Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna stara

panowie czy ładna 30 ma u was mniesze szanse niż 20

Polecane posty

Gość Brunet196cmC
:) im kobieta starsza tym glupsza bez obrazy ale twoje pytanie o tym świadczy

Gość gość
Hej hej nie kazda 30 stka ma takie problemy jak autorka :P

Gość gość
A Ty autorko pomysl zanim glupote zrobisz chcialas prawde to ja masz wierz mi nie wslem tgo z polca chc domyślam się ze lubisz ssaz,ale to dygresja na Twe rozterki

Gość sanja
Uśmiałam się po powrocie do domu jak można wszystko tak brać dosłownie Chciałam tylko znać wasze zdanie a nie żeby mi radzić, mam od tego inne osoby których rad sobie posłucham Pisałam temat tylko z perspektywy kobiety 30 latki, bo nie muszę i nie chciało mi się opisywac mojej sytuacji osobitej, a że od zawsze starsi dojrzalsi męzczyźni mnie pociągali to się za to zabijac nie będę,mam chyba prawo się zastanawiac nad tym czy nie będę miała kiedyś kompleksów upływu czasu przy równolatku. Na razie ich nie mam bo wyglądam na mniej niż mam a mój partner mówił mi to co większość że jestem piękna, że to świetny wiek i czas i mówi to bo mnie kocha A temat wyszedł mi po rozmowie z przyjaciółmi bo jak wspomniałam moi koledzy mówią co innego, bardziej szczerze,o tym że powinna być większa róznica wieku i od zawsze faceci ogladali się za młodszymi i będą się oglądać bo oni osobiście wolą młodą 20 niż ładną 40. To ich słowa ja tylko poszłam tym tropem zadając pytanie w tamacie Ale jak mają myslec inaczej jesli dla nich i dla 90% z was trafne jest stwierdzenie pt" uroda przemija" Dla mnie "czas przemija" a nie uroda. Bo jakoś nie zbrzydłam od dwudziestego roku życia a wręcz odwrotnie

Gość sanja
sanja to autorka szybko pisząc napisałam ten nik który miałam wczesniej czyli ten pod którym pisałam więcej postów.