Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kluseczka227

Dieta na całe życie

Polecane posty

Witam! Chcę na stałe zmienić nawyki żywieniowe na zdrowsze, wiec zakładam ten temat. Mam 159 cm i 58 kilo :(, 27 lat i pracuję fizycznie. Mój plan? 4-5 posiłków dziennie, same zdrowe rzeczy. Nie mam zamiaru od czasu do czasu odmówić sobie kostki czekolady, czy czegoś takiego, bo jak pisałam, moja dieta ma być na całe życie, a nie na miesiąc, dwa, trzy, a potem jojo. Myślące podobnie osoby zapraszam :)

jestem za...:) dołaczam jeszcze dosc intensywny ruch dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny ;) efekty natycmiastowe i długotrwałe🖐️ Praca siedzaca

Witaj! Ja mam wykładanie towaru i pracę na kasie, więc tak jakby dźwigając się ruszam, jednak nie idzie to w parze z moją sylwetką :P Problem mam taki, że nie mam czasem siły i chęci gotować dla siebie czegoś zdrowego i jem to co wszyscy, czyli niestety niezdrowo. Uważam, że robienie wymyślnych i dietetycznych rzeczy przy zapracowanym trybie życia nie ma sensu, bo po miesiącu i tak to olejemy. Tak więc będę jadła to co wszyscy tylko w mniejszych porcjach. Zrezygnuję jedynie z ziemniaków, białe pieczywo zastąpię ciemnym odpowiednikiem, dołożę więcej warzyw i owoców w menu ( zamiast słodkości) i zobaczę jak będzie. No i najważniejsze. Nie będę NICZEGO sobie odmawiać, bo zakazany owoc kusi. Wiadomo, nie będę jadła fastów..., ale kostka czekolady czy jeden cukierek?? Czemu nie od czasu do czasu :D

V34 powiedz mi jaka jest twoja waga i wzrost i napisz coś o sobie. Ja mieszkam jeszcze z rodzicami bo niedawno skończyłam studia, ale ten stan ulegnie zmianie gdyż mam narzeczonego i wiadomo... mam zamiar niebawem odfrunąć z rodzinnego gniazdka :D

Gość gość
o jezu jak cos takiego czytam....... zjedz na dzien 1200 kcl a co w tym zjesz twoja sprawa,byleby limit nie byl przekroczony,do tego godzina ruchu na swiezym powietrzu i efekty murowane.

Gość gość
zjadlam precla obwarzanka - jakies 350 kcal , na snaidanie. chyba mozna ? byle w tych kaloriach ????

Jasne że można. Grunt by nie zjadać po 3 tys kalorii na dzień, no chyba że pracuje się na kopalni :P Ja już po pracy, teraz kawa i laptop :D

Gość gość
czyli jemy wszystko byle w naszym limicie kalori tak? zaraz oblicze swoje zapotrzebowanie na kcal i bede wiedziala ile mam jesc kcal

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Hejka! Ja wróciłam z parapetówki i było fajnie, bez żadnych grzeszków. Pomijając alkohol oczywiście. Za 3 godziny wyjazd do pracy, więc nie piłam jakoś super dużo. Zresztą fanatykiem upijania się NIE jestem, bo i po co?? Po pracy randka z moim. Do pracy robię sobie grahamkę z twarogiem i to będzie moje śniadanie :D. Ogólnie szykuje się super dzień. Co tam u was??

Piękna gratuluje :) aktualnie nadrabiam zaległości w ugotowanych :) nie mam natchnienia do pisania :) jakoś mi dzisiaj smutno, mój Konrad pracuje teraz od rana do wieczora, a niedziele zawsze spędzaliśmy razem. Karolajna jak sobie radzisz z dwójką małych dzieci i jeszcze z diętą??? podziwiam Cię za to :)