Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ja i trudne sprawy

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest wasz ulubiony odcinek :D

Gość wanda co nie chciala niemca
nie wiem nie ogladam z pasja natomiast sledze taniec z gwiazdami i jeden z dziesieciu

Gość gość
z dariuszem i tam gdzie przeszkadzalo babie ze sasiedzi sex za glosno uprawiaja

Gość gość
nie oglądam bzdur

Gość gość
Hehe to najlepsze:)

Gość gość
był taki odcinek gdzie młoda ładna laska związała się ze starszym od siebie typem, bo liczyła na kasę (on był nawet jej meżem) a on jej żałował na światło w łazience i wodę w spłuczce :D był tez odcinek o dziewczynie z agorafobią, której chłopak kupił psa i ona tego psa spuszczała w koszyku po linie przez okno na spacer

Gość noooooo
oba programy dla typowego polskiego katolickiego wodnikowia

Gość gość
Haha psa z koszyka i przez okno :D mi zawsze humor sie poprawia

Gość gość
ktory to odcinek z tym psem w koszyku? bo bym obejrzal dla beki :D aha i pamieta ktos co to byl za odcinek, co gosciowa sie przypiela do grzejnika czy cos takiego? swoja droga z***biscie sie te durnoty oglada po % albo po zielonym :D

Gość gość
nie pamiętam numeru odcinka, ale dość dawno to było , no jeszcze odcinki typu,że babka w ciąży i ma bliźniaki a każde z innym ojcem :D oraz ostatnio panna zdradziła chłopaka z ich wspóllokatorem i była w ciąży zastanawiali się który to, a ojcem okazał się jakiś klient hotelu gdzie ona pracowała i wczorajszy odcinek matka (31lat) i dwie córki (17 lat) i (16) lat ta 16 letnia z3 letnią córką i okazało się,że matka i ta młoda córka znowu w ciąży a ta 17 latka się załamała :P

Gość gość
boże kto takie bzdury ogląda ? nawet dwóch sekund nie wytrzymuję tak mnie irytują ci aktorzy amatorzy z łapanki z Ciulowa Dolnego

Gość gość
mi się bardziej podoba gra aktorska tych naturszczyków niż np. Borysa Szyca

Gość gość
gdy próbuję to oglądać to prawie czuję jak mi maleje IQ z sekundy na sekundę chyba naprawdę trzeba być imbecylem by oglądać to bez bólu czaszki i zębów

Gość gość
a widzisz, inteligentny człowiek zrozumie i mądrego i głupiego ;) np. lekarz/prawnik musi umiec zarówno sformułowania fachowe ale też musi dogadać się z prostym człowiekiem, ty widać nie jesteś z tych :)

Gość gość
Ciewaw jestem jakie programy oglądają przeciwnicy "Dlaczego ja". Pewnie Tomasz Lis na żywo i Barwy szczęścia. Otóż sto razy wole aktorów z "Trudne sprawy" niż kolejny raz oglądać ryj Anny Muchy, Karolaka czy innego Szyca. Jakoś bardziej do mnie przemawia pan Władek, który gra Władka pierwszy raz niż Kożuchowska, która o 20 jest żoną i matką, o 21 jest dziewczyną gangstera a o 22 jest seksbombą.

Gość gość
pamietam jak mlody chlopak tlumaczyl sie ojcu, ze "nie marszczyl freda pod oknem tej baby" :D

Gość gość
"a widzisz, inteligentny człowiek zrozumie i mądrego i głupiego" czy napisałam że ich nie rozumiem ? napisałam tylko że nie mogę patrzeć na ich nieudolną grę aktorską i kiepsko napisane dialogi najlepsze są ujęcia które niby są przypadkiem kręcone z ukrycia a zrobione są tak nieumiejętnie że aż boli

Gość gość
tak na prawdę powiedział "tato wcale nie waliłem szkopa po uszach, a rozporek odpięty bo dzisiaj wtorek, a na ręce mam żel delikatny biały a tu okno no i wiesz..."

Gość gość
te aktorstwo jest jak sztuczny miód i sztuczna choinka no ale jak widać niektórym wystarczą substytuty.... są ludzie których bawi "Świat wg Kiepskich" mnie jakoś ten typ humoru w ogóle nie śmieszy jak widać niektórzy preferują niewybredny typ rozrywki i bawi ich bylejaka gra aktorska a za szczyt dowc*pu pierd w twarz

Gość gość
zgadzam się z gosciem z 12.42 . jakos te nowe twarze do mnie bardziej przemawiają, a tamci aktorzy? albo taka np. Agnieszka Dygant, która wg mnie była rewelacyjną nianią Franią i niestety w innych rolach już jej nie widziałam, bo obejrzałam jeden odcinek prawa Agaty i nie widziałam tam prawniczki tylko dalej Nianię Franię ... tak samo jak Tomasz Kot, tu grał biznesmena i wszystko git a tam go wzieli do skazanego na bluesa, film bardziej by na mnie zadziałał gdyby grał tam ktoś zupełnie nieznany... ciągle te same twarze są męczące, poza tym zwykle jeden aktor kojarzy się z jedną rolą, tą najwyraźniejszą...

Gość gość
Kiedyś kiepscy byli zabawni i świetni, teraz żenada! 1 sezon dobry był

Gość gość
no to nie patrz na ich kiepskie dialogi, nie śmiej się z takich dowc*pów tylko idź do teatru albo innej galerii sztuki skoroś taka mądra i wysublimowana :D :D albo sama nakręc coś lepszego , dla mnie żałosne są żarty w na wspolnej, albo rodzinka nutella juz nie mowiac o t mobile w windzie , to pewnie Cie bawi , humor dla drewniakow

Gość gość
wszystkie seriale to g***o drewniaku, co za syf i mogila, to ja już wolę do opery i teatru, serio

Gość gość
czy napisałam że oglądam jakiekolwiek seriale ? obecnie w tv jest wyłącznie chłam dla półgłówków durnowate seriale i produkcje żywcem skopiowane z innych zagranicznych stacji szczyt szczytów to badziewstwo które ma być rodzimą wersją Jersey Shore, nawet nie pamiętam jak to się ma nazywać ale to kolejne reality show o idiotach dla idiotów oglądam wyłącznie programy informacyjne i filmy (pod warunkiem że nie jest to tysięczna powtórka) innych rzeczy nie da się oglądać

Gość gość
co niby da się ogladac ? Perfekcyjną Panią Domu czy Koroniewską doradzającą jak radzić sobie z kłopotami finansowymi ? Jakie rady ona może udzielić ? znajdźcie lepiej płatną pracę albo nie wydawajcie tyle na życie.....?! no śmiech normalnie....

Gość gość
Aktorzy w "Trudnych sprawach" i "Dlaczego ja?" wyglądają jakby ich z ulicy wzięli. Niektórzy zębów nie mają :D haha nawet przeciętny Kowalski może się poczuć jak aktor :D

Gość gość
oglądałam dosłownie urywek programu z Koroniewską: rodzina dwoje dzieci, matka bez pracy, ojciec zarabia 1500 zł, Koroniewska pyta ile wydają na jedzenie...następuje odpowiedź....a Koroniewska ma mega pustkę w oczach..... rady o oszczędzaniu dla przeciętnych Kowalskich udziela celebrytka która dostaję kasę za udział w każdej gali, sesji zdjęciowej i za każdą okładkę szmatławca.... tak ona z pewnością wie jak wyżywić 4 osobową rodzinę za 1500 zł i opłacić czynsz za mieszkanie