebami.

Gość gość
Rocky jesli chodzi o inteligencje na temat meskiej higieny to tak! .nie wiem nic w tej sprawie

Gość garthruda
Mialam faceta ktory udawal ze sie myje. Odkrylam to bo czulam dezodorant zmieszany ze smrodkiem.Bylismy pare lat razem.Z poczatku latal pod prysznic ale pozniej chyba brakowalo mu czasu na to by sie wykapac

Gość gość
Facet niedosc ze tyra przynosi pieniadze to jeszcze wymaga sie od niego zeby sie myl to szczyt bezczelnosci

Gość gość
Oszczedzaja na wodzie, zeby kobieta mogla sie umyc :D

Gość gość
Myją sie zabo brzydka. Ty masz peszka wąchasz d**y tym co z pracy do domu jadą. Robotnik w terenie iema dostepu do prysznica. Czeba byc idjotom zeby otym niewiedziec. Zal mi cie:-) tepa suczko.

Gość gość
ty gupja feminizdko

Gość latynoska 21
Dodam,ze falam kiedys swojemu ex i wierzylam,ze sie myje.Ktoregos razu rabiac pranie napotkalam jego gacie,ktore mialy byc biale :/ Byly ufajdane z wszystkich stron.Byly zolte z przodu i nogawkach oraz....brazowe na d***e.To byl koniec naszej znajomosci.Oddalam mu te gacie i kazlam wynosic sie.Jak mozna d**y po sraniu nie umyc???!!

Gość latynoska 21
Palcem doopy sie nie wyciera! Jest woda i mydlo! Bierzcie przyklad z Chinczykow.Tam papier to nie higiena.

Gość latynoska 21
Gosc nade mna... Jak czesto zmieniasz bielizne?

Gość latynoska 21
Niektorzy faceci zostaja inspektorami w sanepidzie!masakra..Stad tyle chorob

Gość latynoska 21
Dlaczego dbaja bardziej o higiene samochodu niz swoja?