Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna stara

panowie czy ładna 30 ma u was mniesze szanse niż 20

Polecane posty

Gość gość
sorki za bledy ale można zakumac

Gość Olivia_00
Ej, trochę kultury! 30-letnia kobieta to nie ruina. Jak już wspomniałam, nie zawsze wszystko zależy od wieku. To głównie kwestia dbania o siebie. Można być również ruiną w wieku 20 lat! Poza tym spójrz na te 30-sto, 40-stoletnie aktorki. Założę się, że taką Penelope Cruz kilka lat temu byś nie pogardził.

Gość sanja
nie Oliwia, my nie patrzymy na wygląd aż tak jak oni np dla facetów kobieta bardzo gruba nie jest atrakcyjna ( poza wnetrzem) tak jak dla kobiet facet bardzo gruby nie jest atrakcyjny, ale już jeśli idzie o wiek to są róznice bo dla facetów stara równa się brzydka a dla kobiet stary facet nie jest brzydki, dla niekórych nawet pociągający króry 30 letni facet uważa że 50 latka jest ładna?żaden

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Olivia_00 Ej, trochę kultury! 30-letnia kobieta to nie ruina. Jak już wspomniałam, nie zawsze wszystko zależy od wieku. To głównie kwestia dbania o siebie. Można być również ruiną w wieku 20 lat! Poza tym spójrz na te 30-sto, 40-stoletnie aktorki. Założę się, że taką Penelope Cruz kilka lat temu byś nie pogardził. xxx Kobiecino nie porównuj aktorki z czerwonego dywanu do przeciętnej kowalskiej i nowakównej

Gość gość
kobiety lecą na starszych od siebie faceci lecą na młodsze a jeśli ty latałaś z kim popadnie gdy byłaś młoda to teraz siedź z ręką w nocniku

Gość gość
jestem12,05,wiec Oliwia nie denerwoj się,wiem co chcesz powiedzieć,ale spojz na to z perspektywy zycia malzenskiego,nie wie jesteś panienka zakochana,jetes mlod mezatka zakochana a może,Kktowie kims innym,wiedz moja droga ze w malzenstwie po aru latach ta wszystko idzie dalej niż byśmy chcieli i powiem Ci tak i innym które to czytają niestety wiecie same co nastepuje po przyzwyczaleniu i rzyciu w nostalgii,na coz i wy kobiety i my faceci chcemy zmiany,zycie ,samo zycie a wy tu fochy i to jeszcze wiekowe,Ejze 30tko,opanoj się i nie fikaj do ddzieiakow zukaj 45latka to on Cie pokocha chocc nie wiem jak na długo,to od Ciebie zależy,oj dziolchy pace mnie bola i dlatego długo pisze,naprawialem kran z woda i się pokalczylem,sorki z tk wolno pisze,kochane dziewczynki ok

Według mnie 30 są super atrakcyjne - uwielbiam je. Ale... Sam mam 33 lata i umawiam się z dziewczyną sporo młodszą. Dlaczego - przecież 30 są takie fajne? Otóż dlatego, że nie chcę mieć dzieci a większości 30-kilku latek włącza się niestety instynkt macierzyński... Przy 20 latce można liczyć na kilka (kilkanaście) lat spokoju z tematem dzieci :)

Gość gość
12,05 oj nawaliłem bykow w tym tekście,czytam i nie wirze,ale co tam zrozumie ta co chce zrozumiec

Gość Olivia_00
To w dużej mierze od nas zależy czy będziemy podobne do kobiety z czerwonego dywanu, czy do przeciętnej Nowakówny. ;)

Gość Olivia_00
barnej, to Twoja 20-stka ma fajnie ;) bo często jest tak, że właśnie 30-stolatek stara się namówić młodą dziewczynę na dziecko.

Gość gość
gosc12,05 Barnej ma racje nie jedna mnie przytrzymal na dzyndzolku,to prawda

Gość gość
gosc12,05 niestety Olivia wiekszosckobiet szuka czerwonego dywaniku a wręcz dywanu,rozumiesz aluzje

Gość Olivia_00
Mój facet nie mówi o kobietach stara = brzydka. ;) Jak widzimy naprawdę atrakcyjną 50-ciolatkę to powie raczej: "atrakcyjna jak na swój wiek/ dobrze się trzyma", czasem powie: "chciałbym żebyś w tym wieku tak się trzymała", innym razem trochę bardziej pesymistycznie: "Wciąż ładna, choć to już nie to, co kiedyś". Ja też patrzę na mężczyzn pod podobnym kątem. Fakt, że często 40-stolatek wygląda lepiej niż 40-stolatka, ale też widzę u facetów upływ czasu i potrafię stwierdzić: "to już nie to co kiedyś".

Gość gość
Olivi jesteś w bledzie 30latek to facet już w malzenstwie nie będzie chciał dzieciaka na boku,zastanow się a zapomniałem gość 12,05

Gość Olivia_00
gościu, nie do końca ;) jakoś wolniej mi się dziś myśli, nie wyspałam się ;)

Gość Olivia_00
Chcesz powiedzieć, że każdy facet jest na tyle bezwartościowy, że na żonę i matkę swoich dzieci bierze sobie kobietę w podobnym do siebie wieku, po czym lata za małolatami? Przecież my tu rozmawiamy o związkach, a nie o jakichś przygodach na boku.

Gość gość
gosc12,05 wiec widze ze od swego Pana się nauczylas,kultury i zacunku dla starszych,no fajnie lepiej puzno niż wccale

Gość gość
gosc12,05 Olivia ktoś się baw moim kosztem pewnie jakiś dziciak

Gość Olivia_00
No niestety, niektórzy chyba nie mają co robić. ;) A potem raptem będą mieli 30 lat albo więcej i zdadzą sobie sprawę, że stracili czas na same głupoty, m.in. bezsensowne podszywanie się na forach. ;)

Gość gość
gosc12,05 Olivia tak rozmawiamy o związkach masz racje,a czym się one koncza,alo związkami tyle ze pozamalzenskimi,nie wiesz o ttym,to poczekaj i dbaj o siebie,tez Ci się trafi nie zostaniz jaka uboga zon

Gość gość
olivia Twój wpis 13,12 swiadczy o tym ze jesteś jakas smarkata,idz dziecko nosek wytzyj

Gość gość
gosc12,05,autorko odezwij się,juz dzieci tu niema

Gość gość
gosc12,05,jeslidasz znac to Ci napisze

Gość gość
Jakbyś była taka fajna i seksowna to już od pięciu lat byłabyś po ślubie. Wybacz ale ja nie będę kłamał jak reszta tutaj. Wolę poznać młodszą i ożenić się z nią gdy będzie mieć ok 24-25 lat. Jeśli po tym czasie kobieta się nie wyrobi i "dalej szuka" to zwiastuje problemy które przeniesie na potencjalnego partnera. Szkoda czasu na kobietę która ma 30 lat i sama nie wiadomo czego chce więc pyta na forum. Ogólnie wielu facetów jest dziwnych i im bardziej tacy są po 30-stce tym bardziej napaleni i wezmą cokolwiek byle nie trzeba było się przy tym natrudzić.

Gość gość
do powyżej,czlowieku a weź sobie zazone nawet 20 latke a po 7 latach rozwodd,znaszz piosenke,siedem lat tego szzescia mam za sobą,teraz chce być sobą,ok Krystyna Gizowska,posluchaj inie marudz jak stara panna,gosc12,05

Gość gość
gość 12,o5 zmykaj podszywie gimbusie,co po lekcjach i co gruche walisz w towarzystwie starszych,co koleżanki nie chciały mamisynka i wszedł na neta,no tak poplacze sobie jak zobaczy kawalek cila,doautorki wiem ze się przestrszylas moja tu obecnoscia ale wiem ze pogonilemmeneli i tyle,a wiesz nie ppodrywa Cie,dobra jet jak jeest

Gość gość
A dlaczego po siedmiu rozwód? Nie moja wina, że marnujecie młodość na związki z przypałami a pięć lat przed 30-stką nagle słychać "chce kogoś na poważnie". I zaczynacie szukać. I g***o z tego wychodzi więc przychodzicie na portale randkowe, fora jak to i zadajecie pytania jak z tematu. Po co wam ktoś na poważnie skoro wszyscy wasi poprzedni traktowali was niepoważnie? Trochę konsekwencji w działaniu.

Gość gość
tak jak ktos pisal wyzej panie 30 latki to raczej mysla juz powaznie o dziecku i rodzinie ,a faceci w tym wieku to raczej jeszcze chca poczekac (oczywiscie nie wszycy) w zwiazku z tym na partnerki wybieraja kobiety mlodsze.

Gość gość
ja12,05zaraz odpowiem ide kawe zalac,i zapalić mosze a teraz tekst,wiec tak ddzieciaki ja wam powiem,jestem no dość stry podobno bo mam wnuki wiec siksy młode precz a te starsze niech sluchaja w zyciu ni zialem młodszej kobiety a było ich no kilka nie chce tu soku robic,wiem jedno,wiem ze kobieta taka do zycia mosi być w podobnym wieku,laczgo się spytace ano dlatego ze w domku trzebao czyms rozmawiać i o czym będzie rozmawiać ze mna siksa 20 lub 30 lat modsza?wszystko przemilczy co ja interesi zgadza sie